Çabuk yoruldum.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 aylik evliyim. Evlenip başka sehire geldim. Ailem uzakta. Arkadaş hala edinemedim. Haftaici full evdeyim dejavu yaşıyorum resmen hergun. Sabah kalk kahvalti yap, temizlik yap, yemek yap, esim gelsin yemek hazirla, bulasik yika, cay demle, tv izle hopp uyu. Sabah yine kalk ve yine aynı seyler. Haftasonu genelde ya sinemaya gideriz izlemedigimiz film kalmadi:) küçük bir yer olunca yapacak fazla bişey de yok. Hergun degisik yemekler yapardim, hergun değişik çorba yapardim, temizlik yapmaktan zevk alirdim. Simdi onlari yapmak bile bana işkence. İlk zamanlar yemekleri çok güzel yaparken eskisi gibi güzelde yapamıyorum buda canimi çok sıkıyor. Herşey beni mutsuz ediyor. Hic bisey yapasim yok hep uyumak istiyorum kimse karismasin bana, kimse bisey demesin.Napacagimi bilmiyorum.

Eskiden yaşamınızı nasıl surduruyordunuz? Aileniz ile mi yaşıyordunuz? Çalışıyor muydunuz?

kurs, spor, vs arkadaş edinmek için iyi bir yol böyle birşeyler yapabilirsin neden evde oturmak zorundasın ki

Eskiden yaşamınızı nasıl surduruyordunuz? Aileniz ile mi yaşıyordunuz? Çalışıyor muydunuz?

Evet ailemle yaşıyordum. Çalışıyordum. İaten cikip arkadadlarla zaman gecirirdim cok sosyal biriydim. Evde hic bişeye karismaz. Yemek,temizlik hersey annrme aitti. Zaten cok fazla zamanimda olmazdi yardim etmeye.

kurs, spor, vs arkadaş edinmek için iyi bir yol böyle birşeyler yapabilirsin neden evde oturmak zorundasın ki

Esim o konuda saolsun beni kisitlamiyor. Harcligimi eksik etmez, canin sikilmasin cik dışarı gez dolas, diyor ama tek basima bisey yapasim gelmiyor.

tekrardan iş bakmaya başlayabilirsin. ya da çalışmak istemiyorsan çeşitli kurslara gidebilirsin
birde tavsiye örgü örmek de iyi geliyor :)

Niye geçici bir işe girmiyorsunuz ki? Ne kdar daha oradasınız? Duruma göre üniversiteye yazılın yeni bir bölüm okuyun yada bi işe girin. Bana çoluk yok çocuk yokken evde hiçbir şey yapmadan oturmak çok büyük zaman kaybı gibi geliyor.

Haklisin tamamiyle zaman kaybi. İs basvurusu yaptim ondan haber bekliyorum

tekrardan iş bakmaya başlayabilirsin. ya da çalışmak istemiyorsan çeşitli kurslara gidebilirsin
birde tavsiye örgü örmek de iyi geliyor :)
Orgu isinde çok beceriksizim ya:)

Hayırlısı olsun sizin için.Hem aile cevrenizden uzaklaşıp hem de tüm sosyal cevrenizden ayrilmaniz sevdiğiniz adamla aynı çatıda yaşamanın sevincini golgelemis.Bir çevre edinmeye çalışmak( eşinizin arkadaşlarının eşleri vs),yeniden bir işte calismak size iyi gelicektir

Para harcamak istemiyorsan ismek de çok güzel kurslar var bol bol çevrede edinirsin.
Spora gidebilirsin çıkışta kızlarla bir kahve içmek bile açar seni.
Okuyabilirsin imkanın varsa.
Yabancı dil kursuna gidebilirsin.
Bak bir sürü seçenek var

En güzeli çalışmak .

Bende senin gibi olacağım bi kaç ay sonra
2 ay sonra düğünüm var Ve başka şehire gidicez sen böyle yazınca gözüm korktu birden

Yaş 25 altıysa üniversite, üstüyse önerim bebek:)

valla aç youtube dan izle tak kulaklığını harıl harıl ör eşler böle bir deliriyor az benle ilgilen moduna geçiyorlar

Denedim daha once yine yapamadim

Bende aktivite bulun kendinize mesela ismek kursları oluyoo herhangi bişeye başvurun maksatt günü dolu geçirmek olsun:)

Bende senin gibi olacağım bi kaç ay sonra
2 ay sonra düğünüm var Ve başka şehire gidicez sen böyle yazınca gözüm korktu birden

Ay gözünü korkutmak istemezdim. Ama ilk başlarda zorlik yasayacaksin ne yalan soylim:)

Yaş 25 altıysa üniversite, üstüyse önerim bebek:)

Ah keske 25 altı oolsaydımm:) 30 yaşındayım. Evdeyken hazir yaş da gelmis geçmiş bi bebis yapalim dedik ama oda bekliyoruz bir umut.

Bende aktivite bulun kendinize mesela ismek kursları oluyoo herhangi bişeye başvurun maksatt günü dolu geçirmek olsun:)

Araştırdım onu da istedigim kurslar içinde belirli sayıya ulaşınca ancak açarız dedi. Kaldi oyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…