Cadılar Evi II

Teşekkürler paylaşım için. Fakat bana göre bu yazanların bir cogu yine farklı sebeplerle açıklanabilir, gerek psikolojik gerek fizyolojik.. Benim aslında öğrenmek istediğim büyü olduğunu ortaya çıkaran bir dua ya da bir taş vs. var mıdır? Örneğin bir dua okuyorsunuz ve kisi tepki veriyorsa onda büyü olduğu anlaşılıyor veya vücudun belirli bir bölgesine belirli bir tası koyduğunuzda vücut tepki veriyorsa büyü olduğu anlaşılıyor gibi.. (Çok film izledim sanırım:))

ben bu yazıya katılmıyorum.parayla bu işi yapan şarlatanların olması gerçekten yapan kişilerin olmadığı anlamına gelmez.böyle bir güç varken neden tarihte kalıp unutulsun ki.bu yazıyı yazan kişinin büyüyü gerçekten bilmediği çok belli.büyü en kolay yol değil bilakis en zorlu yollardan biridir.büyü yapabilmek başlı başına bir çalışma ve disiplin gerektirirken,büyünün sonuçları,yapan kişiye etkisi,korunma önlemleri bambaşka bir uzmanlık gerektirir.fakat bununla birlikte büyü bir öğreticinin yanında bir eğitim sürecinden geçerek öğrenilebileceği gibi kişi hiçbir öğreticiye bağlı olmadan kendi yolunu çizebilir kendi büyüsünü keşfedebilir.fakat bu yolda alacağı riskler tamamen kendi sorumluluğundadır ve bu zorlu bir süreçtir.yani büyünün kolay yol olduğunu düşünenler büyünün 40 tane nohuta okuyup üflemek olduğunu zanneden kişilerdir benim düşünceme göre.büyü böyle birşey değil.

Aaaa ! bende o deste varmış meğer , lisedeyken almıştım,kitabını da okumuştum, kütüphanemde saklı duruyor, senin yorumunu okuyunca desteyi çıkardım, demek ki oymuş :)))

hiçbişeyin iyisi ayağa düşmez kaldı ki düşmesin de...böyle şeyleri kötü niyetlerle yaptırmak isteyenler de var malum

İyide ben büyü yapsinlar demiyorumki, en azindan insanin harbiden güvenecegi biri olur ne bileyim yildizini yükseltir , zaten kötü niyetli kisileri hemen ayirt edebilirler.
öfff anlatamadim

ona ben de katılıyorum...bu belirtilerin çoğu depresyon belirtilerine de uyuyo ancak daha önce biraz bu konuyu araştırmıştım.Bu yüzden sen de sorunca bi siteden alıntı yaptım.Yani öyle bi taş veya duaya karşılık verilmesi,ordan büyü olduğunun anlaşılması bana pek olanaklı gelmedi...Bunlar öyle bizim yapabileceğimiz şeyler mi ki?Büyü yapmak ayrı bir bilgi birikimi gerektirdiğine göre bunu bozmak ya da büyü var mı anlamak da bezlerin yapabileceği bişey değildir bence

Büyü olup olmadigini anlamak icin dualar var. Aklima gelenlerden 1 tanesi okuyup uyuyorsun ve ruyanda yapan kisiyi görüyosun digerinde ise eline bi ip aliyorsun dua okuyorsun ip uzarsa buyu, kisalirsa 3 harfli, hic bisey olmazsa bisey yok :)

Günümüzde isin ehli, ilimi tam hocalar o kadar azki, olanlarda kendini sakliyor. Digerlerinin hepsi zaten sende büyü var deyip bi sekilde senden o parayi aliyor. İlim sahibi olanlar neden kendisini sakliyor onu pek anliyamadim :/

bunun birçok sebebi var.birincisi kendini büyü ilmine adamış insanlar bu işten para kazanılmayacağını bilir.ee zaten bu işten menfaati yoksa adam kendini neden ifşa etsin.halkın da büyücülere tepkisi malum zaten.

çok güzel bir bilgi bu canım. detayını yazabilir misin? bu kadar kolaysa harika.

Büyü olup olmadığını anlamak için edilen dualar nedir ?

