Biraz fazla talepkar geldiniz bana. İlla benim istediğim olsun benim istediğim gibi olsun derdindesiniz. Her insan sevgisini aynı şekilde göstermek zorunda değil. Bunu kabullenerek ilişki yürütürseniz ancak mutlu olursunuz.
Ailesinin yardımıyla yaşayan, cebinde parası olup olmadığını bilmediğiniz insandan da bir şeyler bekliyorsanız yapmadığı zaman arıza çıkarmayın. Sizin ona gereksiz gelen istekleriniz için bütçe ayıramıyor olabilir.
merhaba o zaman ben de kendi sürecimden bahsedeyim. 24 Haziran 2024’te tanıştık, 3-4 ay flört kaldık, şimdi sevgiliyiz. Bana HPV bulaştırdı. vsvs. Şimdi çalışmıyor, işten çıkarıldı işyerinin aksiliğinden dolayı, fakat borçları vardı, borçları bitti vr şu an işszi.
Bakın, ben de ona söylüyorum. Ben onun romantik olmasını bekliyordum ama ben de öyle değilim. Ben de ona bir şeyler almıyorum jestler yapmıyorum. Belli bir. birikimini harcamamayı tercih ediyor. Sağlığına bile harcamıyor.
Şu an da şunu farkediyorum: Ben bu ilişkide çok ağladım, kendi kafamdaydım çok, ama kendisi benden 6 yaş büyük, ve anlayacağınız sevgilileri de olmuş, kısa ilişkileri de, tek gecelikleri de… Kendisi benim ilk ilişkimdi.
Ve o bana aşık değil.
Ama ben de ona aşık değilim.
Fakat birbirimize farklı bir bağımız var, yani sevgi var. Çok var.
Ama galiba o sevgi de yeterli değil. Onu anladım.
Cinsel olarak da pek memnun değilim, sohbet ediyoruz ama mesela “bugün ne yaptın?” diye sorsam “geç bunları” der. Bir gün gece kulübüne gittik, kendim oldum, şaşırdı, ters geldi ona.
Çiçek almasını istedim, istedim abi. Parası varken istedim bunları. Zar zor aldı.
Ben onun eskide kaldığını düşünüyorum o ayrı da.
Aşık olma durumu 20’lerinde olmuş. Benim de o zamanlar “aşık” olduğumu ğşündüğüm biri oldu. Şimdi bakıyorum o çok da aşk değilmiş takıntıymış. Ama o aşık olmuş. “Çocuktum bence” diyor.
Anlayacağınız sevgi sadece yetmiyor
ince düşüncelilk koyma akılla olmaz, ince düşünen erkek var mı o da bilinmez
Cinsel olarak da iyi olduğumuz söylenemez, benim beklentilerimi karşılamıyor
Bu farkındalığı da arkadaşlarımın ilişkilerini dinledikten sonra farkettim: Onlar uğraşmıyor, erkekler onlar için yapıyor, e haliyle onlar da yapıyor. Tek taraflı bir şey yok.
Çok konuştum, içimi dökmem lazımdı sanırım. Artık eskisi gibi de etkilenmiyorum. Sanırım sevgim azaldı ona karşı. İnanılmaz derecede yıprandım. 3 farklı HPV tipim var ve klamidya da oldum, cin1dim en son şimdi bilmiyorum. Bunlara rağmen kaldım. Kötüydü mentalim zaten, şu an da iyiye gittiği söylenemez. Ciddi anlamda kilo verdim. ve ister istemez knser mi var diye düşünüyorum Mentalim çok kötü.
Fakat benim sevgim azalmış gibi hissediyorum. İyi bir ilişkimizin olduğunu düşünmüyorum. Ona göre normal gidiyoruz. Bana göre değil. Çok stabilleşti. Alışkanlık gibi. Farklı şehirlerdeyiz ama çok uzak değil yani birbirimizin yanına gidebiliyorux. Onun parası olmadığı için pek hareket edemiyor. Ona rağmen geliyor ediyor ben de vakit ayırmaya çalılıyorum.
Ne arkadaşlarıyla tanıştım ne de kardeşleriyle.
Kardeşlerinden birine “görüştüğüm biri var” diye bahsetmiş. “Ayrıl biz bize yeteriz” demiş falan. Hala aile evinde yaşıyor. Durumu bu yani.
İkimiz de kendi düzenimizi kurmak istiyoruz vs.
İkimizin hedefleri farklı ülkeler.
Yani bilmiyorum, bana aşık olmaması beni ciddi anlamda etkiledi sanırım. Çünkü bunu hissediyordum. Cinsellikteki çeşitli şeyleri yapmıyordu, koku kıl vs bunları öne sürüyordu
Ama o kadar eminim ki öncekilere böyle olmadığına
Şimdi de “beni daha çok yükseltsin diye söylüyordum ama artık söylemeyi bıraktım” diyor. Söylerken beni ne kadar üzdüğünü farkında değildi ne kadar etkilediğini
Aralık 2024’te günübirlik eskişehire gittiğimizde (o sıralar lafta ayrılmıştık, aramız bozulmuştu tartışmadan) eski sevgilisinin onun içine boşalmasını ne kadar sevdiğinden bahsetmişti, “ben hoşuna gider diye söylemiştim” demişti
benim için orada bitmişti de, bilmiyorum yine devan ettim.
anal da denedik popom da yırtıldı.
yani anlayacağınız hem fiziksel hem de mental iyi değilim. her şeyi kafamda kuruyorum.
beni seviyor ama aşık değil, ben de o da aşk ne bilmiyoruz. ama yirmilerin başında aşık olduğunu söyleyebiliyor. siktirip gidebilir aslında
yani böyle, bazen o minik hoşunuza gitmeyen şey ileride çığ gibi büyüyebiliyor
ben bir de allahın bana bu çocuktan uzaklaşmam için türlü türlğ sıkıntıları bana verdiğini düşünüyorun
cinsellik deseniz o da iyi değil
ne için kaldığımı bilmiyorum, iyi olmadığını kabul ettiğimden beri artık ilişkiye de sıcak bakamıyorun
sevgim azaldı gerçekten
dün görüntülü konuştuk, etkilenirdim falan
artık ne ara ne yaz demek istiyorum, ne buluşmak için uğraşmaya vakit ayırmaya
tükendim galiba
ailesi de toksik bence
o da ailesinden bi türlü kopamıyo bence, 32 yaşına giricek temmuzda, yani… bilemedim herkesin zamanı var galiba
bazen o iyi olmadığını düşündüğünüz hissettiğiniz şeyleri dinleyin
o benim ilkim
ben onun kaçıncısıyım bilmiyorum
takılmamam lazım aslında ama , bana olan aşksızlığının ilişkiye yansıdığını düşünüyorum
şu an okuduğum kitapta da tutku yok bağlılık ve yakınlık varsa o “dostça aşk” diyordur
ve eskiksiz mükemmel aşk için hem tutku hem yakınlık hem de bağlılık lazım
kitaplar da beni etkiledi.
bilmiyorum
moralim bozuldu yine