Cadılar Evi II

merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim.

canım ya bi kahve falı bakabiliyorum oda dünkü fincana baktım dün şu tarot u bi ögrenseydim

merak ediyorum : biri bana acilen fal açabilir mi kızlar? kafama birşey takıldı 1 haftadır we hâlâ dewam ediyo her geçen gün canımı daha da sıkarak. kafayı yemek üzereyim.

Valla canım tam olarak biliyor olsam açardım, ama henüz tam öğrenemediğim için yanlış bir şey yapmak istemem. Benim de çevremde fal bakmasını bilen yok ne tarot ne kahve falı. Birisi bana anlatsa öğretse, ipuçlarını söylese çok isterdim... Bir de benim tarotu öğrenmek istememin nedeni kahve falına bakamıyorum, anlayamıyorum yorumlayamıyorum çünkü. Anlamsız geliyor bana şekiller... Yeteneğim yok sanırım

Standart Kendi Kendini Hipnoz Etmek (OTO HİPNOZ)

Arkadaşlar öncelikle belirtmem gerekiyor ki mümkün olup olamayacağına dair bir çok görüş ve fikir ayrılıkları mevcut bir konu bu ben şahsen olabiliceğine inanıyorum fakat risklerinin olduğunu da düşünmekteyim size de bunu bildirmek istedim.

Hipnozun tanımı ve hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlara ufak bir hatırlatma yapayım. Basitçe tanım olarak, bir konuya yüksek seviyede konsantre olma ve bu konuda talimatları yerine getirme isteğine hipnoz diyoruz.

Sigara içme, obezite gibi sorunlarda, duygusal gerilimlerde ve bazı tıbbi durumlarda onaylanmamış olsa da işe yarayabiliyor.

Kısaca tekniğini özetlersek;

1.Gözlerinizi kapatıp düşüncelerinizden kurtulmayı deneyin. Bunu sitemizdeki birçok meditasyon ve nefes egzersizi tekniği ile de yapabiliriz. Başlangıçta düşünmemenin zor olduğunu biliyorum fakat yeterince odaklanırsanız en geç 5 dakika içersinde birşeylerin değiştiğini sizde fark edebilirsiniz. Kafanızda sürekli fikirler dolaşacak. Dikkatinizi toplayın. Bir süre sonra düşünceler çıkıp gidecektir.

2.Parmaklarınızdaki basıncı hissedin. Bu basıncın dokunulabilir olduğunu, belli bir rengi ve şekli olduğunu düşünün. Sonra bu şekillenmiş basıncın vücudunuzdan ayrılıp sizden uzaklaştığını hissedin. Bu uzaklaşma sürecinde bir sis hayal edebilirsiniz. Bu sayede gerginliğiniz azalır. Aynı çakra kontrol meditasyonuna benziyor arkadaşlar bu yöntemi kullanmak istemeyenler için yine sitemizde bir çok çakra dağılım meditasyonunu bulabilirsiniz.

Yavaş yavaş ve teker teker vücudunuzun bütün bölümlerini serbest bırakın. Vücudunuz ve kafanızdaki her şey bir anda serbest kalacaktır. Rahatlamaya devam edin tüm fikirleriniz düşünceleriniz de uçup gitmeye devam ediyor olucak.

3.Yavaş ve derin nefesler alın. Nefes verirken vücudunuzdaki gerginliğin siyah bir bulut içinde sizi terkettiğini hayal edin. Nefes alırken, havanın hayat ve enerjiyle dolu ışıklı bir güç olarak size döndüğünü düşünün. Sitemizdeki nefes egzersizlerine kesinlikle bakmanızı tavsiye ediyorum bu konuda kesinlikle yardımcı olucaktır.

4.Şu anda tamamen sakinleşmiş durumdasınız. 10'dan geriye doğru sayacağınızı kendinize söyleyin. Her numarayı beyninizde iyice resimleyin. Numaralar büyük olabilecekleri gibi, altın renginde veya aklınıza gelen başka şekillerde de olabilirler. Her numaradan sonra kendi iç dünyanıza gireceksiniz. İsterseniz bütün çevreyi de hayal ederek 10 basamaklı bir merdivenden indiğinizi düşleyebilirsiniz.

5.(Altın kural) İşte şimdi sizi etkileyen problemi çözmenin zamanı. Kendinizle konuşmaya başlayın. İstediğiniz kadar bu konuda kendinizle konuşabilirsiniz ama devamlı pozitif cümleler kurarak. Çünkü iç dünyanız olumsuz cümleleri umursamaz.

6.Yeterince konuştuğunuzda, kendinize O'dan 10'a kadar sayacağınızı söyleyin. Saymayı tamamladığınız zaman yavaş yavaş normal halinize döneceksiniz. Sayarken numaraları yine detaylı biçimde resimleyerek hayal edin.

Not: Bu işlemi gerçekleştirmeden önce ılık bir duş almış olmanızı ve hipnoz çalışmasını yeterince temiz ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda yapmanızı tavsiye ediyorum çok karanlık bir ortam olmaması da sizin için faydalı olucaktır.

