Cadılar Evi II

Biriniz bi ara banada kart acin yaa
Merak ettim nasil oldugunu daha once hic tarot baktirmadim ama daha önce super bi kahve fali baktirmistim harfi harfine cikti hersey

Biriniz bi ara banada kart acin yaa
Merak ettim nasil oldugunu daha once hic tarot baktirmadim ama daha önce super bi kahve fali baktirmistim harfi harfine cikti hersey

ben sana bi ara katina falı açarım ama uzaktan görmediğim birine hiç bakmadım o yüzden gerçekleşme garantisi veremem :)

Son düzenleme:
buyu ıle ılgılı bı anı anlatıcaktın

Tamam hatırladım canım, bu ara kafam dolu... Kusura bakmayın...

Anneme ölüm büyüsü yapılmış. Bunu bir kaç sefer duyuyor birilerinden.
Ölü toprağı ile yapılan bir büyüymüş, fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum tabii ki.
Bu büyü, büyü yapılan kişinin ölmesi için yapılırmış.
Annem çok kötü zamanlar geçirmiş bu büyüler yüzünden, hastalıklar, farklı şeyler görmeler vs.
Neyseki annanem bir başka kadına dua okutmuş sanıyorum da, öyle kurtulmuş.

Annem bu aralar çok iyi, fakat geçmişinde öyle şeyler yaşamıştı ki, son 1 sene öncesine kadar hep kötüydü.
Ruh sağlığı berbattı, ama çok şükür düzeldi...

Benim tüylerimi diken diken eden büyü ise, eşimin teyzesine yapılmış.
Kadın 1 haftada kürdan gibi incelmiş, tabii bilmiyorlar ne olduğunu ve doktor doktor geziyorlar durumu ne diye.
Sağlıksal anlamda, ne doktor tekiklerinde ne de tahlillerde bir sorun çıkmıyor ama kadın giderek zayıflıyor.
Sonra eşinin tanıdığı ehli bir insan varmış (adını söylemişlerdi de unuttum baya bilindik biri) ona soruyorlar.
O da diyor ki "sana sabun büyüsü yapılmış kızım, fakat bu sabun büyüsü öyle hemen yok edilebilecek birşey değil, senin zamanın daralmış, ben bu büyüyü durdurabilir miyim bilmiyorum" demiş. Sabun büyüsünü de anlatmış, bir sabuna iğneler kaklayarak ve dualar okuyarak, büyü yapılan kişiye ait bir şey ile birlikte kuyuya atılırmış sabun, o sabun eridikçe büyü yapılan kişi de erir, biter, ölürmüş. Büyünün bozulmasının bir yolu sabunun bulunması, bu mümkün olmadığı için, bu kişi muska yazacağım sana demiş. Muskayı boynunda 3 gün taşıyacaksın. Bu 3 gün içerisinde türlü sıkıntılar çekeceksin ve senile beraber ev halkı da aynı sıkıntılara maruz kalacak. İntihar etmek isteyeceksin ama sakın, dikkat et kendine ve bir birinize mukayyet olun. Boğuluyormuş gibi hissedebilirsin. 3 günün sonunda banyo yapıp abdest alacaksın, namaz kılacaksın demiş. Muska kaybolursa endişelenme, zaten o kendiliğinden kaybolucak demiş.
Eşimin teyzesi adamın dediklerini harfiyen yapıyor, kadın gerçekten o 3 gün boyunca mahvolmuş. Hem kendisinden hem kızından dinledim mevzuyu. Tüyler ürperten birşey.
3. günün sonunda kadın banyoya giriyor, güzelce yıkanıyor, banyodan çıktıktan sonra bakıyor ki muska boynunda değil.
Fakat bütün sıkıntıları ve rahatsızlıkları gidiyor...

offff,fena,Allah korusun böyle şeylerden,acaba bu büyüyü bozan hoca kimdi?

offff,fena,Allah korusun böyle şeylerden,acaba bu büyüyü bozan hoca kimdi?

İsmini hatırlamıyorum. Bende duyunca hemen atılmıştım annem için belki yardımcı olabilir diye.
Fakat 3-4 yıl önce malesef ki vefat etmiş...

