Çabuk toparlanmam anormal mi?

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
kızlar şimdi ben boşanıyorum yaaa...
geçen bi arkadaş ne dese beğenirsinizz..

'' çok iyi görünüyosun çabuk toparlandın sanki ben boşandımda kaç ay dışarı çıkmadım sen çabuk atlattın çok üzülmedin herhalde'' dedi

bende kendimi eve kapatayım normal olan bumu??

anormallik arkadaşında
ne yani boşandın diye karalar bağlaman ,yırtınmanmı lazım en iyisini yapıyosun takma kafana:82:

Herkesin acıları yaşama şekli farklı der geçersiniz...
İnsanlar konuşur,üzerinde durmayın.

Arkadaşınız acı çektiğinizi görmekten daha çok mu mutlu olacakmış? Ne kadar süre acı çekmeniz gerektiğini de söyleseymiş bari. Her şeyi göstere göstere mi yaşamak lazım? İçinizde ne yaşadığınızı bilemeyeceğine göre, bırakın böyle gereksiz yere boş boş konuşanları. Yaşadıklarınız üzücü ama hiçbir şey kendinizi yıpratmaya değmez.

bende öyle düşünüyorum ama sanki anormalmiş gibi laf sokuyolar..
ağlasa sızlasam (yapıyorum arada ama kimse yokken)) dahamı hoşlarrına gitcek acaba..
yaralarım okadar derinkiii
napim unutmak istiyorum kimsey laf vermek istemiyorumm..

muhabbeti kestim zaten çıldırttı beni zorla kalplerini kırdırtıyolar..13 yıllık arkadaşım beni en iyi onun anlamsı lasımken

en iyisini yapıyosun bence üzülme bunlar için sen üzüntünü kendinle yaşarsın ben daha farklı yaşarım her insan aynıdeğildir ki:97:

Arkadasim benim senin bosanma sebebin belli,eee öyleyse bosver takma kafaya,birde kutuldun diye yas mi tutacaktin tabiki durum üzücü böyle olmasi ama hani yasadigini sen bilirsin.
ve ayrildigin icin daha iyi hisedip hayata tekrar sarilman cabucak ne güzel...

bizim buradada bir hanımın eşi rahmetli olmuştu arkasından çabuk toparlandı dediler
boşver kim ne düşünürse düşünsün siz aynen kendinizi motive etmeye devam edimn derim depresyona girseniz çevrenizde bir allahın kulu olmaz keyfinize bakın..

Alısılmıs bir vakadır,,

Ayrılırsın,,yine her ihtimalle eve kapanır, tabiri caizse gece gündüz aglarsın,,

Beklenen bu ya, aksi oldugunda insanlar şaşırıyor,,

Çok şanslısın o insanlara göre bence

bazen benimde daraldığım oluyo kaçıp gitmek istediğim buralardan sizinlede paylaşıyorum
ama ne bilim hayat insanı güçlendiryo sanki ..yaşadığın dertşer pişiriyoo..bide eşim çok psiklojimi bozduüu için kurtulduğma seviniyorumm hee üzülüyorum ama hayallerime o yepyeni eşyalarımı kullanmadım içimde kaldıı ooffffffffff

teşekkür ederim canımmmmmmmmmm

Bazı insanlar kendileri mutsuzsa başkaları da mutsuz olsun isterler.
Hayatınızdan çıkarmakla iyi yapmışsınız. Ondan arkadaş olmaz zaten.
Ayrıca, evlilik kangren olmuşsa kesilip atılır. Ve rahatlanır.
Madem üzülecektiniz neden boşanıyorsunuz demezler mi insana

İyi de mutlu mesut bir evliliği hiç bir kadın bitirmez ki..
Kimbilir neler yaşadın?

Mutlusun, iyisin diye kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
8 ay oldu ayrılalı ve son derece iyiyim
Gözü yaşlı dul rolü yapamam. Üstümden yük kalktı. Geziyorum, gülüyorum ve bundan utanmıyorum.
Bir cendereden çıktım. Ben değil beni bu cendereye sokan utansın.

bazı insanlar başkalarının mutsuzluklarıyla beslenir ve öyle mutlu olurlar.sanırım arkadaşınızda etrafında mutlu insan görmeyi pek kaldıramıyor.hem boşanmak dünyanın sonu değilki.evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta okadar doğal.arkadaşınız bunu henüz israk edememiş anlaşılan.siz boşverin insanların ne düşündüğünü kendiniz mutlu huzurlu olmaya çalışın gerisi boş.

ay canım bazen düşüncesi bile beni delirtiyo avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorummmm..
adı neydi biliyomusunuz ''sevgi''
seviyo ondna yapıyo...
seviyo ondan hırçın..
kıkanıyoo hakert ediyoo geçmişimi yüzüme vuruyoo ee seni kimseyle paylamıomm...

olay budur iştesizi tebrik ediyorum içimden geldi
bence olması gereken bu keşke imkan olsada herkes yapabilseydi:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…