kurs, spor, vs arkadaş edinmek için iyi bir yol böyle birşeyler yapabilirsin neden evde oturmak zorundasın ki5 aylik evliyim. Evlenip başka sehire geldim. Ailem uzakta. Arkadaş hala edinemedim. Haftaici full evdeyim dejavu yaşıyorum resmen hergun. Sabah kalk kahvalti yap, temizlik yap, yemek yap, esim gelsin yemek hazirla, bulasik yika, cay demle, tv izle hopp uyu. Sabah yine kalk ve yine aynı seyler. Haftasonu genelde ya sinemaya gideriz izlemedigimiz film kalmadi:) küçük bir yer olunca yapacak fazla bişey de yok. Hergun degisik yemekler yapardim, hergun değişik çorba yapardim, temizlik yapmaktan zevk alirdim. Simdi onlari yapmak bile bana işkence. İlk zamanlar yemekleri çok güzel yaparken eskisi gibi güzelde yapamıyorum buda canimi çok sıkıyor. Herşey beni mutsuz ediyor. Hic bisey yapasim yok hep uyumak istiyorum kimse karismasin bana, kimse bisey demesin.Napacagimi bilmiyorum.
Eskiden yaşamınızı nasıl surduruyordunuz? Aileniz ile mi yaşıyordunuz? Çalışıyor muydunuz?
kurs, spor, vs arkadaş edinmek için iyi bir yol böyle birşeyler yapabilirsin neden evde oturmak zorundasın ki
Niye geçici bir işe girmiyorsunuz ki? Ne kdar daha oradasınız? Duruma göre üniversiteye yazılın yeni bir bölüm okuyun yada bi işe girin. Bana çoluk yok çocuk yokken evde hiçbir şey yapmadan oturmak çok büyük zaman kaybı gibi geliyor.
Orgu isinde çok beceriksizim ya:)tekrardan iş bakmaya başlayabilirsin. ya da çalışmak istemiyorsan çeşitli kurslara gidebilirsin
birde tavsiye örgü örmek de iyi geliyor :)
valla aç youtube dan izle tak kulaklığını harıl harıl ör eşler böle bir deliriyor az benle ilgilen moduna geçiyorlarOrgu isinde çok beceriksizim ya:)
valla aç youtube dan izle tak kulaklığını harıl harıl ör eşler böle bir deliriyor az benle ilgilen moduna geçiyorlar
5 aylik evliyim. Evlenip başka sehire geldim. Ailem uzakta. Arkadaş hala edinemedim. Haftaici full evdeyim dejavu yaşıyorum resmen hergun. Sabah kalk kahvalti yap, temizlik yap, yemek yap, esim gelsin yemek hazirla, bulasik yika, cay demle, tv izle hopp uyu. Sabah yine kalk ve yine aynı seyler. Haftasonu genelde ya sinemaya gideriz izlemedigimiz film kalmadi:) küçük bir yer olunca yapacak fazla bişey de yok. Hergun degisik yemekler yapardim, hergun değişik çorba yapardim, temizlik yapmaktan zevk alirdim. Simdi onlari yapmak bile bana işkence. İlk zamanlar yemekleri çok güzel yaparken eskisi gibi güzelde yapamıyorum buda canimi çok sıkıyor. Herşey beni mutsuz ediyor. Hic bisey yapasim yok hep uyumak istiyorum kimse karismasin bana, kimse bisey demesin.Napacagimi bilmiyorum.
Bende senin gibi olacağım bi kaç ay sonra
2 ay sonra düğünüm var Ve başka şehire gidicez sen böyle yazınca gözüm korktu birden
Yaş 25 altıysa üniversite, üstüyse önerim bebek:)
Bende aktivite bulun kendinize mesela ismek kursları oluyoo herhangi bişeye başvurun maksatt günü dolu geçirmek olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?