Seviyorum ve inanıyorum bundan yana şüphe duymuyorum ama dönse bile elle tutulacak bir çözüm bulabilecek bir çözüm yok bundan da eminim.Sen " çabalıcam iyi haberle dönecem " dediğine inanıyor musun ?, eğer inanıyorsan , güveniyorsan ve seviyorsan beklersin .
Canım o kendini senin yokluğuna alıştırmaya gitmiştir çabalanacaksa birlikte çabalayınSeviyorum ve inanıyorum bundan yana şüphe duymuyorum ama dönse bile elle tutulacak bir çözüm bulabilecek bir çözüm yok bundan da eminim.
Olacak olursa aileler ikna olur bi süre sonra sizin bi konunuzu okumuştum malesef devir aşk kalp devri değil sonra hayalimde ki evlilik bu değildi keşke ailemi dinleseydim diyor insan rabbim gönlünüze göre verir inş.Yapmayin allah askina aileler herzaman hakli degildir bu gune kadar onlar uzulmesin diye ben de hep kendimi uzdum hem onlarin gonlu olsun diye cok sey yaptim yine yaranamadim bende ayni durumdayim @Minik peri konumu okudunmu bilmiyorum eger seviyorsan bekle derim ama eger gercekten onunla mutlu olabilecegini dusunuyorsan. Ben oyle dusunuyordum ama bir suru sey cikti ortaya kendimi bir cikmazda buldum keske benimkide oyle deseydi ama susuyor onceleri derdi simdi kendini bile savumuyor artik ne onu nede kendimi taniyamiyorum... heppimizin hakkinda hayirlisi mantiginiz ve kalbiniz birlikte hareket etsin oyle karar verin
Ben beklerim beni çok bekletmeyeceğinden eminim Bende inandığım birşeyden kolay kolay vazgeçmem.Yapmayin allah askina aileler herzaman hakli degildir bu gune kadar onlar uzulmesin diye ben de hep kendimi uzdum hem onlarin gonlu olsun diye cok sey yaptim yine yaranamadim bende ayni durumdayim @Minik peri konumu okudunmu bilmiyorum eger seviyorsan bekle derim ama eger gercekten onunla mutlu olabilecegini dusunuyorsan. Ben oyle dusunuyordum ama bir suru sey cikti ortaya kendimi bir cikmazda buldum keske benimkide oyle deseydi ama susuyor onceleri derdi simdi kendini bile savumuyor artik ne onu nede kendimi taniyamiyorum... heppimizin hakkinda hayirlisi mantiginiz ve kalbiniz birlikte hareket etsin oyle karar verin
Belki haklisiniz ama yillardir ben kimi istediysem sanki inadina ailem istemedi o zamanlar onlar uzulmesin diye ayrildim uzatmadim bir bildigi vardir dedim ama artik bu son durumda gercekten icimde ne varsa herseyi doktum onlara sorun sevgilimi istesinler veya istemesinler degil artik ben bunu kisisel olarak algilamaya basladim. Ornek veriym kendileri istedikleri biri hem benim istedigim gibi degil hemde hic gonlumede girmedi begenemedim ama onlar ona bakmiyolarki gecen gun ise bana gelip bu cocugun neresini begendin dediklerinde ise cildirdim ve kiyaslama yaptim bana yakistirdiginiz cocuk ile benim istedigime bir bakin dedim sonuc susuyorlar. Daha da cildirtiyor insani bu yuzden diyorum para pul icin aileler sorun cikartiyorsa kimse yarin fakir kalkmiycaginin garantisini veremez. Ailenizi iyi taniyorsaniz gercecekten hakli sebepleri varsa amenna ama bence ailem hakli degil ve ben yillarca kendimi mahvettim onlar icin onlarsa kendilerini dort dortluk saniyorlar.Olacak olursa aileler ikna olur bi süre sonra sizin bi konunuzu okumuştum malesef devir aşk kalp devri değil sonra hayalimde ki evlilik bu değildi keşke ailemi dinleseydim diyor insan rabbim gönlünüze göre verir inş.
Ben beklerim beni çok bekletmeyeceğinden eminim Bende inandığım birşeyden kolay kolay vazgeçmem.
