Cadılar Evi II

aynı deste kutusuyle birlikte bendede var. Evet tarot kartlarıyla aranda bi bağ olmalı . Eğer bakmaya başlayacaksan o kartlara çok mecbur kalınmadıkça senden başkası el sürmemeli kartlar sahbi olarak seni bilmeli..

evet falcının kartlarıyla bütünleşmesi daha iyi fal bakabilmesi adına iyidir.bence arkadaşını tarot kartları değil de başka varlıklar rahatsız etmiştir.ben de zamanında çok fazla rahatsızlık yaşadığım için psişik bütün çalışmaları bırakmak zorunda kalmıştım bir dönem.

canım ya çok geçmiş olsun

sabun büyüsü benim de teyzeme yapıldı
hatta sürekli ölmüş bşrşni görebilirmiyim rüyamda astralda falan diye hep onunla konusmak için sorarım
mekanı cennet olsun çok basarılı ve iyi biriydi ama işte öyle olunca çekemeyenide çok oluyo
onada sabun büyüsü yapılmış gitmediği doktor kalmadı ilik kanseri teşhisi kondu ama onun tedavisini gördü oda değil dediler
sonuçta o neşeli cıvıl cılıv iri yarı kadın güçsüz kaldı ve gecen bahar kaybettik
büyü için bişey yapamadılar son dönemlerde oldugu için
o çok kötü bi büyü nasıl bi insan bi insanın ölümü için büyü yapabilir aklım almıyor

Mekani cennet olsun

tarottan hiç anlamıyorum.bana bakılması hoşuma gidiyor ama şu yazı acıkcası bana mantıklı gelmedi.kartlarla bütünleşmek aranda bag olması enerji durumu filan o sadece üstünde sembolü olan bi kart nasıl bütünleşcenki yani. hadi taş olsa anlıcam etkileri var filan ama kagıdın nasıl bi etkisi olabilirki kapalı sekılde secersin hangi kart gelmiş bu kart bu kartın anlamı su demek o zaman bu olay söyle olcak gibi tahmin yaparsın .yani ben böyle düşünüyorum .dediğim gibi tarot bilmiyorum ama mantık olarak düşününce böyle benim için.karttan nasıl enerji alınabilir .bunu eleştirmek yada küçümsemek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın sadece merak ediyorum aydınlatın beni bu konuda :)

sadece kartlar değil,bize ait olan her eşyadan ve nesneden enerji alıp veririz.kartlar kehanet aracı olarak kullanıldığı için bu enerji daha yoğun olur

hoşgeldiniz kızlar

ne konussak bugün aklınıza gelen bi şey varmı keyifli şeyler olsun bugün kü konu

İyi akşamlar kızlar. Ben de muhteşem yüzyılı seyrediyordum bitti herhalde son reklama girince bıraktım izlemeyi...

o zaman uyuyana kadar her telden takılalım bu gece kimsenin tadı yok sanırım
hipnoz hep merak ederim nasıl yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…