- Konu Sahibi kimyahatunn
-
cok korkunc insani delirme noktasina getiriyorlar gercektenMerhaba kızlar,
Yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah...
İnşallah sorun yaşamadan bu topikte güzel sohbetler yapılır diye ümit ediyorum.
Pazartesi bahsedeceğim dediğim "uğrama" vardı, bir kaç arkadaş diğer topikte sormuşlar.
Loğsalık döneminde yaşanması muhtemel bir durum.
Annem benim doğumumdan sonra yaşamış bu durumu.
Kendisi dillendirmez, sadece 1-2 sefer ondan ufak bilgi almışlığım var, bu konuda konuşmayı sevmiyor.
En çok annanemden ve teyzelerimden duydum, bilgi edindim.
Annem bir gün benim bezlerimi yıkıyor (1-2 haftalığım) ve eskiden banyo ile tuvaletler bir birine çok yakındı.
Eski bir evde oturuyorlarmış o zaman, suyu döküyor ve gerisini hatırlamıyor...
Hatırladığı tek şey 3 harflileri görmesi, onlarla konuşması ve devamlı anneme musallat olmaları.
Bir akşam annem balkonun pervazına çıkmış, babam zor yakalamış onu, atlamasına saniyeler kala.
Babam tabii dehşete düşmüş ne oluyor diye.
Annemin anlattığı ise, kendisine bir gemi görünmüş, ve gemide o adam varmış (3 harfli) ve "gel beraber gidelim çok uzaklara" diyormuş.
Annem eğer atlamış olsaydı (ki kendisini gemiye biniyor olarak görüyor) bu gün yaşamıyor olacaktı...
Bir diğer anlattığı ise, devamlı annem dua okuyormuş, banyoda kıyafetleri ile yıkanıyormuş.
Bazı duaları bazen unutup annemin dili dönmüyormuş.
Çok zor zamanlar geçirmiş ve sonunda iyileşti, kurtuldu 3 harfliden.
Fakat annem diyor ki, 1 sefer daha gördüm onu.
Babamla birlikte bir yere gezmeye gitmişler, kalabalığın içinde normal bir insan gibi görmüş.
Annem çok korkmuş o gün, ve bir daha görmemiş...
Birde birşey duydum ben, doğruluğu tartışılır.
Fakat bilgisi olan varsa yorumunu beklerim.
Bir bebeğe (ama bebekken olacak) kendi dışkısından bir parça yedirirsen (biliyorum çok iğrenç birşey...) onu asla büyü tutmazmış. Yani yetişkinliğinde ona büyü yapıldığı zaman etkisi sadece baş ağrısı gibi olurmuş. Büyüler hiç bir zaman etkisini göstermezmiş... Bilgisi olan var mı?
Birde birşey duydum ben, doğruluğu tartışılır.
Fakat bilgisi olan varsa yorumunu beklerim.
Bir bebeğe (ama bebekken olacak) kendi dışkısından bir parça yedirirsen (biliyorum çok iğrenç birşey...) onu asla büyü tutmazmış. Yani yetişkinliğinde ona büyü yapıldığı zaman etkisi sadece baş ağrısı gibi olurmuş. Büyüler hiç bir zaman etkisini göstermezmiş... Bilgisi olan var mı?
cadılar herkese iyi akşamlar....
İyi akşamlar. Hosgeldin:)
anladım, bende mi kendime katina baksam :) tek katina destesi mi satılıyor, nerede bulabilirim, kitapçılarda mı ? kitabıyla birlikte satılıyor demişsin, kitabın yazarı kim ? Katina destesinde falcı önemli değilse,yoruma açık değilse benim için daha iyi olur, çünkü ben fal yorumlamada iyi değilim . Ee oumsuzlar daha çokmuş sanırım, hep olumsuz çıkarsa aklımıza takılmasın sonra, hani denilir ne düşünürsek onu çekeriz hayatımıza diye :) Kartlar açılmak istemeyebiliyormuş bazen, nasıl yani , nasıl anlıyoruz kartların açılmak istemediğini ? sık sık kendimize fal bakmamalıyız bence, olumsuz etkilenmemek için, öyle düşünüyorum
VikingPrincess katina desteyi yeni aldığımızda kartların daha etkili olması,daha isabetli çıkması için özel bir yöntem uyguluyor musun ? mesela tarotta kimileri sürekli yanında taşıyor, kimileri de kadife kesesine koyuyor vb. bunun gibi ...
