Arkadaşım orda benim daha çok yaşlanacağımı kırıcı bir ifade ile kastetti. Hani 30 yaşındayken 40larda göstereceğim iması yarattı.Herkes yaslanicak?
Hayir zehol neye dertlendin bilemedimki.
Sen guzel yaslanmaya bak. Hayatini oyle yasaki keskeler olmadan. Dolu dolu.. Yaslandgina degsin... kacis yok o kesin. Nasil mutluysan orda ol. Sen su an mutluyum diyosan kime ne? 60 yasinda burus burus olup bi baltaya sap olamayanlar dussun bu derde. Sen degl.
Iyide okul bitecek eninde sonunda,sizde normal uyku ve çalışma düzenine geçeceksiniz,dolayısıyla bu bir süreç ,gayette mutlu,enerjik hissederek,mutlu olduğunuz şekilde hareket ediyormuşsunuz,hiç kulak asmayın kimseye.Arkadaşım orda benim daha çok yaşlanacağımı kırıcı bir ifade ile kastetti. Hani 30 yaşındayken 40larda göstereceğim iması yarattı.
İnsanları umursamamak elbet en doğrusu. Ve bunu çoğu kez başarıyorum ama bunu aşamadım gibi hissettim. Sizinle paylaşmak istedim.
salak mı neKızlar üniveriste ögrencisiyim hemde aileme katkı sağlamak ve geçmişte yaptığım bazı hataların (evlilik yolunda eğitimi yarıda bırakmak ailemi maddi manevi yormak) utançlarınımı bastırmak adına, yarı zamanlı,kendi hayatım ve harcamalarım için gayet güzel bir maaşa markette çalışıyorum. Ve açıkcası çokta yoruluyorum.
9da okula gidiyorum, 1de çıkıyorum. 1 saat yol çekiyorum. Alel acele eve uğruyorum kısa ayaküstü birşeyler yiyip hazırlanıp işe gidiyorum. Akşam 10da evde oluyorum. Gün boyu da ayak üstündeyim. Final ve vize zamanında 2 saatlik uykularla oluyorum. Ama inanılmaz mutluyum. Gerçekten mutluyum. Bu yorgunluktan telaştan. Bana yaşadığımı hissettiriyordu. Ta ki bu güne kadar.
Tesadüfen bugün iş yerine eski bir arkadaşım geldi. Biraz rahatsızım ayrıca. Biraz sitem etti burda mı buluşacaktık diye."Esracım kusura bakma. İnan çok yoğun bir hayatım oldu. Okul ve iş inanılmaz yorucu olabiliyor." Der demez sözümü kesti.
"Demek çabucak yaşlanacaksın" dedi.
Bende "Bilmiyorum. Belkide öyle olacak." Dedim.
Ama inanılmaz keyfim kaçtı. Aklıma bazen gelip duruyor. Ben çabucak mı yaşlanırım? Hayatı tüm olumsuzluklarına rağmen seviyorum. Hayatımı daha çok seviyorum. Kendimi seviyorum. İşimi okulumu seviyorum. O kadar pozitif oldum ki bu hayatımda. Aman aman güzel olmasamda güzelliğimin yitip gidecek olması, gözlerimin kırışacak olması herşey o kadar ağır geliyor ki.
Arkadaşım da niye böyle birşey söyledi ona da anlam veremiyorum. Biraz hüzünlendim
Çok geçmiş olsunTaş taşıyıp tarlada çalışmıyosan ve de halinden mutluysan yaşlanmanın aksine çalışmak seni daha dinç tutar.
Ama her şeyi kafana takarsan yaşlanırsın, bak bana bütün geceyi kalp çarpıntısıyla kusmalarla geçirdim şimdi sıfır uykuyla işe gidecem. Aylar sonra panik atağa hoşgeldin dedim.
öyle olmuyor ama işteArkadaşım orda benim daha çok yaşlanacağımı kırıcı bir ifade ile kastetti. Hani 30 yaşındayken 40larda göstereceğim iması yarattı.
İnsanları umursamamak elbet en doğrusu. Ve bunu çoğu kez başarıyorum ama bunu aşamadım gibi hissettim. Sizinle paylaşmak istedim.
İnsani çalışmak yaslandirmaz. Boşuna dememisler isleyen demir isildar diye. Tam tersine daha dinç kalirsin. İnsani stres ve mutsuzluk yaslandirir ki sen gayet mutluymussun arkadasin seni strese Sokana kadar.Kızlar üniveriste ögrencisiyim hemde aileme katkı sağlamak ve geçmişte yaptığım bazı hataların (evlilik yolunda eğitimi yarıda bırakmak ailemi maddi manevi yormak) utançlarınımı bastırmak adına, yarı zamanlı,kendi hayatım ve harcamalarım için gayet güzel bir maaşa markette çalışıyorum. Ve açıkcası çokta yoruluyorum.
9da okula gidiyorum, 1de çıkıyorum. 1 saat yol çekiyorum. Alel acele eve uğruyorum kısa ayaküstü birşeyler yiyip hazırlanıp işe gidiyorum. Akşam 10da evde oluyorum. Gün boyu da ayak üstündeyim. Final ve vize zamanında 2 saatlik uykularla oluyorum. Ama inanılmaz mutluyum. Gerçekten mutluyum. Bu yorgunluktan telaştan. Bana yaşadığımı hissettiriyordu. Ta ki bu güne kadar.
Tesadüfen bugün iş yerine eski bir arkadaşım geldi. Biraz rahatsızım ayrıca. Biraz sitem etti burda mı buluşacaktık diye."Esracım kusura bakma. İnan çok yoğun bir hayatım oldu. Okul ve iş inanılmaz yorucu olabiliyor." Der demez sözümü kesti.
"Demek çabucak yaşlanacaksın" dedi.
Bende "Bilmiyorum. Belkide öyle olacak." Dedim.
Ama inanılmaz keyfim kaçtı. Aklıma bazen gelip duruyor. Ben çabucak mı yaşlanırım? Hayatı tüm olumsuzluklarına rağmen seviyorum. Hayatımı daha çok seviyorum. Kendimi seviyorum. İşimi okulumu seviyorum. O kadar pozitif oldum ki bu hayatımda. Aman aman güzel olmasamda güzelliğimin yitip gidecek olması, gözlerimin kırışacak olması herşey o kadar ağır geliyor ki.
Arkadaşım da niye böyle birşey söyledi ona da anlam veremiyorum. Biraz hüzünlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?