- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
melek kartlarını soruyorsan hiç kullanmadım canım. tarot ve ipeğin ilgisi var. melek kartlarını bilmiyorum.
kızlar ben uyumaya gidiyorum. pc başında zaman nasıl geçmiş hiç anlaamışıımmm. :126: hepinize güzel bir gece diliyorum.
melekdestesi....
hmm onu hiç kullanmadım da d&r da varmış
ölülerle görüşmek muamma zaten.gerçekten görüşen var mı yoksa başka varlıklar ölülerin yerine geçip bizimle konuşuyor mu bilemiyorum.
dediğim gibi katina destesi çok farklı bir deste.resmen bir kişiliği var destenin.bazen açılmak istemiyor kartlar bakanın ya da baktıranın enerjisiyle alakalı bir durum bu bence.o gün kartlar açılmak istemiyorsa çok alakasız şeyler çıkabiliyor.onun dışında yoruma açık bir deste değil yani kartın anlamı neyse o çıkıyor ama belki bakan kişi yanlış yorumlamıştır hani aileyle ilgili bi meseleyi iş için yorumlamıştır o yüzden çıkmamıştır diyebilirim
kızlar ben uyumaya gidiyorum. pc başında zaman nasıl geçmiş hiç anlaamışıımmm. :126: hepinize güzel bir gece diliyorum.
Tarot veya herhangi bir kart konusunda aklıma birşey takılıyor, diyelim ki içinden bir kart seçtim , illa o karta göre mi yorum yapmak gerek ? Belki ben öylesine çekiyorumdur, kart öyle denk geliyorsa ? Sadece illa o karta yorum yapılacaksa bana çok inandırıcı gelmiyor , kart çekerken o andaki enerjim ne ise kartlara yansıtabilir ? Ben daha çok falcıların hislerine bakıyorum , hissi kuvvetli olanlar iyi bakabilir diye düşünüyorum, çünkü birkaç falcıya danıştım aynı konu için, tarottaki kartlardan bazıları farklı idi , bazıları da farklı söyledi...
Eylül ün dediğine göre ; kartlar sahibinden etkilendiği için bakan ve baktıran kişi aynı olacağından kartlardaki elektiriğin tamamı bize yüklenirmiş , önlem amaçlı olsun diye kendisine bakmıyormuş , kartlar % 100 pozitif olsa bile kartın elektriği mutlaka olumsuz olurmuş. Eğer başka biriye bakarsak bu sefer o kişiden elektrik bize geçebilirmiş olumlu veya olumsuz, bizdeki elektrik de o kişiye geçebilirmiş, bu yüzden korunmak lazımmış , bu konuyu iyi biliyor . Katina vs. kartlar için de geçerli olmalı diye düşünüyorum.
Katına destesiyle kendine baktığında falların yüzde kaçı cikti?
cadılar göz kapaklarım ağırlaştı...
herkese bol tatlı kabuslu geceler...
hemen hemen hepsi çıktı diyebilirim.
katina nın tek bir destesi var kitabıyla beraber satılıyorTeşekkür ederim. Bir deste edinmeye karar verdim.
Katina'da da onerebilecegin bir deste var mı?
iyi geceler cadılar
peki katina destesinde kart çekimi degilde açılım yapabiliyomuyuz yani bi kart çekip yorumlamaktan ziyade bi yöntemle uzun bi açılım yapıp yorumlamak hangi destede oluyo
sadece rider waite de mi ben kayseride yaşıyorum da bulamazsam diye soruyorum
fiyat sorulmuş burda melek destesi buldum bi o da 30 tl idi
katina nın tek bir destesi var kitabıyla beraber
Teşekkür ederim..
hmm anladım.ben kendime bakmanın zararını görmedim ama dediğim gibi objektif yorumlayamadığım için çok verimli olmuyor zaten.soruna cevap vereyim:desteye göre değişiyor.tarotta kartın anlamına çok bağlı kalmadan içinden geldiği şekilde yorum yapabilir fal bakan kişi.fakat katina destesinde kartın anlamı neyse o çıkıyor yoruma açık değil o yüzden falı bakan kişi de çok önemli değil ve sen öylesine çeksen bile o kart yine de senin hayatınla ya da o an kafana taktığın şeyle ilgili oluyor.hatta ben birkaç kere açtığım fallarda inanamayıp iki üç kere üst üste fal açtığım oldu kendime ve çektiğim kartlar ya aynı kartlar geldi ya da anlamları benzer kartlar geldi hep.benim düşünceme göre o kartları biz çekmiyoruz aslında bizim enerjimiz çekiyor.
Birde birşey duydum ben, doğruluğu tartışılır.
Fakat bilgisi olan varsa yorumunu beklerim.
Bir bebeğe (ama bebekken olacak) kendi dışkısından bir parça yedirirsen (biliyorum çok iğrenç birşey...) onu asla büyü tutmazmış. Yani yetişkinliğinde ona büyü yapıldığı zaman etkisi sadece baş ağrısı gibi olurmuş. Büyüler hiç bir zaman etkisini göstermezmiş... Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?