Ben bu yola girersem zorlanacağım tek durum gurbete gitmek olucak.
Karşımdaki insan konusunda ortada bir sorun yok ama kimse kusursuz degildir kim olursa olsun ayni evde yaşamadan bilemeyiz bu hayatın gerçeği eğer sevgi varsa aşk varsa bunlar daha kolay atlatılır düşüncesindeyim.
25 yaşındasın daha ailenin karşısına 3 5 günlük kişileri çıkarma madem dediğin gibi brini severse ilişkin uzun srer ve de tamm bu adam dersen karşılarına çıkr sonra istiyorsan gönlün rahatsa evlenBelki haklisiniz ama yillardir ben kimi istediysem sanki inadina ailem istemedi o zamanlar onlar uzulmesin diye ayrildim uzatmadim bir bildigi vardir dedim ama artik bu son durumda gercekten icimde ne varsa herseyi doktum onlara sorun sevgilimi istesinler veya istemesinler degil artik ben bunu kisisel olarak algilamaya basladim. Ornek veriym kendileri istedikleri biri hem benim istedigim gibi degil hemde hic gonlumede girmedi begenemedim ama onlar ona bakmiyolarki gecen gun ise bana gelip bu cocugun neresini begendin dediklerinde ise cildirdim ve kiyaslama yaptim bana yakistirdiginiz cocuk ile benim istedigime bir bakin dedim sonuc susuyorlar. Daha da cildirtiyor insani bu yuzden diyorum para pul icin aileler sorun cikartiyorsa kimse yarin fakir kalkmiycaginin garantisini veremez. Ailenizi iyi taniyorsaniz gercecekten hakli sebepleri varsa amenna ama bence ailem hakli degil ve ben yillarca kendimi mahvettim onlar icin onlarsa kendilerini dort dortluk saniyorlar.
Ailenle aran nasil bilmiyorum neden istemiyorlar da bilmiyorum sen en iyisini karar vermeye calis. Sen cekecegim tek zorluk gurbet diyorsun.. ben cok buyuk konusmak istemiyorum ama umarim gurbet benim bahtima düşer, cunku hicbiseyi unutamiyorum
Benim ailemde öyle haklılar mantıklı geliyor doğru dediklerine eminim ama aşkın gözü kör ben yinede çabalamak onların rızasıda olabilecek bir şekilde yoluma devam etmek istedim.Herkesin ailesi nasıldır bilemiyorum ama benim ailem hep benim iyiliğimi istemişlerdir. Yaşlarına dayalı olan tecrübeleri bazında, bazen benim göremediğim ya da düşünemediğim şeyleri bana söyleyerek yeni bakış açısı oluşturmamı sağlarlar. Ben ailemin benim kötülüğümü istemeyeceklerini bilirim, ters gittiğim zamanlar da oldu ama eninde sonunda haklı olduklarını gördüm.
Ben böyle bir durumda ailemin de düşüncelerini dikkate alırım. Mantığıma yattıysa, böyle bir durum varsa onların önerilerini dinlerim ve kendim bir karara varırım. Sizin aileniz de böyleyse ben ailenizin de düşüncelerini dikkate almanız gerektiği kanısındayım.
Benim ailemde öyle haklılar mantıklı geliyor doğru dediklerine eminim ama aşkın gözü kör ben yinede çabalamak onların rızasıda olabilecek bir şekilde yoluma devam etmek istedim.
Annenin babanin sozu dinle is isten gecmeden. Onlar en dogru karari verirler.Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum siz olsaydınız ne yapardınız.??Bir ilişkiniz var karşılıklı sevdiğiniz biri onunla evlilik düşündünüz ama sizin aileniz razı olmadı bunun sebebi mesafe,çevreden olmaması ve kültür faklılığı.
Oluru yok bulduğunuz her çözüm işe yaramadı vazgeçtiniz bitirdiniz ama karşinizdaki vazgeçmedi bir çıkar yol bulup birgün mutlu bir haberle gelicem dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim umudum yok dua etmekten vazgecmedim.