şimdi bakınırken buldum işe yarar mı acaba

daldan dala atlıyorum yine

tarot ve kahve den baska fal bakmayı bişlen varmı aramızda
iskanbil falı bakardım lisedeyken şimdi unuttum
değişik degişik fallar var
çingenelerin baktıgı bakla falı ve su falı bana çok ilginc gelmiştir hep

o zaman uyuyana kadar her telden takılalım bu gece kimsenin tadı yok sanırım
hipnoz hep merak ederim nasıl yapılır

evet,ben de merak ediyorum,psikolojik tedavide de kullanılıyo,nasıl yapılıyo ve ne yapılıyo acaba?filmlerdeki gibi saati sallayıp ayakta uyutmuyolar herhalde :) nasıl bişi acaba

evet,ben de merak ediyorum,psikolojik tedavide de kullanılıyo,nasıl yapılıyo ve ne yapılıyo acaba?filmlerdeki gibi saati sallayıp ayakta uyutmuyolar herhalde :) nasıl bişi acaba

evet ya tecrübesi olan veya bilen varsa 1. agızdan dinlemek isterim

Bir de karalama falı, ayna falı var bildiğim kadarıyla... Ben 1 sene önce baktırmıştım birisine, karalama yapmıştı isim bilmişti. O kişi su falı da bakıyordu seneler önce. Benim kimseye anlatmadığım, birisiyle yaptığım bir konuşmayı söylemişti bana. Çok tuhaf bir durum. Nasıl bilebildi... Ama geleceğe dair söyledikleri çıkmadı tabi.

evet ya tecrübesi olan veya bilen varsa 1. agızdan dinlemek isterim

Ben de herhalde anca hipnozu yaşamış birisini görürsem inanabilirim herhalde, çok tuhaf bir olay çünkü... Konuşturuyorlarmış insanı, sonra uyanınca hatırlamıyormuş... Nasıl olabiliyor bilmiyorum.

çingenenin tekide ben küçükken taş falımı ne bakmıştı.. Bence beni kandırmıştı var mıdır ki öyle bi fal ?

çok kötü ya :S kim nasıl birini öldürebilir, bunun için nasıl uğraşabilir böyle..

Bahar ayina kadar beklerseniz size hipnozun detaylarini verebilirim:)) Su bana kristal getiren arkadasim, baharda romaya Dr. Brian Weiss in hipnoz Workshoplarina katilcak eger olurda becerebilirse ilk hastasi ben olcam

Merhaba arkadaşlar benim 6. hissim çok kuvetli birinin gözünün içine baksam dair nasıl biri olduğunu , yalanın , doğrusunu hemen anlarım ve direkt olarakda doğru bilirim çokda iyi kahve falı bakıyorum ama başıma birşey gelecek diye korkmaya başladım artık çünkü annemde aynı benim gibi ve annemi ben küçükken adı lazım değiller dürtmüş hemde çok fena şekilde annem o gündür öyle fala ciddi ciddi bakmaz baksa bile laylay lomuna kalp kırmamak için yani hatta annemin başına gelen bir olayı anlatayım ; annem durumunu anneanneme anlatmış anneannemde iğne tak demiş üstüne uyumadan önce çengelli iğne tak gelmezler demiş sonra anne uyurken bu adı lazım değiller çengelli iğne ile annemim göğüs üstü bölümünü boğaz tarafını bu iğne ile çizmişler hep ... Annem o günleri atlattıktan 1 yıl sonra düzeldi . Sizde bu tür şeylere dikkat edin bizzat ben bunların hepsini gördüm ve bu anllattığım yalnızca tek küçük bir olaydı .

geçmiş olsun,kötü bir tecrübe olmuş,sen de dikkat et aman

geçmiş olsun,kötü bir tecrübe olmuş,sen de dikkat et aman

Benim 6. hissim anne tarafından geçmiş heralde bana :/ dedemin dedesi halıyı havaya kaldırırmış gözleriyle ama bunu yapmak için bazen 2 günü gidermiş... Dedem hep anlatır bana benim 6. hislerimi farkettiğinden beri . Mesela dedem şuan bizim evimizde kalıyo onunda iskambil kartları var nereye gitse yanından ayırmaz hatta onlarla uyur ve iskambil falı bakar kendi kendine hatta banada bakmayı öğretti ama başka kartlarla , kendi iskambil kartlarını doğru dürüst elletmezde bize öyle çok değer verir. Bakın arkadaşlar ve ablalarım cidden kendinize böyle konularda dikkat edin eğer bir tecrübeniz yoksa bu tür işler dışardan göründüğü gibi değil ...Çocukken bana böyle şeyler heyecanlı esrarengiz güzel felan gelirdi hoşuma giderdi ama böyle şeyler hakkında tecrübem olduğunda herşeyin farkına vardım. Mesela bir koruyucunuz olsun benim bir muskam var 9-10 yaşımdan beri kötü olduğum günlerde yanımdan hiç ayırmam onu . Muskanın bana neden yazıldığını bilmiyorum ama annem yazdırma gereği duymuş aslında neden yazıldığını tam olarak kestire biliyorum . Ablalarım arkadaşlarım lütfen tekrar diyorum böyle konularda kendinize dikkat edin ve çevrenizede .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…