- Konu Sahibi kimyahatunn
-
ilaca filan gerek yok aslında sadece bir gün boyunca uyumamayı başarıp akşama kadar dayanabilsek herşey düzelecek ama o da zor oluyor işte.benim çocukluğumdan beri düzenli uykum olmadı zaten şöyle birkaç ay süren bir düzenli uyku nasıl birşeydir bilmiyorum mesela
bence de ilaca başvurmayın,bağımlılık yapıyo,bi de bırakınca daha beter oluyo insan,sinirli,agresif,,vesveseli oluyo
böyle işlerle ilgilenen bir kuruluşa gittim.orda çalışan kadın zaten bu işin uzmanı,beni anında rahatlattı ve gözlerimi kapatmamı söyledi ben çok huzursuz olduğum için gitmiştim yapacağımız şey bunun sebebini bulmaktı yarım saatlik bir çalışmanın sonucunda yeşil bir ışık gördüm kadın o ışığa yaklaşmamı onun kim olduğunu sordu direk(bir bilinç bize yapışırsa büyük ihtimalle bu renk olarak gözükürmüş)yaklaştığımda bunun bir erkek olduğunu gördüm onu bütün olarak gördüm öyle söyleyeyim.alıcılarımızı açtığımız zaman böyle ölmüş insanların bilinçlerinin kendileri devam edemediği için bize yapışabildiğini öğrendim.bunu anlatmak istemedim çünkü burada bir çok kişinin inancına ters bir durum fakat gerçekliğinden şüphem yok.bahsi geçen şey ruh değil zaten.o benimle birlikte yaşam hissini hissettiği için beni tutmuş ondan kurtulduktan sonra tüm dünyam ve bakış açım değişti zaten.
Merhabalar :)) Rica etsem bana o kuruluşun ya da işlemi yapan uzmanın adını verebilir misin? Bir arkadaşım bir haftadır heryerde bunu yapan bir uzman arıyordu. Ne güzel bir tesadüf oldu şimdi :119: ama ne derler,tesadüf diye birşey yoktur
haklısınız fakat izmir de bu yer arkadaşınız nerede?
böyle işlerle ilgilenen bir kuruluşa gittim.orda çalışan kadın zaten bu işin uzmanı,beni anında rahatlattı ve gözlerimi kapatmamı söyledi ben çok huzursuz olduğum için gitmiştim yapacağımız şey bunun sebebini bulmaktı yarım saatlik bir çalışmanın sonucunda yeşil bir ışık gördüm kadın o ışığa yaklaşmamı onun kim olduğunu sordu direk(bir bilinç bize yapışırsa büyük ihtimalle bu renk olarak gözükürmüş)yaklaştığımda bunun bir erkek olduğunu gördüm onu bütün olarak gördüm öyle söyleyeyim.alıcılarımızı açtığımız zaman böyle ölmüş insanların bilinçlerinin kendileri devam edemediği için bize yapışabildiğini öğrendim.bunu anlatmak istemedim çünkü burada bir çok kişinin inancına ters bir durum fakat gerçekliğinden şüphem yok.bahsi geçen şey ruh değil zaten.o benimle birlikte yaşam hissini hissettiği için beni tutmuş ondan kurtulduktan sonra tüm dünyam ve bakış açım değişti zaten.
Uyku düzensizliği çeken arkadaşlar meditasyon yapıyor musunuz hiç?
Merhaba. Küçük bir cadı olarak ben de aranıza katılmak istedim.
KKda böyle bir konuyla karşılaşmak hem sevindirici hem şaşırtıcı.. Bu konularda böyle samimi bir ortamda fikir paylaşımı çok eğlenceli ve faydalı olurdu benim için, elime internet geçtikçe sohbetinize katılırım. Özellikle rüyalar ve astral seyahat konularında konuşmayı çok isterim. Şimdilik hoşçakalın...
merhaba. Küçük bir cadı olarak ben de aranıza katılmak istedim.
Kkda böyle bir konuyla karşılaşmak hem sevindirici hem şaşırtıcı.. Bu konularda böyle samimi bir ortamda fikir paylaşımı çok eğlenceli ve faydalı olurdu benim için, elime internet geçtikçe sohbetinize katılırım. özellikle rüyalar ve astral seyahat konularında konuşmayı çok isterim. şimdilik hoşçakalın...
kendi adıma astral seyahatten sonra ikinci inanılması güç bir durum, çok ilginç gerçekten :/
KKda böyle bir konuyla karşılaşmak hem sevindirici hem şaşırtıcı.. Bu konularda böyle samimi bir ortamda fikir paylaşımı çok eğlenceli ve faydalı olurdu benim için, elime internet geçtikçe sohbetinize katılırım. Özellikle rüyalar ve astral seyahat konularında konuşmayı çok isterim. Şimdilik hoşçakalın...
astral seyahat benim için de inanılması güç bi durum,ilk defa burda duydum ve de mümkün gelmedi hiç
ben duymuştum buradaki kadar detaylı olmasa da, yaşayanlardan duymamıştım hiç. hatta bunu yaşamak isterdim ama musallat olma durumundan sonra özellikle korktum :) insan gerçekten inanıp isteyip odaklanınca bir çok şey yapılabilir geliyor bana, birde tabi o kişinin enerjisi yüksekse.. bende bilinç olayını ilk defa duydum...
Meditasyon yapmayı bilmiyorum, konsantrasyon konusunda da sorunum var, dikkatim çabuk dağılıyor :44:
bilemedim ki çok uçuk bi durum benim için,hiç inanamıyorum
hmmmm o istanbulda. ama ben bu aralar izmirdeyim :))) olsun söyleyin ben de giderim belki. Mutlaka başka çalışmaları da vardır. Görmek isterim doğrusu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?