- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
ben de çok uykusuzum merak ettiğiniz birşeyler varsa onlardan konuşalım?
benimde öyle pek keyfim yok ta o yüzden dedim keyifli bi konu olsun diye
hipnoz danmı konussak bugün
merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim.
merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim.
o zaman uyuyana kadar her telden takılalım bu gece kimsenin tadı yok sanırım
hipnoz hep merak ederim nasıl yapılır
evet,ben de merak ediyorum,psikolojik tedavide de kullanılıyo,nasıl yapılıyo ve ne yapılıyo acaba?filmlerdeki gibi saati sallayıp ayakta uyutmuyolar herhalde :) nasıl bişi acaba
daldan dala atlıyorum yine
tarot ve kahve den baska fal bakmayı bişlen varmı aramızda
iskanbil falı bakardım lisedeyken şimdi unuttum
değişik degişik fallar var
çingenelerin baktıgı bakla falı ve su falı bana çok ilginc gelmiştir hep
evet ya tecrübesi olan veya bilen varsa 1. agızdan dinlemek isterim
evet ya tecrübesi olan veya bilen varsa 1. agızdan dinlemek isterim
daldan dala atlıyorum yine
tarot ve kahve den baska fal bakmayı bişlen varmı aramızda
iskanbil falı bakardım lisedeyken şimdi unuttum
değişik degişik fallar var
çingenelerin baktıgı bakla falı ve su falı bana çok ilginc gelmiştir hep
Tamam hatırladım canım, bu ara kafam dolu... Kusura bakmayın...
Anneme ölüm büyüsü yapılmış. Bunu bir kaç sefer duyuyor birilerinden.
Ölü toprağı ile yapılan bir büyüymüş, fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum tabii ki.
Bu büyü, büyü yapılan kişinin ölmesi için yapılırmış.
Annem çok kötü zamanlar geçirmiş bu büyüler yüzünden, hastalıklar, farklı şeyler görmeler vs.
Neyseki annanem bir başka kadına dua okutmuş sanıyorum da, öyle kurtulmuş.
Annem bu aralar çok iyi, fakat geçmişinde öyle şeyler yaşamıştı ki, son 1 sene öncesine kadar hep kötüydü.
Ruh sağlığı berbattı, ama çok şükür düzeldi...
Benim tüylerimi diken diken eden büyü ise, eşimin teyzesine yapılmış.
Kadın 1 haftada kürdan gibi incelmiş, tabii bilmiyorlar ne olduğunu ve doktor doktor geziyorlar durumu ne diye.
Sağlıksal anlamda, ne doktor tekiklerinde ne de tahlillerde bir sorun çıkmıyor ama kadın giderek zayıflıyor.
Sonra eşinin tanıdığı ehli bir insan varmış (adını söylemişlerdi de unuttum baya bilindik biri) ona soruyorlar.
O da diyor ki "sana sabun büyüsü yapılmış kızım, fakat bu sabun büyüsü öyle hemen yok edilebilecek birşey değil, senin zamanın daralmış, ben bu büyüyü durdurabilir miyim bilmiyorum" demiş. Sabun büyüsünü de anlatmış, bir sabuna iğneler kaklayarak ve dualar okuyarak, büyü yapılan kişiye ait bir şey ile birlikte kuyuya atılırmış sabun, o sabun eridikçe büyü yapılan kişi de erir, biter, ölürmüş. Büyünün bozulmasının bir yolu sabunun bulunması, bu mümkün olmadığı için, bu kişi muska yazacağım sana demiş. Muskayı boynunda 3 gün taşıyacaksın. Bu 3 gün içerisinde türlü sıkıntılar çekeceksin ve senile beraber ev halkı da aynı sıkıntılara maruz kalacak. İntihar etmek isteyeceksin ama sakın, dikkat et kendine ve bir birinize mukayyet olun. Boğuluyormuş gibi hissedebilirsin. 3 günün sonunda banyo yapıp abdest alacaksın, namaz kılacaksın demiş. Muska kaybolursa endişelenme, zaten o kendiliğinden kaybolucak demiş.
Eşimin teyzesi adamın dediklerini harfiyen yapıyor, kadın gerçekten o 3 gün boyunca mahvolmuş. Hem kendisinden hem kızından dinledim mevzuyu. Tüyler ürperten birşey.
3. günün sonunda kadın banyoya giriyor, güzelce yıkanıyor, banyodan çıktıktan sonra bakıyor ki muska boynunda değil.
Fakat bütün sıkıntıları ve rahatsızlıkları gidiyor...