VikingPrincess ve ingtugba siz katina destesine nasıl bakıyorsunuz ? tanridna yöntemi ile mi imparatorluk artısı yöntemiyle mi ? mesela ben aşk için bakmak istiyorsam kişilerin yorumunda aşk bölümünün anlamına bakacağım dimi ? eğer bu metodlarla bakılacaksa yine biraz yoruma dayalı değil mi, kartların sırasıyla açılış numaraları falan var ...

İyide ben büyü yapsinlar demiyorumki, en azindan insanin harbiden güvenecegi biri olur ne bileyim yildizini yükseltir , zaten kötü niyetli kisileri hemen ayirt edebilirler.
öfff anlatamadim

askolsun,ben de aynı dertten muzdarıbım.senı anladım.sozum sana degıl.kotu nıyetle kullananlar ınsanlar da var anlamında dedım.keske sıkıntılarımıza fayda olacak bırinı bulsak tabı

Simdilik telefondan giriyorum, pcden girince dualari bulup yazarim size.
Yaa ben size özelden yazayim en iyisi yoksa bu evimizide mühürlerler mazallahhh

Simdilik telefondan giriyorum, pcden girince dualari bulup yazarim size.
Yaa ben size özelden yazayim en iyisi yoksa bu evimizide mühürlerler mazallahhh

Söylemeye çalıştığım tam da böyle bir şeydi. Bana da özelden yazabilirsen sevinirim..
Ben de büyü konusunu biraz araştırmıştım. Viking'in dediği gibi yapmak ve bozmak hiç de kolay değil. Ama birinin uzerinde olup olmadıgını belirlemek o kadar zor olmasa gerek.

Biri söylemişti , büyünün olup olmadığını anlamak için, aktarcılardan küçük cıva şişesi alıyoruz, boynumuza takıyoruz 15 gün boyunca ( sadece banyo yaparken kısa bir süreliğine çıkarıyoruz) , civada renk değişimi varsa , büyü - nazar var demek veya negatif varlıkların etkisi altında kalıyor demekmiş. Renk değişimi yoksa birşey yoktur. Renk değişimi derken kararma, siyaha yakın koyulaşma veya matlaşırsa ...

selamlar ben geldimmm
geçmiş mesajları okudum tek tek
büyü konusuna deginilmiş
yıllar önce rüyamda bana mantıyla büyü yedirildiğini görmüştüm
sonra bana yıldızname bakan bi adama gittiğimdede sana bi arkadasının annesi yemekle büyü yapmış dedi kim oldugunu söylemedi sebebide oğlumdan baskasını görmesin gözü diyeymiş
sonra bi kaç dua falan okudu geçti sanırım o agır halim kalmadı

ben bazen imparatorluk artisini kullaniyorum bazen de gecmis,simdiki zaman,yakin gelecek ve biraz daha uzak gelecek icin 4er kart aciyorum.bazen de tek soru icin 3kart.evet ask icin kartlarin ask anlamina bakmak lazim fakat kartin asil anlamini da goz onunde bulundurmali.tabi ki son olarak kartlari birbirine baglayip anlamli bir yorum cikarmak bakan kisiye dusuyor fakat kartlarin anlami yoruma acik degil

aman bu konuda dikkat edin civadan zehirlenmiş biri olarak söylüyorum civayla temas etmeyin koklamayın

anladım canım yavaş yavaş öğreniyorum yeniden, lisedeyken de baktığımı hatırladım , gerçi pek ciddiye almamıştım :)

aman bu konuda dikkat edin civadan zehirlenmiş biri olarak söylüyorum civayla temas etmeyin koklamayın

geçmiş olsun canım , evet normalde civa ile temas etmek ,civayı koklamak zararlıdır,fakat aktarcılarda küçük şeffaf cam şişede satılıyor, kapağı sımsıkı kapalı, o şekilde almak lazım, kapağı da hiç açmayacağız ... Aktarcılarda cıvanın bulunacağına ihtimal vermiyordum, çünkü civa satışı yasaklanmış zararlı diye , sadece diş deposunda satılıyor diye biliyordum, fakat gittiğim bir aktarcıda küçük cam şişe içinde cıvayı görünce hemen satın aldım, demek ki bu işi bilenler var, yoksa satılmazdı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…