- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
hmmm,bursaya mı gidiym napiym :)
Canim valla falci umutun banada rezza zarrap gibi bi koca bulucagini bilsem bende bursaya umuta gitmeyi isterimama adam 200-300 tl istiyo ya
Yani doğru mu anlamışım, civa veya yeşim taşı taşıyarak nazar, büyü veya kötü bir etkene maruz kaldıysak renk değişimlerinden anlamakla kalmıyor, aynı zamanda bu renk değişimleri nazarı, büyüyü veya o kötü etkenleri ortadan kaldırıyor mu?
Eğer böyle bir durum varsa, bende bir yeşim taşı edineyim.
Ayrıca yeşim taşını toprakta ne kadar bekletmek gerekiyor?
:44:
Büyü yapılmışsa çözmesi gibi bir durum soz konusu değil bildigim kadarıyla. Ama tası kullanmaya başladıktan sonra büyü yapılırsa etki etmesini engelliyor diye biliyorum.
Yesimi tuzlu suda her gün 1 saat bekletiyordum.
İsmini hatırlamıyorum. Bende duyunca hemen atılmıştım annem için belki yardımcı olabilir diye.
Fakat 3-4 yıl önce malesef ki vefat etmiş...
Kızlar bir de TAROT için birşey soracağım.
Yakın bir arkadaşım çok iyi tarot bakardı, fakat bıraktı bakmayı.
Ondan duyduğum şuydu, eğer tarot kartlarını doğru yorumlamak ve gerçekten doğru şekilde fal bakmak istiyorsan onlar ile bütünleşmen gerek diyordu.
Bundan kastı, kartlar ile aranda bir bağ kurmak. Bir arkadaşın da dediği gibi tarot kartlarını yastığının altına koyarak uyuyormuş.
Çok iyi fallar bakmaya başlamıştı, herşeyi doğru biliyor, tam tutturuyordu, birden bırakınca bizde sorduk ne olduğunu.
O da anlattı, rüyalarına girmiş kartlardaki semboller daha sonra da figürler.
Ve onu çok rahatsız etmeye başlamışlar rüyalarında, o da bırakmak zorunda kaldığını söyledi...
Siz ne düşünüyorsunuz? Bu mümkün mü?
Bende de bir tarot destesi var, bir arkadaşım hediye etmişti.
Tahta kutusu içerisinde.
Eki Görüntüle 625601
evet falcının kartlarıyla bütünleşmesi daha iyi fal bakabilmesi adına iyidir.bence arkadaşını tarot kartları değil de başka varlıklar rahatsız etmiştir.ben de zamanında çok fazla rahatsızlık yaşadığım için psişik bütün çalışmaları bırakmak zorunda kalmıştım bir dönem.İsmini hatırlamıyorum. Bende duyunca hemen atılmıştım annem için belki yardımcı olabilir diye.
Fakat 3-4 yıl önce malesef ki vefat etmiş...
Kızlar bir de TAROT için birşey soracağım.
Yakın bir arkadaşım çok iyi tarot bakardı, fakat bıraktı bakmayı.
Ondan duyduğum şuydu, eğer tarot kartlarını doğru yorumlamak ve gerçekten doğru şekilde fal bakmak istiyorsan onlar ile bütünleşmen gerek diyordu.
Bundan kastı, kartlar ile aranda bir bağ kurmak. Bir arkadaşın da dediği gibi tarot kartlarını yastığının altına koyarak uyuyormuş.
Çok iyi fallar bakmaya başlamıştı, herşeyi doğru biliyor, tam tutturuyordu, birden bırakınca bizde sorduk ne olduğunu.
O da anlattı, rüyalarına girmiş kartlardaki semboller daha sonra da figürler.
Ve onu çok rahatsız etmeye başlamışlar rüyalarında, o da bırakmak zorunda kaldığını söyledi...
Siz ne düşünüyorsunuz? Bu mümkün mü?
Bende de bir tarot destesi var, bir arkadaşım hediye etmişti.
Tahta kutusu içerisinde.
Eki Görüntüle 625601
Tamam hatırladım canım, bu ara kafam dolu... Kusura bakmayın...
Anneme ölüm büyüsü yapılmış. Bunu bir kaç sefer duyuyor birilerinden.
Ölü toprağı ile yapılan bir büyüymüş, fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum tabii ki.
Bu büyü, büyü yapılan kişinin ölmesi için yapılırmış.
Annem çok kötü zamanlar geçirmiş bu büyüler yüzünden, hastalıklar, farklı şeyler görmeler vs.
Neyseki annanem bir başka kadına dua okutmuş sanıyorum da, öyle kurtulmuş.
Annem bu aralar çok iyi, fakat geçmişinde öyle şeyler yaşamıştı ki, son 1 sene öncesine kadar hep kötüydü.
