- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
Aaa noluyo banada anlatin !!!
Anladığım kadarıyla ücretli di mi? Paypal'dan başka bir ödeme şekli var mı bulamadım...
micra evet ücretli bakıyor, kahve falı 10 tl , tarot 20 tl . Kredi kart veya kontür şekilde ödeme yapılıyor . ben kontür ile ödeme yaptım. Fal baktırmak istediğiniz kişiye ne konuda baktırmak istediğini net bir şekilde belirtin, daha verimli bakar. bir arkadaşım da ona baktırdı , kadın benim düşüncelerimi okuyor dedi :) tabi geleceğini bilir mi bilemem, zaman gösterecek... tolin ilkay hanıma yeni baktırdın sanırım , ertesi gün cevap gelir sana . Fal bakıldıktan sonra tek soru sorma hakkınız var, bilginiz olsun
yok canım baktıralı ıkı hafta kadar oluyor soledıklerı cıkıcakmı acaba diye beklemedeyım dedım ben
heee tamam :) çıkıp çıkmadığını söylersin bize :) bende beklemedeyim, bakalım zaman gösterir
oyy kimse kalmamış bugün herkes erken kaçmış
vıkıng sen tarottan anlıyorsun sana bı soru sorucam tarotta degnek altılısı ne anlama gelır??yada soyle sorıyım sorusu eskı erkek arkadasımla barısabılcekmıyım??cevap olarak bır donem sureklı degnek altılısı cekıyordum duz sekılde bu ne anlama gelır ve zaman belırtırmı? bu soruma cevap verırsen cok mutlu olurum
tabi diğer kartlarla beraber yorumlamak lazım ama değnek altılısı olumlu bir kart.zafer anlamına geliyor.yani olacak olaylardan hoşnut kalacaksın.kesin olarak zaman söyleyemem fakat değnek serisi yaz aylarına denk geliyor.
Ben de soracaktım unuttum, tarotta zaman nasıl bulunur? ya da nasıl hesaplanır biliyor musunuz?
ben normalde kartlara bakarak zaman vermiyorum fakat şöyle bir şey var:
KILIÇLAR/BAHAR= İKİLİ-MART, ÜÇLÜ-NİSAN, DÖRTLÜ- MAYIS
ASALAR/YAZ= İKİLİ- HAZİRAN, ÜÇLÜ- TEMMUZ, DÖRTLÜ- AĞUSTOS
KUPALAR/SON BAHAR= İKİLİ- EYLÜL, ÜÇLÜ-EKİM, DÖRTLÜ-KASIM
TILSIMLAR/KIŞ= İKİLİ- ARALIK, ÜÇLÜ-OCAK, DÖRTLÜ-ŞUBAT
ben açılım yaparken geçmiş,şimdiki zaman,yakın gelecek ve biraz daha uzak gelecek olarak açıyorum kartları.yakın gelecek max. 3-4 ay içinde olacaklar olarak yorumluyorum.daha uzak geleceği ise 1 sene içinde olacaklar olarak.daha uzak zamanlar için yorumlamayı doğru bulmuyorum zaten şartlar her an değişebilir sonuçta 1 seneden sonrasını tahmin etmek çok gerçekçi olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?