Ne zaman nasıl döner bilmiyorum ama çabalıcam iyi bir haberle gelicem dedi.Ne demeye çalıştı anlayamiyorum ikna olmayan benim ailem onun değil.???Korkarım çabalayıp döndükten sonrada umut yok ben çabalama dedim ama.???Sizin fikriniz nedir bu durumda tepkiniz ne olurdu???
4 bucuk ay kisa bir sure belki ama gorusemiyorduk evden cok fazla cikmama izin vermiyorlar oda bana 2 saat uzak bir yerde yasiyor ayrica ailemden bugune kadar bisey saklamadim saklamayida dogru bulmuyorum ben zaten oyle yaptim ona inandim cok zor da olsa güvendiğim anda ailemle tanistirdim ama zaten onunla tanistiktan sonra ister arap sacina döndü. 25 yasindayim evet ama aileme gore benim tum arkadaslarim evli cocuklu bende oyle olmaliymisim evlenmem icin hergun samimi soyluyorum hergun piskolojik baski yapiyolar beni oyuna getirip birileriyle tanistirmaya calisiyolar ben bunlardan bıktım. Tamam belki bu cocuk beni haketmiyordu ki beni o kucuk sebepten dolayi ayrilma nedenine ragmen ne aradi ne sordu ne yazdi ama ben yine karisik dusunceler icerisindeyim belki bu cocuk hakkinda haklilar ben emin degilim ama diger konular hakkinda kesinlikle degiller25 yaşındasın daha ailenin karşısına 3 5 günlük kişileri çıkarma madem dediğin gibi brini severse ilişkin uzun srer ve de tamm bu adam dersen karşılarına çıkr sonra istiyorsan gönlün rahatsa evlen
4 bucuk ay kisa bir sure belki ama gorusemiyorduk evden cok fazla cikmama izin vermiyorlar oda bana 2 saat uzak bir yerde yasiyor ayrica ailemden bugune kadar bisey saklamadim saklamayida dogru bulmuyorum ben zaten oyle yaptim ona inandim cok zor da olsa güvendiğim anda ailemle tanistirdim ama zaten onunla tanistiktan sonra ister arap sacina döndü. 25 yasindayim evet ama aileme gore benim tum arkadaslarim evli cocuklu bende oyle olmaliymisim evlenmem icin hergun samimi soyluyorum hergun piskolojik baski yapiyolar beni oyuna getirip birileriyle tanistirmaya calisiyolar ben bunlardan bıktım. Tamam belki bu cocuk beni haketmiyordu ki beni o kucuk sebepten dolayi ayrilma nedenine ragmen ne aradi ne sordu ne yazdi ama ben yine karisik dusunceler icerisindeyim belki bu cocuk hakkinda haklilar ben emin degilim ama diger konular hakkinda kesinlikle degillerbeni nekadar yiprattiklarini gormuyorlar sanirim kendimi bir altin kafeste hissediyorum
@Minik peri kusura bakma senin konunuda benim dertlerimle doldurdum
Haklisiniz ben zaten onu daha iyi tanimak icin ailemle tanistirdim cunku gorusemiyordum defalarca soyledim sizi tanistirdim diye anliyorum siz istemiyorsunuz ama ben de tanimak istiyorum dedim daha yakindan ama onlar hayir hayir hayir baska bisey demediler ardindan olaylar. Bizim hemen 1 2 ay icinde evlenmek gibi bir niyetimiz yoktu o yaza dogru istiyordu ama ben zaten tanimadan dogru durust birjni boyle bir adim atmazdim. Gelin gorun ki ailem buna bilenizin vermiyor cok tutucular kesinlikle kendilerinin istedigi olsun istiyorlar ben napicam artik bilmiyorumBana göre 4.5 ay birisi için ciddi adım atmaya yetersiz bir süre ki doğru dürüst görüşmemişsiniz bile ne kadar tanımış olabilirsiniz ki. İyi insanlar da çıkabilir ama gözü kapalı dart atmaya benzeyen bir iş, ne çıkarsa bahtına. Benim 3 yıllık bir ilişkim vardı ciddi düşündüğüm, bazı huylarını yeni öğrendim ve ayrıldık. Evlendiğinizde geri dönüşü de zor oluyor. Bu kadar gözü kapalı maceraya atılmaya değmez, bu hayata bir kere geliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?