Cadılar Evi II

cok korkunc insani delirme noktasina getiriyorlar gercekten

iyyy igrencmis.boyle birsey duymadim ama anne karninda uzun sure kalan bebefin kendi kakasini yiyip zehirlenme ihtimali oldugunu biliyorum.pek hayirli bisey degil demekki

Ben Kuran sayfasi ve dışkıyla büyü yapıldığını duymuştum bir yerden, ama doğru olup olmadıgını bilemiyorum..Konu hakkında hiç bir bilgim yok ama belki bu söylediğin bir nevi koruma kalkani , yani bir koruma büyüsü olabilir.

evet tek deste var kitabiyla beraber satiliyor icinde kartlarin anlamlari var kitabin yazari mara meimaridi.kitapcilarda kolayca bulabilirsin 20-25 tl civari.evet kartlar pek yoruma acik degil bazen de acilmak istemiyor.acilmak istemedigini nasil anliyoruz fal boyunca alakasiz abuk kartlar cikarsa acilmak istemiyordur.tabi acilmak istemiyor derken o gunluk enerjimiz fal bakmaya musait degil demek oluyor.olumsuz kartlar konusunda yonlendirme yapmiyim simdi anlami cok guzel kartlar da var ama bana olumsuzlar sikca ddwnk geliyor belki olumsuz bir donem yasadigim icindir.tabi ki her zaman iyiye yormak lazim ne dusunursek onu cekeriz.kartlari yeni aldigimizda kartlarla hasir nesir olup kartlara enerjimizi gecirmek iyidir.yaninda tasiyabilirsin gece yastiginin altina koyabilirsin.ben bi de fal bakarken temiz olmaya gayret ediyorim yani yeni duş almis temiz elbiseler giymis sekilde.asla reglken bakmam mesela.onun disinda kartlarini temiz kimsenin ulasamayacagi bir yerde sakla

hayir günümüzde de buyu yapilabiliyor gayet.

cadılar herkese iyi akşamlar....
iyi akşamlar hoşgeldin
kişi kendinde büyü olduğunu nasıl anlar...belirtileri nelerdir..
sorum yine çok ağır oldu galiba...

hahaaa yok bu sefer o kadar zor sormadın :) büyü yapıldığı şöyle anlaşılabilir:kişide sürekli uykusuzluk,baş ağrısı,halsizlik,kabuslar,kişiliğine ters ve dengesiz hareketler,hayatındaki olayların kontrolden çıkması,halüsinasyonlar...tabi bunları yaşayan birine illaki büyü yapılmış değildir başka bir psikolojik rahatsızlığı da olabilir

evet psikolojik rahatsızlık belirtileri gibi görünüyor...rabbim korusun hepimizi...

Psikolojik rahatsızlık mı büyü mü olduğunu ayırt edebilmemiz için spesifik yöntemler var mı?

İyi akşamlar kızlar

Bu Mara Meimaridi, İzmir'in Büyücüleri adlı romanın yazarı olan mı? Yani kitaptaki baş karakterin adını mı vermiş desteye? O zaman romanda anlatılanlar da pek uydurma değildir heralde? Yazar bayağı kaptırmış kendini demek...

evet var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.işinin ehli hocalar ve varlıklarla iletişime geçebilen insanlar öğrenebiliyor öyle diyim

Orası öyle ama onlar arasında da insanları kandırın para koparmaya çalışanı pek bol, guven olmuyor o yüzden.
Kendi kendimize anlayabilmenin yolları var mı onu merak ediyorum..

hayir günümüzde de buyu yapilabiliyor gayet.

Meşhur ata sözümüzdür. "Denize düşen yılana sarılır." denmiştir. Biz de bazen öyle oluyoruz galiba. Çaresini bulamadığımız, teşhisini koyamadığımız sıkıntılarımızda çareyi büyüde, sihirde görüyor; hemen hükmünü veriyoruz.

– Büyü yaptılar, geçimimizi bozup huzurumuzu yok ettiler. Ya da kısmetimizi kapatıp olan işimizi olmaz hale getirdiler.

– Öyle ise çare nedir?

– Çare; büyücülere, sihircilere, falcılara gitmektir…

Maşaallah büyü bozucular, sihir çözücüler de düzinelerle. Yeter ki sen paradan haber ver…

Bana öyle geliyor ki, parayı kesin, ortalıkta ne büyücü kalır ne de sihirci…

Aslında ben büyünün, yani sihrin varlığını kabul ediyorum. Ancak bunun tarihte kalan bir ilim dalı olduğunu, nasıl yapılıp nasıl çözüldüğüne dair bir ilmin günümüze kadar gelmediğini düşünüyorum. Bu yüzden de şurada burada büyü yapan yahut da bozan kimselere inanmıyorum.

