Cadılar Evi II

sabah değil de aslında eve geldikten sonra yapmak daha iyi olacaktır bence.gün içinde birçok insanın ve nesnenin enerjisine maruz kalıyoruz.gittiğimiz okullarda,çalıştığımız ofislerdeki güçlü elektrik hatları manyetik olarak bizi etkiliyor.bunu üzerimizden atmak için akşam eve geldiğimizde duş almak oldukça faydalı olur.ayrıca gece uyumadan önce bir aura temizleme çalışması yapmak da gerekli.

ben gün içinde etkilenmeyi en aza indirmek için söyledim malum insan nazara geldiği zaman motivasyonu olduğunun çok altına düşüyor beyaz aurası olan biri zaten çok zor etkilenir çok güçlü birinin kötü enerjini çekmedi ise etkilenmeyecektir.

sabah yaparsak gün içinde auramıza bulaşan(istediğiniz kadar aura güçlendirin illaki olur) enerjileri bütün gün üzerimizde taşırız.fakat eve gelir gelmez duş almak gün içindeki yüklendiğimiz enerjileri atmaya yardımcı olur böylece rahatlama yaşarız.gece uyumadan önce yapacağımız aura temizleme çalışması ise ertesi gün de auramızın güçlü olmasını sağlar ve karşılaştığımız enerjilerden minimum düzeyde etkileniriz.

akşamları gördüğümüz rüyalar bunun etkisini tamamen kaldırabilir.başka bir boyuta geçiş yapıyoruz bir bakıma.

hayır kaldırmaz.öyle bir şey olsa aura temizleme çalışmasına ne gerek var uyuruz geçer.

olumlu anlamda etkilemez evet ama olumsuz anlamda etkiler insandan çok daha güçlü enerjiye sahip bir çok bilinçle irtibat halinde oluyoruz o zaman ve bu bizi ortalama bir insanın enerjisinden çok daha fazla etkiler ve auramızı zayıflatır.

Son düzenleme:

hangi bilinçler onlar?böyle birşey yok.kaldı ki sizin dediğiniz gibi olsa asıl o zaman uyumadan önce auramızı güçlendirmek çok daha önemli olurdu.uykudan önce aurayı temizleyip güçlendirmezsek asıl korunmamız gereken enerjilerden korunmamış oluruz değil mi?

böyle bilinçler var ne yazık ki ve onlar bizim en açık olduğumuz anları bekliyorlar bize yaklaşabilmek için.ayrıca auramız bizi dış etkenlere karşı korur fakat uyku esnasında bu bilinçler pekte dıştan saldırmıyor o yüzden uykudan önce alınan bir duşun bu bilinçleri durdurmakta etkisi olamaz fakat içten gelen sarsıntı dışımızı da etkileyeceğinden auramızın gücünü kaybederiz.

yıldızın düşük olması bir tabir aslında buna kimi şanssız der,kimi kısmetsiz der,kimi de yıldızı düşük diyor anladığım kadarıyla.Ben inanıyorum bazı insan vardır derler ya kedi gibi 4 ayak üstüne düşer;bazı insan vardır gökten altın yağsa başına taş düşer böyle düşün yani.Yeni karşılaştığın bir kavram olduğu için faripsemiş olabilirsin.Tabi felak ve nas gibi sureleri okumak da faydalıdır.

evet ben de geçen yıl birine fal baktırdım bakmadan önce doğum tarihimi gün-ay yıl olarak sordu.Ona göre bişeyler hesapladı ve o da şanssızsın sen biraz dedi.Anladığım kadarıyla bu kanaate varmasında o yaptığı hesaplamanın etkisi oldu.

dıştan saldırmıyorsa nereden saldırıyor?her saldırı dıştandır ve sizin yönteminize göre gece her türlü saldırıdan korumasız kalmış oluyoruz zaten.ve malesef ben o dediğiniz bilinçlere inanmıyorum ve hiç karşılaşmadım.evet etrafımızda bize zararlı olabilecek bedensiz varlıklar var fakat o kadar da değil.bize saldırmak için pusuda beklemiyor kimse.duş almak zaten aurayı temizlemeye yeterli olmaz.aura temizleme ve güçlendirme meditasyonu yapmak gerekir.şunu da araştırmalarımdan ayrı olarak,yıldız düşüklüğü,musallat,vs her türlü sorunla karşılaşmış bir insan olarak söylüyorum:gece uyumadan önce meditasyon yaptığımda çok daha rahat uyuyorum ve ertesi gün kendimi daha güçlü hissediyorum

ben o bilinçlerle karşılaştım ne yazık ki bu bakımdan şanslısınız bana yapışmıştı çünkü ve hissetmiyordum ama benden ayrılırken farklı bir boyutta gördüm kendisini.uyurken olan saldırıların hepsi içtendir aksine sizin iç dünyanıza giriyorlar çünkü.peki madem siz uyumadan önce auranızı güçlendirdiğinizde daha iyi hissediyorsunuz.öyle yapın.

Evet olabilir. Durugörü demek 6. his mi demektir tam olarak? ve geliştirebilir miyiz bu yeteneği? biliyor musunuz?

hepsi hislere bağlı olduğu gibi duru görü de hislere bağlıdır ama tam anlamıyla 6.his değil.6.his çok geniş bir kapsam.duru görü geliştirmenin bir çok tekniği var fakat ilk önce insanın kendine güvenmesi gerekiyor.aslında her insan bir çok görüntü alır rüyasında olsun,bir anlık gözüne gelen görüntüler olsun.ben burayı daha önce görmüştüm dediğimiz mekanları genellikle rüyamızda görüyoruz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…