İyi de mutlu mesut bir evliliği hiç bir kadın bitirmez ki..
Kimbilir neler yaşadın?
Mutlusun, iyisin diye kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
8 ay oldu ayrılalı ve son derece iyiyim
Gözü yaşlı dul rolü yapamam. Üstümden yük kalktı. Geziyorum, gülüyorum ve bundan utanmıyorum.
Bir cendereden çıktım. Ben değil beni bu cendereye sokan utansın.
bazen benimde daraldığım oluyo kaçıp gitmek istediğim buralardan sizinlede paylaşıyorum
ama ne bilim hayat insanı güçlendiryo sanki ..yaşadığın dertşer pişiriyoo..bide eşim çok psiklojimi bozduüu için kurtulduğma seviniyorumm hee üzülüyorum ama hayallerime o yepyeni eşyalarımı kullanmadım içimde kaldıı ooffffffffff
ay canım bazen düşüncesi bile beni delirtiyo avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorummmm..
adı neydi biliyomusunuz ''sevgi''
seviyo ondna yapıyo...
seviyo ondan hırçın..
kıkanıyoo hakert ediyoo geçmişimi yüzüme vuruyoo ee seni kimseyle paylamıomm...
sevgininde bi adabı var .....
hani bi laf var ' AYI eniğini severek öldürürmüş' derler ya... eşininki ona benziyo
yanlış anlama lafın gelişi yani
aynen öyle canım sadistlik yaptığı başka bişey değildi
yerinde olsam kurban falan keserdim hayır dağıtırdım böyle bi kişilikten bu kadar çabuk kurtulduğum için:84:
boşanma davam bi sonuçlansın inşş yapıcamm
kesinlikle yap aman ikna felan etmeye kalkarsa sakın kanma bu adama
yok yok canım hiçbişekilde görüşmüyorum zaten 33 yaşnda adam değişirmi Allah aşkına:82:
kızlar şimdi ben boşanıyorum yaaa...
geçen bi arkadaş ne dese beğenirsinizz..
'' çok iyi görünüyosun çabuk toparlandın sanki ben boşandımda kaç ay dışarı çıkmadım sen çabuk atlattın çok üzülmedin herhalde'' dedi
bende kendimi eve kapatayım normal olan bumu??
Belinaycim konu güzel toparlanmaktan acmissin- ben bugün hani gittim ya prova calismaya,bir erkek bana isi gösterdi gün boyunca yani ona verilmisti bu görev ve ben nedense adamin yanidayken icimden sicak duygular sevgiye hasret duygular yükseldi ve o an ne biliyim öyle yakinlik hisettim...
insan istiyo sığıncağı bi liman ama kendi açımdan söleyim çok erken benim için biraz kafamı dinlemk istiyorum..buluşma işine gelince sen tr ye nezman gecnnn
niye anormal olasın canım ya, demekki sen o süreci evliyken atlatmışsın kafanda bitirmişsin ne güzel, ilişkinin bitimi mahkeme kararı öncesi ve sonrası diye brokrasik bişey olmasa gerek, belkide o arkadaş seni kıskanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?