Merhaba arkadaşlar benim 6. hissim çok kuvetli birinin gözünün içine baksam dair nasıl biri olduğunu , yalanın , doğrusunu hemen anlarım ve direkt olarakda doğru bilirim çokda iyi kahve falı bakıyorum ama başıma birşey gelecek diye korkmaya başladım artık çünkü annemde aynı benim gibi ve annemi ben küçükken adı lazım değiller dürtmüş hemde çok fena şekilde annem o gündür öyle fala ciddi ciddi bakmaz baksa bile laylay lomuna kalp kırmamak için yanihatta annemin başına gelen bir olayı anlatayım ; annem durumunu anneanneme anlatmış anneannemde iğne tak demiş üstüne uyumadan önce çengelli iğne tak gelmezler demiş sonra anne uyurken bu adı lazım değiller çengelli iğne ile annemim göğüs üstü bölümünü boğaz tarafını bu iğne ile çizmişler hep ... Annem o günleri atlattıktan 1 yıl sonra düzeldi . Sizde bu tür şeylere dikkat edin bizzat ben bunların hepsini gördüm ve bu anllattığım yalnızca tek küçük bir olaydı .
Yani doğru mu anlamışım, civa veya yeşim taşı taşıyarak nazar, büyü veya kötü bir etkene maruz kaldıysak renk değişimlerinden anlamakla kalmıyor, aynı zamanda bu renk değişimleri nazarı, büyüyü veya o kötü etkenleri ortadan kaldırıyor mu?
Eğer böyle bir durum varsa, bende bir yeşim taşı edineyim.
Ayrıca yeşim taşını toprakta ne kadar bekletmek gerekiyor?
:44:
Büyü yapılmışsa çözmesi gibi bir durum soz konusu değil bildigim kadarıyla. Ama tası kullanmaya başladıktan sonra büyü yapılırsa etki etmesini engelliyor diye biliyorum.
Yesimi tuzlu suda her gün 1 saat bekletiyordum.
Teşekkür ederim vermiş olduğun yanıt için.
Bende bir ara kesinlikle yeşim taşı alayım o zaman.
Bu aralar kötü enerji ile dolu etrafım...
Tamam, teşekkür ederim bilgi için.aynı deste kutusuyle birlikte bendede var. Evet tarot kartlarıyla aranda bi bağ olmalı . Eğer bakmaya başlayacaksan o kartlara çok mecbur kalınmadıkça senden başkası el sürmemeli kartlar sahbi olarak seni bilmeli..
Benden başka kimse el sürmedi kartlarıma, zaten yerini de ben biliyorum.
Eski odamda duruyorlar, bir ara alacağım onları... Tekrardan bir deniyeyim bakalım...
evet falcının kartlarıyla bütünleşmesi daha iyi fal bakabilmesi adına iyidir.bence arkadaşını tarot kartları değil de başka varlıklar rahatsız etmiştir.ben de zamanında çok fazla rahatsızlık yaşadığım için psişik bütün çalışmaları bırakmak zorunda kalmıştım bir dönem.
Benimde en korktuğum şeylerden bir tanesi bu işte.
Arkadaşımın başına gelenleri dinledikten sonra bende pek fazla kartlar ile haşır neşir olamadım.
Açıkçası hem çekindim hem korktum.
Hala bile öyle bir korku var, fakat varlıkları inkar edilemezler.
O yüzden tedirgin oluyorum, bu güne kadar beni şahsen rahatsız eden olmadı.
Fakat durduk yere evin içinde birşeylerin kırılmışlığı vardır (annemin evinde).
canım ya çok geçmiş olsun
sabun büyüsü benim de teyzeme yapıldı
hatta sürekli ölmüş bşrşni görebilirmiyim rüyamda astralda falan diye hep onunla konusmak için sorarım
mekanı cennet olsun çok basarılı ve iyi biriydi ama işte öyle olunca çekemeyenide çok oluyo
onada sabun büyüsü yapılmış gitmediği doktor kalmadı ilik kanseri teşhisi kondu ama onun tedavisini gördü oda değil dediler
sonuçta o neşeli cıvıl cılıv iri yarı kadın güçsüz kaldı ve gecen bahar kaybettik
büyü için bişey yapamadılar son dönemlerde oldugu için
o çok kötü bi büyü nasıl bi insan bi insanın ölümü için büyü yapabilir aklım almıyor
Ben yapanın yanına kalacağını düşünmüyorum böyle şeylerin.
Allah yapanı da bildiği gibi yapsın.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah, çok üzüldüm.
Anneme de çok sayıda yapılmış, etkilerini çok gördü büyülerin.
Hamd olsun ki sağ salim atlattık hepsini.
Allah bir daha kimseye göstermesin, bu niyette insanları uzak tutsun inşallah...
Bende anlamıyorum, gerçekten...çok kötü ya :S kim nasıl birini öldürebilir, bunun için nasıl uğraşabilir böyle..
Bir insan niçin diğer birinin ölmesini ister.
Aklım almıyor benimde...
geçmiş olsun,kötü bir tecrübe olmuş,sen de dikkat et aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?