Cadılar Evi II

şu ücretli şeyleri sevmiyorum ya benim kredi kartım yok ne fal baktırabiliyorum ne tarot kartı alabiliyorum netten

nyse kızlar ben yavastan yataga gidiyorum size bol sohbetler öptüm hepinizi

micra evet ücretli bakıyor, kahve falı 10 tl , tarot 20 tl . Kredi kart veya kontür şekilde ödeme yapılıyor . ben kontür ile ödeme yaptım. Fal baktırmak istediğiniz kişiye ne konuda baktırmak istediğini net bir şekilde belirtin, daha verimli bakar. bir arkadaşım da ona baktırdı , kadın benim düşüncelerimi okuyor dedi :) tabi geleceğini bilir mi bilemem, zaman gösterecek... tolin ilkay hanıma yeni baktırdın sanırım , ertesi gün cevap gelir sana . Fal bakıldıktan sonra tek soru sorma hakkınız var, bilginiz olsun

yok canım baktıralı ıkı hafta kadar oluyor soledıklerı cıkıcakmı acaba diye beklemedeyım dedım ben

cadılarr kk ya zaman bulamadım bakmaya kaç gündür.. Neler yapıyosunuz bakalımm

oyy kimse kalmamış bugün herkes erken kaçmış

vıkıng sen tarottan anlıyorsun sana bı soru sorucam tarotta degnek altılısı ne anlama gelır??yada soyle sorıyım sorusu eskı erkek arkadasımla barısabılcekmıyım??cevap olarak bır donem sureklı degnek altılısı cekıyordum duz sekılde bu ne anlama gelır ve zaman belırtırmı? bu soruma cevap verırsen cok mutlu olurum

tabi diğer kartlarla beraber yorumlamak lazım ama değnek altılısı olumlu bir kart.zafer anlamına geliyor.yani olacak olaylardan hoşnut kalacaksın.kesin olarak zaman söyleyemem fakat değnek serisi yaz aylarına denk geliyor.

hımm anladım canım tesekkur ederım bırde bende merak edıyorum tarot yada katınada zaman kavramını nasıl ogrenebılırz???

Ben de soracaktım unuttum, tarotta zaman nasıl bulunur? ya da nasıl hesaplanır biliyor musunuz?

ben normalde kartlara bakarak zaman vermiyorum fakat şöyle bir şey var:

KILIÇLAR/BAHAR= İKİLİ-MART, ÜÇLÜ-NİSAN, DÖRTLÜ- MAYIS

ASALAR/YAZ= İKİLİ- HAZİRAN, ÜÇLÜ- TEMMUZ, DÖRTLÜ- AĞUSTOS

KUPALAR/SON BAHAR= İKİLİ- EYLÜL, ÜÇLÜ-EKİM, DÖRTLÜ-KASIM

TILSIMLAR/KIŞ= İKİLİ- ARALIK, ÜÇLÜ-OCAK, DÖRTLÜ-ŞUBAT

ben açılım yaparken geçmiş,şimdiki zaman,yakın gelecek ve biraz daha uzak gelecek olarak açıyorum kartları.yakın gelecek max. 3-4 ay içinde olacaklar olarak yorumluyorum.daha uzak geleceği ise 1 sene içinde olacaklar olarak.daha uzak zamanlar için yorumlamayı doğru bulmuyorum zaten şartlar her an değişebilir sonuçta 1 seneden sonrasını tahmin etmek çok gerçekçi olmaz diye düşünüyorum

Anladım canım sağol, not edeyim bir kenara.

katina da kartlar bir zaman kavramı veriyor mu hiç bilmiyorum.ama onu da aynı şekilde yakın gelecek uzak gelecek diye açılım yapıp zaman aralığını kendim belirliyorum

KAtinayı bende aylardır alsam mı almasam mı die düşünüyorum.....çok meraklıyım katınaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…