- Konu Sahibi kimyahatunn
-
hislerim çok güçlü olmasına karşılık benim yıldızım da çok düşüktür.insanların enerjileriyle uğraşmak beni yıpratıyor bence bu da benim yıldızımı düşürüyor aynı zamanda nötr kalmak için kendimi kapatmaya çalışınca haliyle nazardan çok etkileniyorum ama bir çok yolu var aslında korunmanın.auranın güçlenmesi için ise sabah ilk olarak iyi bir duş çok iyi gelecektir.tüm vücut su ile temas ettiği takdirde auranız beyaz olacaktır ve beyaz aura sizi en iyi koruyan auradır.
sabah değil de aslında eve geldikten sonra yapmak daha iyi olacaktır bence.gün içinde birçok insanın ve nesnenin enerjisine maruz kalıyoruz.gittiğimiz okullarda,çalıştığımız ofislerdeki güçlü elektrik hatları manyetik olarak bizi etkiliyor.bunu üzerimizden atmak için akşam eve geldiğimizde duş almak oldukça faydalı olur.ayrıca gece uyumadan önce bir aura temizleme çalışması yapmak da gerekli.
ben gün içinde etkilenmeyi en aza indirmek için söyledim malum insan nazara geldiği zaman motivasyonu olduğunun çok altına düşüyor beyaz aurası olan biri zaten çok zor etkilenir çok güçlü birinin kötü enerjini çekmedi ise etkilenmeyecektir.
sabah yaparsak gün içinde auramıza bulaşan(istediğiniz kadar aura güçlendirin illaki olur) enerjileri bütün gün üzerimizde taşırız.fakat eve gelir gelmez duş almak gün içindeki yüklendiğimiz enerjileri atmaya yardımcı olur böylece rahatlama yaşarız.gece uyumadan önce yapacağımız aura temizleme çalışması ise ertesi gün de auramızın güçlü olmasını sağlar ve karşılaştığımız enerjilerden minimum düzeyde etkileniriz.
akşamları gördüğümüz rüyalar bunun etkisini tamamen kaldırabilir.başka bir boyuta geçiş yapıyoruz bir bakıma.
hayır kaldırmaz.öyle bir şey olsa aura temizleme çalışmasına ne gerek var uyuruz geçer.
olumlu anlamda etkilemez evet ama olumsuz anlamda etkiler insandan çok daha güçlü enerjiye sahip bir çok bilinçle irtibat halinde oluyoruz o zaman ve bu bizi ortalama bir insanın enerjisinden çok daha fazla etkiler ve auramızı zayıflatır.
hangi bilinçler onlar?böyle birşey yok.kaldı ki sizin dediğiniz gibi olsa asıl o zaman uyumadan önce auramızı güçlendirmek çok daha önemli olurdu.uykudan önce aurayı temizleyip güçlendirmezsek asıl korunmamız gereken enerjilerden korunmamış oluruz değil mi?
boşver bence düşükse düşük napalım yıldızımız olcak olan zaten oluyo engellenemiyo kader yani. allahım beni bütün kötülüklerden koru diye dua et ve nas felak gibi sureleri oku ben öyle yapıyorum.öyle yıldız yükseltme filan bana saçma geldi bilmiyorum.
ben uzun zaman önce birkaç kere denedim birşey göremeyince sıkıldım bıraktım.bakan birin tanıyordum zamanında ama onun da 3 harflileri vardı
yıldız düşüklüğünün anlamı tam olarak ne bilmiyorum fakat bana da fal bakan birkaç kişi söylemişti.neden olur nasıl olur bilmiyorum ama yıldız filan denildiği için doğduğun günle saatle ilgili olabileceğini düşünüyorum.belirtileri var zaten çok çabuk nazara gelmek,aşırı şanssızlık,vs. gibi.bununla baş edebilmenin yolu da aurayı güçlendirmek
böyle bilinçler var ne yazık ki ve onlar bizim en açık olduğumuz anları bekliyorlar bize yaklaşabilmek için.ayrıca auramız bizi dış etkenlere karşı korur fakat uyku esnasında bu bilinçler pekte dıştan saldırmıyor o yüzden uykudan önce alınan bir duşun bu bilinçleri durdurmakta etkisi olamaz fakat içten gelen sarsıntı dışımızı da etkileyeceğinden auramızın gücünü kaybederiz.
dıştan saldırmıyorsa nereden saldırıyor?her saldırı dıştandır ve sizin yönteminize göre gece her türlü saldırıdan korumasız kalmış oluyoruz zaten.ve malesef ben o dediğiniz bilinçlere inanmıyorum ve hiç karşılaşmadım.evet etrafımızda bize zararlı olabilecek bedensiz varlıklar var fakat o kadar da değil.bize saldırmak için pusuda beklemiyor kimse.duş almak zaten aurayı temizlemeye yeterli olmaz.aura temizleme ve güçlendirme meditasyonu yapmak gerekir.şunu da araştırmalarımdan ayrı olarak,yıldız düşüklüğü,musallat,vs her türlü sorunla karşılaşmış bir insan olarak söylüyorum:gece uyumadan önce meditasyon yaptığımda çok daha rahat uyuyorum ve ertesi gün kendimi daha güçlü hissediyorum
bu gece ne hakkında konusuyoruz
bu gece ne hakkında konusuyoruz
Ne hakkında konuşalım, aklına gelen bir konu var mı? Sanırım şu an sadece ikimiz varız :)
duru görüye ne dersiniz?
duru görüye ne dersiniz?
Evet olabilir. Durugörü demek 6. his mi demektir tam olarak? ve geliştirebilir miyiz bu yeteneği? biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?