Çaba tek taraflı mıdır ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.794
4.458
103
31
Bir insan sürekli kararsizsa ve sizden çaba bekliyorsa senden çaba göremiyorum diyorsa ne yaparsınız?

Hangi konuda olursa olsun karşılıklı olmayınca olmuyor bir zaman sonra neden sadece ben yapıyorum deniliyor..çaba göstermek de öyle karşılık beklemek normal yapamayacağınız şeyleri beklemek farklı ama

Evlimisiniz ? Nişanlı ya da sevgili ? Kapanmanızı falan mı istedi?
Evli diyelim.Kiyafetime karışmaz.Makyaj konusunda karıştı.Sadece özel günlerde yap sevmiyorum dedi.Normalde bir ruj bir kalem tarzi makyajım vardi onu da çok nadir yapiyorum.Özel günlerde yaparım.Sorun şu anne faktörü var ortamizda nişanlımla uyumluyuz anlaşıyoruz.Kadini memnun edemiyorum oğlunu darliyor ki benimde hatam oldu annesi bunalttigi için eşime patladım.

Evli diyelim.Kiyafetime karışmaz.Makyaj konusunda karıştı.Sadece özel günlerde yap sevmiyorum dedi.Normalde bir ruj bir kalem tarzi makyajım vardi onu da çok nadir yapiyorum.Özel günlerde yaparım.Sorun şu anne faktörü var ortamizda nişanlımla uyumluyuz anlaşıyoruz.Kadini memnun edemiyorum oğlunu darliyor ki benimde hatam oldu annesi bunalttigi için eşime patladım.
Evli diyelim ? Nişanlım? Eşim? Hangisi doğru olan sıfat anlamadım.

Neden annesini memnun etmek için çabaladığınızı hiç anlamadım.

Birilerini memnun etmek için niye kendi hayatından ödün verirler anlamam.. seni ilk tanıdığında böyle değil miydin ? Niye senden değişmeni veya ekstra bir çaba gösteriyor?
Soruya gelecek olursam böyle bir konuda değil çaba kılımı kıpırdatmam.

Evli diyelim ? Nişanlım? Eşim? Hangisi doğru olan sıfat anlamadım.

Neden annesini memnun etmek için çabaladığınızı hiç anlamadım.
Annemle arayın sorunlarinizi konuşun ikinzide beni bunaltiyorsunuz diyor 2 senedir tanıyoruz birbirimizi son 4 ayda kedi köpek gibi olduk.Kadin bana hakaret etti.Mesafeli davranıyorum bu seferde eşime baskı yapıyor.

Annemle arayın sorunlarinizi konuşun ikinzide beni bunaltiyorsunuz diyor 2 senedir tanıyoruz birbirimizi son 4 ayda kedi köpek gibi olduk.Kadin bana hakaret etti.Mesafeli davranıyorum bu seferde eşime baskı yapıyor.
Benden bunalan insana aha kapı diyemiyor musunuz da annesini pışpışlamaya çalışıyorsunuz?
Eş mi? Nişanlı mı bu konuyu netleştiremedik hala..

Hala eşim diyorsunda eşin değil o senin bu gidişle de eşin olacağı şüpheli

Nereden tutsan elinde kalan bir konu. Kaynana hakaret ediyor kendini eş sanan işlevsiz nişanlı bunalıyor, siz hala evlilik diyorsunuz. Bile bile lades demek denir buna. Hadi size geçmiş olsun.

Back
X