Cadılar Evi II

Bunu ben de duymuştum. Sirkeli su aynı zamanda sterilizasyonda da kullanılıyor, ruhsal anlamda da temizliği sağlıyor olabilir.

Bunu ben de duymuştum. Sirkeli su aynı zamanda sterilizasyonda da kullanılıyor, ruhsal anlamda da temizliği sağlıyor olabilir.

deniym bi,nette de bikaç yerde baktım,biraz bilgiye ulaştım,bazı sitelerde bi anlamı yok denilmiş bazı yerlerde de faydalı olduğu belirtilmiş...denemekten zarar gelmez ne de olsa

böyle işlerle ilgilenen bir kuruluşa gittim.orda çalışan kadın zaten bu işin uzmanı,beni anında rahatlattı ve gözlerimi kapatmamı söyledi ben çok huzursuz olduğum için gitmiştim yapacağımız şey bunun sebebini bulmaktı yarım saatlik bir çalışmanın sonucunda yeşil bir ışık gördüm kadın o ışığa yaklaşmamı onun kim olduğunu sordu direk(bir bilinç bize yapışırsa büyük ihtimalle bu renk olarak gözükürmüş)yaklaştığımda bunun bir erkek olduğunu gördüm onu bütün olarak gördüm öyle söyleyeyim.alıcılarımızı açtığımız zaman böyle ölmüş insanların bilinçlerinin kendileri devam edemediği için bize yapışabildiğini öğrendim.bunu anlatmak istemedim çünkü burada bir çok kişinin inancına ters bir durum fakat gerçekliğinden şüphem yok.bahsi geçen şey ruh değil zaten.o benimle birlikte yaşam hissini hissettiği için beni tutmuş ondan kurtulduktan sonra tüm dünyam ve bakış açım değişti zaten.

burada yaşadıklarıyla ilgili herkes istediğini anlatabilir inancına ters olan inanmaz böyle şeylerden çekinmeyin lütfen.çok enteresanmış yaşadığınız durum.buradan reklam olmasın şimdi o kuruluşun ismini bana özel mesaj olarak yazabilir misiniz?

tabi orası öyle ama bu sitede çok olay çıkıyor bunun sonucu kaç konu kapatıldı böyle olsun istemedim tam olarak ismi hatırlamıyorum şu an ama hatırladığım ismi yollarım.

kızlar herkese ıyı geceler sıze ıkı tane sorum var bırıncısı benım yıldızımda acayıp dusuk evden nekadar pıs bakımsız pasaklı kotu kıyafetlerle cıksam bıle mutlaka nazar deyıyo ve ben bunu mutlaka anlıyorum uzerımde cok kotu bı huzursuzluk ve bas agrısı oluyo zaten ıslerımınde pek rast gıttıgı soylenemz bundan nasıl kurtulablırım?? ıkıncısı yuzuk falı dıye bısey mutlaka duyanınız bılenınız vardır o yuzuk falıma bakmak ıstıyorum ama yuzuk kendı kendıne nasıl sallanıyo onu bı turlu anlamıyorum:26::26::26::26: kızlar bu ıkı konuda bana yardımcı olursanız cok sevınırım

belki de sünger insansındır.sünger insanlar etraflarındaki kötü enerjiyi emerler ve maalesef bu kendilerinde sıkıntı yaratır bende böyleyim korunmak için kendi kalkanını oluşturman lazım.

belki de sünger insansındır.sünger insanlar etraflarındaki kötü enerjiyi emerler ve maalesef bu kendilerinde sıkıntı yaratır bende böyleyim korunmak için kendi kalkanını oluşturman lazım.

pekı gercekten faydası oluyomu o kalkanın??

hoş geldin canım.benim de uyku düzenim iyice bozuldu sabah uyuyup akşam kalkıyorum resmen

Aynen. O kadar bitki çayı falan içiyorum, birşeyler okuyorum uykum gelsin diye ama olmuyor. İlaç kullanmak da istemiyorum ama sanırım kullanacağım bu gece mecburen. Dışarı çıkıp hava almak istiyorum ama akşam olduğu için çıkmıyorum hava soğuk diye, eve kapalı kaldım böyle. Depresyonda gibi...

ilaca filan gerek yok aslında sadece bir gün boyunca uyumamayı başarıp akşama kadar dayanabilsek herşey düzelecek ama o da zor oluyor işte.benim çocukluğumdan beri düzenli uykum olmadı zaten şöyle birkaç ay süren bir düzenli uyku nasıl birşeydir bilmiyorum mesela

Evet onu yapmak çok zor. Birkaç kez denedim, öğleden sonra dayanamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…