arkadaşlar 6 gün önce ağrılı adet şikayetiyle kadın doğuma gittim ultrasonda kist tespit ettiğini ameliyat olmam gerektiğini söyledi ca 125 testi yaptı o da aşırı yüksek çıktı(adteimin 2. gününde) moralim çok bozuk üstelik nişanlıyımda durumu nişanlımın ailesie nasıl izah edicem onu da düşünüyorum dibe vurdum dudak derilerimi kopardım sıkıntıdan dudağımın her yerinde uçuklar çıktı çok çaresizim.... saat 02:20 ama uyuyamıyorum......
arkadaşlar 6 gün önce ağrılı adet şikayetiyle kadın doğuma gittim ultrasonda kist tespit ettiğini ameliyat olmam gerektiğini söyledi ca 125 testi yaptı o da aşırı yüksek çıktı(adteimin 2. gününde) moralim çok bozuk üstelik nişanlıyımda durumu nişanlımın ailesie nasıl izah edicem onu da düşünüyorum dibe vurdum dudak derilerimi kopardım sıkıntıdan dudağımın her yerinde uçuklar çıktı çok çaresizim.... saat 02:20 ama uyuyamıyorum......
Canım benim neden böyle düşünüyorsun sağlık bu mutlaka nişanlın sana destek olur yanında olur öyle kötü şeyle getirme aklına...
Aynı dert benimde başımda benimde ca 125 testim yüksek çıktı sol yumurtalığımda 4,5 cm kist.. Benimde endişelerim var tekrardan gidecem doktora bakalım sonuç ne çıkacak. Allah yardımcımız olsun inşallah zor şeylerle karşılaşmayız. :Saruboceq:
Amin inş. moral çok önemli arkadaşlar ben de ocak da kontrole gideceğim ca 125 ne olur bilmiyorum ama iyi düşünmek istiyorum..
Canım ca 125 kanda tmor kanser araştırması için yapılan bir test ve bu değer bazen endo hastalığında da yükseliyormuş mesela adet dönemlerinde yüksek çıkabiliyormuş. O yüzden kesin ve net sonuç değil sadece takip için doktorların yaptırdığı bir test..
Benim kandaki diğer değerlerimde yüksek çıkıyor şuan antibyotik kullanıyorum tam bir aydır. vücudunda iltihap var dendi ama tekrar gidicem bir sonç almazsam marmaraya gidicem bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah iyi şeyler duyarz doktorlardan :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?