Cadılar Evi II

bence de ilaca başvurmayın,bağımlılık yapıyo,bi de bırakınca daha beter oluyo insan,sinirli,agresif,,vesveseli oluyo

bence de ilaca başvurmayın,bağımlılık yapıyo,bi de bırakınca daha beter oluyo insan,sinirli,agresif,,vesveseli oluyo

anksiyete için kullanılan uyku getirenler bağımlılık yapıyor evet. benim kullandığım bir antidepresan türü, bağımlılık yapmıyor ama gün boyu insanı uykulu gezdiriyor...

Merhabalar :)) Rica etsem bana o kuruluşun ya da işlemi yapan uzmanın adını verebilir misin? Bir arkadaşım bir haftadır heryerde bunu yapan bir uzman arıyordu. Ne güzel bir tesadüf oldu şimdi :119: ama ne derler,tesadüf diye birşey yoktur

haklısınız fakat izmir de bu yer arkadaşınız nerede?

kendi adıma astral seyahatten sonra ikinci inanılması güç bir durum, çok ilginç gerçekten :/

Merhaba. Küçük bir cadı olarak ben de aranıza katılmak istedim.
KKda böyle bir konuyla karşılaşmak hem sevindirici hem şaşırtıcı.. Bu konularda böyle samimi bir ortamda fikir paylaşımı çok eğlenceli ve faydalı olurdu benim için, elime internet geçtikçe sohbetinize katılırım. Özellikle rüyalar ve astral seyahat konularında konuşmayı çok isterim. Şimdilik hoşçakalın...

Hoşgeldin. Deneyimlerin de varsa paylaşabilirsin

rüyalar çok önemli cidden,bazı rüyalar var olacak şeylere karşı önceden bir uyarı bile olabiliyor

hoşgeldin slania seni aramızda görmek çok güzel :)

astral seyahat benim için de inanılması güç bi durum,ilk defa burda duydum ve de mümkün gelmedi hiç

ben duymuştum buradaki kadar detaylı olmasa da, yaşayanlardan duymamıştım hiç. hatta bunu yaşamak isterdim ama musallat olma durumundan sonra özellikle korktum :) insan gerçekten inanıp isteyip odaklanınca bir çok şey yapılabilir geliyor bana, birde tabi o kişinin enerjisi yüksekse.. bende bilinç olayını ilk defa duydum...

bilemedim ki çok uçuk bi durum benim için,hiç inanamıyorum

Meditasyon yapmayı bilmiyorum, konsantrasyon konusunda da sorunum var, dikkatim çabuk dağılıyor :44:

Aslında konsantre olmana gerek yok. Burda önemli olan verilen tekniklerle beyin dalgalarını yavaşlatabilmen. Muhtemelen yattığın zaman kendi içinde birçok konuyu düşünüyor,muhakeme ediyor ve buna engel olamıyorsundur (fiziksel bir rahatsızlık yoksa). Gün boyu beyin beta dalgaları (11–25 Hertz) de çalışır (algılama öğrenme,dikkat gerektiren durumlarda daha yoğun dalgalar yayar). Uykuya geçerken bu dalgaların düşüyor olması gerekir. Ama yatağa yattığın zaman düşünmeye devam ediyorsa bi insan malesef bu dalgalar düşemiyor. Zihin boşaltmanın pek çok tekniği var. Şimdi ben öğrendiğim uzmanınkileri buraya yazamam etik olmaz sanırım ama internette bu konuda pek çok teknik yer alıyordur..ben de yayınlanmış bir teknik bulup yazmaya çalışırım

hmmmm o istanbulda. ama ben bu aralar izmirdeyim :))) olsun söyleyin ben de giderim belki. Mutlaka başka çalışmaları da vardır. Görmek isterim doğrusu :))

çok farklı şeyler vardı zaten ama hatırlamıyorum ismini annemle birlikte gitmiştim o da hatırlamadı iş yerinde ajandasında kayıtlıymış oranın adı sanırım duruyorsa pazartesi bakabileceğini söyledi.

hoşgeldin canım

fikirlerini ve bilgilerni paylaşmanı bekliyoruz sık sık katıl aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…