Şundan inanmıyorum:

Büyü yapma yahut da çözme ilmi varsa, kitaplarda olacaktır. Kitaplarda olunca onu sadece meçhul kimseler bilmeyecek, kitap okuyan herkes bu bilgiye sahip olacaktır. Görülen odur ki, kitap okuyanlarda böyle doğru bir büyü yapma ve çözme bilgisi yoktur. Tam aksine, kitap okumayanlarda bu sırlı ilim çoğaltılıyor, müşteriler sıraya giriyor.

Kanaatim odur ki, aile içinde insanlar, beyin yahut da hanımın tutumundan şikayetçi olurken olayı büyüye, sihre yormakta yanılıyorlar. Büyü de sihir de tarafların kendilerindedir. Şayet rahatsızlık unsuru olarak gördükleri hallerini kendi iradeleriyle düzeltmeye yönelseler ortalıkta ne büyüye ihtiyaç kalır, ne sihirbaza. Ama nefsi böyle bir özeleştiriye talip olmuyor. Kendi kusur ve hatalarını düşünmeye de fırsat vermiyor. En kolay yolu gösteriyor.

NOt:ALINTIDIR.

Bu yazı bana mantıklı geldi ne yalan söyliym

Orası öyle ama onlar arasında da insanları kandırın para koparmaya çalışanı pek bol, guven olmuyor o yüzden.

bunlar genel belirtilermiş:

Büyü Belirtileri:

1.Uykusuzluk yada sürekli uyku hali
2.İşleri hiçbir zaman yolunda gitmez. Olması gerek işleri de tamamen tersine gider
3.Parasının işinin bereketi hayrı olmaz
4.Bazen bunalıma girer ve eli kolu hiçbir işe kalkmaz
5.Ev içinde aile bireyleri arasında sebepsiz yere sürekli huzursuzluk ve kavga başlar
6.Büyüye uğramış kişi öncesine göre çok sinirli ve çekilmez olur
7.Birileri tarafından sürekli takip ediliyormuş hissini yaşar
8.Rüyasında kedi köpek görür.(Çoğu zaman köpeklerin havladığı ve kedilerin cinsel tacizine uğradığını görür)
9. Sosyal çevresinde istenmeyen kişi oluverir.
9.Yine rüyasında tamamen siyah kısa insanlar görür
10.İntihara teşebbüs eder( bu sayede musallat olan cin serbest kalır)
11.Rüyada su üzerinde yürüdüğünü görür.
12.Günaha ve harama yatkınlık başlar
13.Uyku halinde yüksek bir yerden düştüğü hissini yaşar
14.Kollarının uzadığını farkeder(bu durum uyurken kısa uyanmalarda farkedilir)

cadılar yeni bi konu açayım..
nazar
ben inanırım nazara...nazar duası okurum,nazar boncuğu her odada vardır...
bana nazar değerse muhakkak bedenime bi zarar gelir...hastalık , günümün kötü geçmesi gibi...
yok bana olmazsa evde bi cam eşya muhakkak kırılır..ama nasıl kırılma tuzbuz olur..
sizede böyle olurmu....

evet o kadın.romandaki karakterin büyük teyzesi olduğunu söylüyor tabi az da olsa kurgu vardır roman sonuçta

malesef varsa da ben bilmiyorum yolunu.en iyi yöntem belirtilere dikkat edip inancınız doğrultusunda gerekli önlemleri almak

Günümüzde isin ehli, ilimi tam hocalar o kadar azki, olanlarda kendini sakliyor. Digerlerinin hepsi zaten sende büyü var deyip bi sekilde senden o parayi aliyor. İlim sahibi olanlar neden kendisini sakliyor onu pek anliyamadim :/

Günümüzde isin ehli, ilimi tam hocalar o kadar azki, olanlarda kendini sakliyor. Digerlerinin hepsi zaten sende büyü var deyip bi sekilde senden o parayi aliyor. İlim sahibi olanlar neden kendisini sakliyor onu pek anliyamadim :/

hiçbişeyin iyisi ayağa düşmez kaldı ki düşmesin de...böyle şeyleri kötü niyetlerle yaptırmak isteyenler de var malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…