Hayatında ilk defa benim için kendiyle ilgili bir adım atacağı için, ciddi olduğunu, bu evliliği önemsediği, kurtarmak istediğini anlayacağım ilk önce. Ona şuan güvenemiyorum. Son konuşmasından da hiç tatmin olmadım. O adım atar ve ben ona bu konuda güvenebilirsem bu evliliğe tekrar bir şanş verebilirim ama bunun için gerçekten çaba gösterdiğini görmem gerek.O çabalarsa ne yapacaksın
Hayatında ilk defa benim için kendiyle ilgili bir adım atacağı için, ciddi olduğunu, bu evliliği önemsediği, kurtarmak istediğini anlayacağım ilk önce. Ona şuan güvenemiyorum. Son konuşmasından da hiç tatmin olmadım. O adım atar ve ben ona bu konuda güvenebilirsem bu evliliğe tekrar bir şanş verebilirim ama bunun için gerçekten çaba gösterdiğini görmem gerek.
Tatlım çok yorulmussun ama yinede bence biraz daha düşün ve öle karar ver acele etme bak adam suçunu anlamış ve herşey düzelecek demiş bekle ve gör kısa bir süre.
sonradan pişman olucağın kararlar verme.
Kaynana konusunda da bu karar aşamasında konuş mesafeli olmak istediğini ve baskıcı davranmmaması gerektiğini vs. eşine söle.
Ailen bu duruma ne diyor peki?
Peki sen neler istediğini söyledin mi ona yada o neler de değişeceğini söyledi mi?
İnanmaman normal, yaparsa dediklerini inanacak mısın acaba.
kayınvalideme ANNE derim çekinmem ama
hanimefendi ANNE derken içten demedimi iddia eder
o benim gerçek annem değil
kendi anneme derkenki içtenliğimi ona nasıl ifade ederim
anne desen suç demesen suç
bende eşime annen diye telaffuz ederim yani ne var bunda
senin kayınvaliden tıpkı ablamın kayınvalidesi gibiymiş
eniştemde annesine taparki ne tapma
koynuna girip yatmadığı kaldı
ablamın mesleği olaydı 1 dk durmazdı ama
3 çocukla yalnız başedemem diye 16 senedir bu işkenceye katlanıyor
senin mesleğin varmış çocukta yoksa bence bu işkenceye katlanmak zorunda değilsin
Canim merhaba,
Cektigin sikinti ve uzuntuleri cok iyi anliyorum.ama sunu unutma evlilik kolay kurulmuyor.bosanmak ve yeni bir hayat baslamakta oyle..bu ayriligi icine sindirrebileceksen,en hayirlisinin buoldugunu dusunuyorsan pisman olmucaksan ancak bitirme karari almalisin.bence kayinvaliden icin evliligini bitirmene hic luzum yok.benim kayinvalidem ve kayinpederim saglikli olup gelir duzeylerinin cokk cokkk iyi olmasina ragmen birlikte yasamak icin biI cok zorladlar..simdi birlikte yasiyoruz.eger bosanmazsak ki bu esige geldik(kendisi istior ben hala direniorum) bir sene icince evimize gecicez.oradada birlikte yasayalim yeni eve gelelil diye 1 sene kavga ettim ogullanirini yanlarina aldilar beni evden kovdular neler neler canim ben gene kabul etmedim birlikte yasamayi..
Sende diren kavga et demiyorum guclu ol.bi yerde yilcaklar..
Evet canım, bende 3 senedir evlilik kolay kurulmuyor onu seviyorum diye çok çabaladım, dayandım ama baktımki hiç birşey değişmiyor, 3 senedir olduğumuz yerde sayıyoruz yeter artık dedim. Bakarsak istediğim sadece değer, saygı görmekti ama o bunu anlayamadı. Bu saatten sonra anlamamakta inat ederse kendi kaybedecek. Ben hayatımdaki tüm keşkeleri sildim. Gittiğimde keşke şunu yapsaydım düzelirdi diyebileceğim birşey kalmadı.
Madem keşkelerin yok, neden duruyorsun. Tabi ki bir evliliği bitirmek kolay değil ama kendin mi evliliğin mi tercihini yapmak zorunda kalmak daha zor. 3 yıl vermişsin benim gibi 9 yıl verip sonra mı akıllanacksın.
Bilmiyorum onu hala sevdiğim ve bir umut düzelir diye beklediğim için bitiremiyorum belki. Içten içe de düzelmeyeceğini biliyorum, düzelse bu zamana kadar ufak bir değişiklik olurdu diye düşünüyorum bir taraftan. Hata yapmaktan kokuyorum belki.. Ordaki düzenimi bozdum, herşeyi arkamda bırakıp geldim şimdi aynı şey..
Keşkelerin bitmedi çünkü, keşkelerin bitmeden hiçbişey bitmez. Şimdi bitirirsen sonra pişman olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?