Çabalayacak güçüm kalmadı artık..

Keşkeleri yok edecek birşeyde yapmıyorum ama? Çünkü bana göre keşkelik birşey kalmadı.

Keşkelerini yok edecek birşey yapıyorsun. Bekliyorsun, dinliyorsun, fırsat veriyorsun. Unutma elinden gelen herşeyi yaptıktan sonra sıra ayağından geleni yapmaya gelir, gitmek...

Keşkelerini yok edecek birşey yapıyorsun. Bekliyorsun, dinliyorsun, fırsat veriyorsun. Unutma elinden gelen herşeyi yaptıktan sonra sıra ayağından geleni yapmaya gelir, gitmek...

Evliliğime, kendime, ona verdiğim süre dolduktan sonra yapacağım şey olacak sanırım gitmek..

Evliliğime, kendime, ona verdiğim süre dolduktan sonra yapacağım şey olacak sanırım gitmek..

Maalesef öyle ama gitmeden keşkelerini bitir ki sonra dönüp arkana bakma, canın yanmasın. Elimden geleni yaptım, ona fırsat verdim, yapabileceğim bişey kalmadı demelisin gitmeden. Yoksa gitmek için attığın her adım seni sadece yaralar

Şimdi de diyebiliyorum bunları. O kadar şartlandırdım ki kendimi keşkelerim yok diye. Varsa bile artık bir adım atacak gücüm kalmadı. Oda farkında yaptıklarının. Buna rağmen birşey yapmıyorsa oda onun bileceği iş. Onun için 'gitmek istiyorsan git', bu cümle kadar basitse herşey benim için arkama bakmamak çok daha basit olacaktır. Şimdi sadece onu izliyorum, zamanın dolmasını bekliyorum..

Haklısın. Gitmek mi zor kalmak mı derler ya. Gitmek kolay aslında, belki maddi olarak, fiziksel olarak zorluyor ama tazelenmiş bir ruh, rahat bir kalp ve huzurun tadı çok güzel. Sadece emin olmanı istedim, ne yaşandı ise sen yaşadın, hayat senin hayatın. Vereceğin karar en doğrusudur.

Sonuç ne olursa olsun bundan sonrası iyi olsun diye dua ediyorum artık..
Paylaşımların ve diğer arkadaşların paylaşımları için çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…