Cadılar Evi II

kızlar ben uyumaya gidiyorum. pc başında zaman nasıl geçmiş hiç anlaamışıımmm. :126: hepinize güzel bir gece diliyorum.

Aslında spesifik bir olay için baktirmistim bu nedenle yanlış yorumlama ihtimali düşük, muhtemelen konsantrasyonda bir sıkıntı vardı.Bir kez daha deneyeceğim.
Aslında kartları alıp kendim bakmak istiyorum ; ama Eylül'ün söylediklerinden sonra ikilemde kaldım.

Katına destesiyle kendine baktığında falların yüzde kaçı cikti?

hmm anladım.ben kendime bakmanın zararını görmedim ama dediğim gibi objektif yorumlayamadığım için çok verimli olmuyor zaten.soruna cevap vereyim:desteye göre değişiyor.tarotta kartın anlamına çok bağlı kalmadan içinden geldiği şekilde yorum yapabilir fal bakan kişi.fakat katina destesinde kartın anlamı neyse o çıkıyor yoruma açık değil o yüzden falı bakan kişi de çok önemli değil ve sen öylesine çeksen bile o kart yine de senin hayatınla ya da o an kafana taktığın şeyle ilgili oluyor.hatta ben birkaç kere açtığım fallarda inanamayıp iki üç kere üst üste fal açtığım oldu kendime ve çektiğim kartlar ya aynı kartlar geldi ya da anlamları benzer kartlar geldi hep.benim düşünceme göre o kartları biz çekmiyoruz aslında bizim enerjimiz çekiyor.

iyi geceler cadılar

peki katina destesinde kart çekimi degilde açılım yapabiliyomuyuz yani bi kart çekip yorumlamaktan ziyade bi yöntemle uzun bi açılım yapıp yorumlamak hangi destede oluyo
sadece rider waite de mi ben kayseride yaşıyorum da bulamazsam diye soruyorum
fiyat sorulmuş burda melek destesi buldum bi o da 30 tl idi

Teşekkür ederim. Bir deste edinmeye karar verdim.
Katina'da da onerebilecegin bir deste var mı?
katina nın tek bir destesi var kitabıyla beraber satılıyor

rider-waite destesi çok klasik bir deste ben de trakya da küçük bir kitapçıdan almıştım 20 tl ye.uzun açılım bütün destelerde olur hiç farketmez raider waite ya da diğerleri ben resimleri yorumlamak kolay diye önerdim onu.sen başka bir deste beğenirsen onu da alabilirsin elbette.katina destesinde de detaylı açılım yapılıyor ya da tek soru sorup 3 kart çekilebiliyor

Merhaba kızlar,

Yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah...
İnşallah sorun yaşamadan bu topikte güzel sohbetler yapılır diye ümit ediyorum.

Pazartesi bahsedeceğim dediğim "uğrama" vardı, bir kaç arkadaş diğer topikte sormuşlar.
Loğsalık döneminde yaşanması muhtemel bir durum.
Annem benim doğumumdan sonra yaşamış bu durumu.
Kendisi dillendirmez, sadece 1-2 sefer ondan ufak bilgi almışlığım var, bu konuda konuşmayı sevmiyor.
En çok annanemden ve teyzelerimden duydum, bilgi edindim.

Annem bir gün benim bezlerimi yıkıyor (1-2 haftalığım) ve eskiden banyo ile tuvaletler bir birine çok yakındı.
Eski bir evde oturuyorlarmış o zaman, suyu döküyor ve gerisini hatırlamıyor...
Hatırladığı tek şey 3 harflileri görmesi, onlarla konuşması ve devamlı anneme musallat olmaları.

Bir akşam annem balkonun pervazına çıkmış, babam zor yakalamış onu, atlamasına saniyeler kala.
Babam tabii dehşete düşmüş ne oluyor diye.
Annemin anlattığı ise, kendisine bir gemi görünmüş, ve gemide o adam varmış (3 harfli) ve "gel beraber gidelim çok uzaklara" diyormuş.
Annem eğer atlamış olsaydı (ki kendisini gemiye biniyor olarak görüyor) bu gün yaşamıyor olacaktı...

Bir diğer anlattığı ise, devamlı annem dua okuyormuş, banyoda kıyafetleri ile yıkanıyormuş.
Bazı duaları bazen unutup annemin dili dönmüyormuş.
Çok zor zamanlar geçirmiş ve sonunda iyileşti, kurtuldu 3 harfliden.
Fakat annem diyor ki, 1 sefer daha gördüm onu.
Babamla birlikte bir yere gezmeye gitmişler, kalabalığın içinde normal bir insan gibi görmüş.
Annem çok korkmuş o gün, ve bir daha görmemiş...

Birde birşey duydum ben, doğruluğu tartışılır.
Fakat bilgisi olan varsa yorumunu beklerim.

Bir bebeğe (ama bebekken olacak) kendi dışkısından bir parça yedirirsen (biliyorum çok iğrenç birşey... ) onu asla büyü tutmazmış. Yani yetişkinliğinde ona büyü yapıldığı zaman etkisi sadece baş ağrısı gibi olurmuş. Büyüler hiç bir zaman etkisini göstermezmiş... Bilgisi olan var mı?

anladım, bende mi kendime katina baksam :) tek katina destesi mi satılıyor, nerede bulabilirim, kitapçılarda mı ? kitabıyla birlikte satılıyor demişsin, kitabın yazarı kim ? Katina destesinde falcı önemli değilse,yoruma açık değilse benim için daha iyi olur, çünkü ben fal yorumlamada iyi değilim . Ee oumsuzlar daha çokmuş sanırım, hep olumsuz çıkarsa aklımıza takılmasın sonra, hani denilir ne düşünürsek onu çekeriz hayatımıza diye :) Kartlar açılmak istemeyebiliyormuş bazen, nasıl yani , nasıl anlıyoruz kartların açılmak istemediğini ? sık sık kendimize fal bakmamalıyız bence, olumsuz etkilenmemek için, öyle düşünüyorum

VikingPrincess katina desteyi yeni aldığımızda kartların daha etkili olması,daha isabetli çıkması için özel bir yöntem uyguluyor musun ? mesela tarotta kimileri sürekli yanında taşıyor, kimileri de kadife kesesine koyuyor vb. bunun gibi ...

Son düzenleme:

ilk defa duydum ama ben birşey okumuştum günümüzde byü yapığını iddia edenlerin konu hakkında başarılı olamadıklarını okumuştum .Çünkü büyünün farklı bir işlem olduğu,günümüzde bu işlemin nasıl yapıldığını bilen olmadığını okumuştum.Hakkaten ben de inanamıyorum ne bileyim,şimdi büyü yapılabileceğine inanmıyorum.Dediğin şeyi de ilk kez duyuyorum çok ilginç cidden

purplecım "d&r" da satılıyor. fiyatı 24 tl. kitabı yazan mara mermaidi. kitabın içinde kartların hangi anlamlara geldiği yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…