ilk defa duydum ama ben birşey okumuştum günümüzde byü yapığını iddia edenlerin konu hakkında başarılı olamadıklarını okumuştum .Çünkü büyünün farklı bir işlem olduğu,günümüzde bu işlemin nasıl yapıldığını bilen olmadığını okumuştum.Hakkaten ben de inanamıyorum ne bileyim,şimdi büyü yapılabileceğine inanmıyorum.Dediğin şeyi de ilk kez duyuyorum çok ilginç cidden
hayir günümüzde de buyu yapilabiliyor gayet.
iyi akşamlar hoşgeldincadılar herkese iyi akşamlar....
kişi kendinde büyü olduğunu nasıl anlar...belirtileri nelerdir..
sorum yine çok ağır oldu galiba...
iyi akşamlar hoşgeldin
hahaaa yok bu sefer o kadar zor sormadın :) büyü yapıldığı şöyle anlaşılabilir:kişide sürekli uykusuzluk,baş ağrısı,halsizlik,kabuslar,kişiliğine ters ve dengesiz hareketler,hayatındaki olayların kontrolden çıkması,halüsinasyonlar...tabi bunları yaşayan birine illaki büyü yapılmış değildir başka bir psikolojik rahatsızlığı da olabilir
iyi akşamlar hoşgeldin
hahaaa yok bu sefer o kadar zor sormadın :) büyü yapıldığı şöyle anlaşılabilir:kişide sürekli uykusuzluk,baş ağrısı,halsizlik,kabuslar,kişiliğine ters ve dengesiz hareketler,hayatındaki olayların kontrolden çıkması,halüsinasyonlar...tabi bunları yaşayan birine illaki büyü yapılmış değildir başka bir psikolojik rahatsızlığı da olabilir
Psikolojik rahatsızlık mı büyü mü olduğunu ayırt edebilmemiz için spesifik yöntemler var mı?
evet tek deste var kitabiyla beraber satiliyor icinde kartlarin anlamlari var kitabin yazari mara meimaridi.kitapcilarda kolayca bulabilirsin 20-25 tl civari.evet kartlar pek yoruma acik degil bazen de acilmak istemiyor.acilmak istemedigini nasil anliyoruz fal boyunca alakasiz abuk kartlar cikarsa acilmak istemiyordur.tabi acilmak istemiyor derken o gunluk enerjimiz fal bakmaya musait degil demek oluyor.olumsuz kartlar konusunda yonlendirme yapmiyim simdi anlami cok guzel kartlar da var ama bana olumsuzlar sikca ddwnk geliyor belki olumsuz bir donem yasadigim icindir.tabi ki her zaman iyiye yormak lazim ne dusunursek onu cekeriz.kartlari yeni aldigimizda kartlarla hasir nesir olup kartlara enerjimizi gecirmek iyidir.yaninda tasiyabilirsin gece yastiginin altina koyabilirsin.ben bi de fal bakarken temiz olmaya gayret ediyorim yani yeni duş almis temiz elbiseler giymis sekilde.asla reglken bakmam mesela.onun disinda kartlarini temiz kimsenin ulasamayacagi bir yerde sakla
evet var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.işinin ehli hocalar ve varlıklarla iletişime geçebilen insanlar öğrenebiliyor öyle diyim
hayir günümüzde de buyu yapilabiliyor gayet.
Orası öyle ama onlar arasında da insanları kandırın para koparmaya çalışanı pek bol, guven olmuyor o yüzden.
Kendi kendimize anlayabilmenin yolları var mı onu merak ediyorum..
evet o kadın.romandaki karakterin büyük teyzesi olduğunu söylüyor tabi az da olsa kurgu vardır roman sonuçtaİyi akşamlar kızlar
Bu Mara Meimaridi, İzmir'in Büyücüleri adlı romanın yazarı olan mı? Yani kitaptaki baş karakterin adını mı vermiş desteye? O zaman romanda anlatılanlar da pek uydurma değildir heralde? Yazar bayağı kaptırmış kendini demek...
Orası öyle ama onlar arasında da insanları kandırın para koparmaya çalışanı pek bol, guven olmuyor o yüzden.
Kendi kendimize anlayabilmenin yolları var mı onu merak ediyorum..
Günümüzde isin ehli, ilimi tam hocalar o kadar azki, olanlarda kendini sakliyor. Digerlerinin hepsi zaten sende büyü var deyip bi sekilde senden o parayi aliyor. İlim sahibi olanlar neden kendisini sakliyor onu pek anliyamadim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?