Ruh sağlığı berbattı, ama çok şükür düzeldi...
Benim tüylerimi diken diken eden büyü ise, eşimin teyzesine yapılmış.
Kadın 1 haftada kürdan gibi incelmiş, tabii bilmiyorlar ne olduğunu ve doktor doktor geziyorlar durumu ne diye.
Sağlıksal anlamda, ne doktor tekiklerinde ne de tahlillerde bir sorun çıkmıyor ama kadın giderek zayıflıyor.
Sonra eşinin tanıdığı ehli bir insan varmış (adını söylemişlerdi de unuttum baya bilindik biri) ona soruyorlar.
O da diyor ki "sana sabun büyüsü yapılmış kızım, fakat bu sabun büyüsü öyle hemen yok edilebilecek birşey değil, senin zamanın daralmış, ben bu büyüyü durdurabilir miyim bilmiyorum" demiş. Sabun büyüsünü de anlatmış, bir sabuna iğneler kaklayarak ve dualar okuyarak, büyü yapılan kişiye ait bir şey ile birlikte kuyuya atılırmış sabun, o sabun eridikçe büyü yapılan kişi de erir, biter, ölürmüş. Büyünün bozulmasının bir yolu sabunun bulunması, bu mümkün olmadığı için, bu kişi muska yazacağım sana demiş. Muskayı boynunda 3 gün taşıyacaksın. Bu 3 gün içerisinde türlü sıkıntılar çekeceksin ve senile beraber ev halkı da aynı sıkıntılara maruz kalacak. İntihar etmek isteyeceksin ama sakın, dikkat et kendine ve bir birinize mukayyet olun. Boğuluyormuş gibi hissedebilirsin. 3 günün sonunda banyo yapıp abdest alacaksın, namaz kılacaksın demiş. Muska kaybolursa endişelenme, zaten o kendiliğinden kaybolucak demiş.
Eşimin teyzesi adamın dediklerini harfiyen yapıyor, kadın gerçekten o 3 gün boyunca mahvolmuş. Hem kendisinden hem kızından dinledim mevzuyu. Tüyler ürperten birşey.
3. günün sonunda kadın banyoya giriyor, güzelce yıkanıyor, banyodan çıktıktan sonra bakıyor ki muska boynunda değil.
Fakat bütün sıkıntıları ve rahatsızlıkları gidiyor...
Mekani cennet olsuncanım ya çok geçmiş olsun
sabun büyüsü benim de teyzeme yapıldı
hatta sürekli ölmüş bşrşni görebilirmiyim rüyamda astralda falan diye hep onunla konusmak için sorarım
mekanı cennet olsun çok basarılı ve iyi biriydi ama işte öyle olunca çekemeyenide çok oluyo
onada sabun büyüsü yapılmış gitmediği doktor kalmadı ilik kanseri teşhisi kondu ama onun tedavisini gördü oda değil dediler
sonuçta o neşeli cıvıl cılıv iri yarı kadın güçsüz kaldı ve gecen bahar kaybettik
büyü için bişey yapamadılar son dönemlerde oldugu için
o çok kötü bi büyü nasıl bi insan bi insanın ölümü için büyü yapabilir aklım almıyor
aynı deste kutusuyle birlikte bendede var. Evet tarot kartlarıyla aranda bi bağ olmalı . Eğer bakmaya başlayacaksan o kartlara çok mecbur kalınmadıkça senden başkası el sürmemeli kartlar sahbi olarak seni bilmeli..
tarottan hiç anlamıyorum.bana bakılması hoşuma gidiyor ama şu yazı acıkcası bana mantıklı gelmedi.kartlarla bütünleşmek aranda bag olması enerji durumu filan o sadece üstünde sembolü olan bi kart nasıl bütünleşcenki yani. hadi taş olsa anlıcam etkileri var filan ama kagıdın nasıl bi etkisi olabilirki kapalı sekılde secersin hangi kart gelmiş bu kart bu kartın anlamı su demek o zaman bu olay söyle olcak gibi tahmin yaparsın .yani ben böyle düşünüyorum .dediğim gibi tarot bilmiyorum ama mantık olarak düşününce böyle benim için.karttan nasıl enerji alınabilir .bunu eleştirmek yada küçümsemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece merak ediyorum aydınlatın beni bu konuda :)
hoşgeldiniz kızlar
ne konussak bugün aklınıza gelen bi şey varmı keyifli şeyler olsun bugün kü konu
hoşbulduk canım. seçin bi konu katılırım ben. benim pek keyfim yok bugün.
benimde öyle pek keyfim yok ta o yüzden dedim keyifli bi konu olsun diye
hipnoz danmı konussak bugün
İyi akşamlar kızlar. Ben de muhteşem yüzyılı seyrediyordum bitti herhalde son reklama girince bıraktım izlemeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?