- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi kimyahatunn
-
hepsi hislere bağlı olduğu gibi duru görü de hislere bağlıdır ama tam anlamıyla 6.his değil.6.his çok geniş bir kapsam.duru görü geliştirmenin bir çok tekniği var fakat ilk önce insanın kendine güvenmesi gerekiyor.aslında her insan bir çok görüntü alır rüyasında olsun,bir anlık gözüne gelen görüntüler olsun.ben burayı daha önce görmüştüm dediğimiz mekanları genellikle rüyamızda görüyoruz zaten.
iyi geceler ben geldimmm
nasılsınz kızlar
evet devam edelım hadıaa duru görü yü o zaman ben çok sık yasıyorum
yıldız düşüklügü de ben yokken konusulmuş onada devam edebiliriz
bakmadım valla unuttum sıteye bakmayı.bıreysel bı cabayla olacağına ınanamıyorum nedenseCadilar yildiz yükseltme calismasina bakan varmi ?
evet devam edelım hadı
bakmadım valla unuttum sıteye bakmayı.bıreysel bı cabayla olacağına ınanamıyorum nedense
yapılabilir.kendinizi şeffaf görünümle fakat delinmesi imkansız jölemsi bir varlığın içindeymiş gibi düşünün bu korunmanızda büyük bir etki oynayacak ve tamamen kendi enerjinizle ne yazık ki bunu yapmayı hep unuttuğumdan çok sık nazara geliyorum.
bu sabah çok korktum.uyuyodum rüya gibi bişey görüyodum rüyada kalbimin durdugunu gördüm.dııııııııııııt diye o kalp makine sesinide duydum sonra uyanmak ıstedım uyanamadım.bi ses duydum uyurken tugba tugba dedı bana biri bi erkek sesiydi.o sesten sonra uyandım kalbim nasıl kütküt çarpıyodu böyle odamda gölge gibi bişey gördüm uyanır uyanmaz bu arada odam cok karanlık gündüz ısıksız giremem yanı o derece karanlık kapı acık uyuyorum.kapının orda işte gölge gibi bişey gördüm.uzun boylu biri gibi .rüyamıydı gerçekmiydi tuhaf bişeydi ya.sonra şaşkınlıkla gözlerimi sıkıca kapadım bi daha actım baktım yok.erkek kardesıme sen banamı seslendin dedim yoo dedi.uyuyodu oda o saatte başka bi odada.birde bizim evde o odada alt katta üst katta oturanlar hep onları karabasanların bastıklarını söylerlerdi.bende beni hiç basmıyolar diye dalga gecerdim.merakda ederdim nasıl oluyo acaba diefazla merak iyi değilmiş anladım :)
gecmıs olsun,burdan konustukca cagırıyoruz ya da konustukca etkılenıyoruz.gecen aksam da ben cok fena ruya gordum
zaten evrene olumlu mesaj gondermek olsun,senın bahsettıgın bu uygulama olsun bunları yapabılsem belkı bıseyler degısecek ama hıc yapamıyorum,artık bıseylerı degırtırmeye gucum yetecegıne ınanamıyorum.destek lazım
istemekle başlıyor her şey istersen yaparsın.
tesekkurler onerın ıcın,ıyı dusunmekle,ıstemekle baslar evet sıkıntı burda zaten.bunu yapamıyorum.yıne de tesekkurler
bazen negatif enerjiler bizi öyle yoruyor ki ne istediğimizi bile bilemiyoruz en kötü etkisi de bu sanırım.
ben o bilinçlerle karşılaştım ne yazık ki bu bakımdan şanslısınız bana yapışmıştı çünkü ve hissetmiyordum ama benden ayrılırken farklı bir boyutta gördüm kendisini.uyurken olan saldırıların hepsi içtendir aksine sizin iç dünyanıza giriyorlar çünkü.peki madem siz uyumadan önce auranızı güçlendirdiğinizde daha iyi hissediyorsunuz.öyle yapın.
yapılabilir.kendinizi şeffaf görünümle fakat delinmesi imkansız jölemsi bir varlığın içindeymiş gibi düşünün bu korunmanızda büyük bir etki oynayacak ve tamamen kendi enerjinizle ne yazık ki bunu yapmayı hep unuttuğumdan çok sık nazara geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?