Kızlar bir de TAROT için birşey soracağım.
Yakın bir arkadaşım çok iyi tarot bakardı, fakat bıraktı bakmayı.
Ondan duyduğum şuydu, eğer tarot kartlarını doğru yorumlamak ve gerçekten doğru şekilde fal bakmak istiyorsan onlar ile bütünleşmen gerek diyordu.
Bundan kastı, kartlar ile aranda bir bağ kurmak. Bir arkadaşın da dediği gibi tarot kartlarını yastığının altına koyarak uyuyormuş.
Çok iyi fallar bakmaya başlamıştı, herşeyi doğru biliyor, tam tutturuyordu, birden bırakınca bizde sorduk ne olduğunu.
O da anlattı, rüyalarına girmiş kartlardaki semboller daha sonra da figürler.
Ve onu çok rahatsız etmeye başlamışlar rüyalarında, o da bırakmak zorunda kaldığını söyledi...

Siz ne düşünüyorsunuz? Bu mümkün mü?

Bende de bir tarot destesi var, bir arkadaşım hediye etmişti.
Tahta kutusu içerisinde.

olabilir,ben tarot kartlarının uğursuzluk getirdiğini duymuştum...Zaten hiçbirşey olmasa da bazı kartlar var,çok ürkünç,çirkin görünüyo,onu görmek bile insanı olmumsuz etkiliyo

souvvenir annen için çok geçmiş olsun yaa, hep kötü şeyler gelmiş başına kötü niyetlilere sinir oluyorum, büyü yapmak aslında büyük günahlarından biri. Bu dünya etme bulma dünyası, enerjiler kaynağına geri döner . Yapılan kötülük bir şekilde kötülük yapan kişiye geri dönecektir , daha fazlasıyla da olabilir ...

Ben bir dönem tarot kartlarına baya bir merak salmıştım, fakat sonra o merak geçti midir nedir anlamadım.
Evlenme telaşı falan derken, bir kenarda kaldılar, annemin evinde.

Annemin başına gelenleri anlatsam roman olur.
Evet, gerçekten kötü niyetli insanlar var bu dünyada.
Fakat dediğin gibi, en büyük günahlardan biri bu şekilde büyü yapılması.
Ancak dediğin gibi, kötülük dönüp dolaşıp yapanı buluyor neyseki.

bence arkadaşın fazla kaptırmıştır kendisini. neticede bunlar kağıt parçası. zarar erme yarar sağlama kabiliyetleri filan yok.

Tarot'u tekrar araştırmak istiyorum... Yeteneğim var mıdır yok mudur bilemem.
Fakat kartların anlamını bilebilmek çok önemli, bir elinde kitap bir elinde kart ile bakılan fal hoş olmuyor.
Yorucu ve rahatsızlık verici ve inandırıcı değil tabii ki...
Yeteneğim yok sanırım bu konuda...

bence arkadaşın fazla kaptırmıştır kendisini. neticede bunlar kağıt parçası. zarar erme yarar sağlama kabiliyetleri filan yok.

Yok canım, o bahsettiğim arkadaşım enteresandı.
Öyle acayip anıları vardı ki, aklın durur.

Devamlı biri ziyaretine gelirdi mesela (hayalet de, 3 harfli de ne dersen artık) otururmuş yatağının ayak ucuna, dertleşirlermiş. Sonra kaybolur gidermiş.
Anlatırken korkuyordu resmen, fakat diyordu ki yaşarken korkmuyorsun. Sana zarar vermediği için, korku değil merak uyandırıyor.
Ama gittikten sonra ve bunları anlatırken, şuurum gidecekmiş gibi hissediyorum korkudan diyordu...

Bu bahsettiğim erkek bir arkadaştı...

Bende geceleri severim, siyah giyinmeyi, birde hep adams family gibi ailem olmasını isterdim.

peki katina da tek soru için illa 3 kart mı seçmeliyiz, neden 3 ? merak ettim :) 3 ten az veya 3 ten daha fazla çekilebilir mi ?

3 kart çekmek şart değil tabiki ben bazen tek kart da çekiyorum bazen de 4-5 çekiyorum içimden geldiği gibi ve sorduğum soruya göre.3 kart çekmenin amacı tek kart her zaman yeterli cevabı vermeye yetmiyor ya da daha fazla kart çekince anlamları birbirine bağlamak zor olabiliyor o yüzden 3 kart ideal oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…