- Konu Sahibi kimyahatunn
-
evet ya sen hareket ettirdin kavgası olurdu bide o sıra fincan hareket edince mutlu olurduk ama ii ki gelmemiş ya gelse kesin kötü şeyler olurdu
bi arada tutturmustum barıs akarsu nun ruhunu çağırıcam diye ii ki yapmamısım kara büyü oldugunu bilmiyordum
evet ya sen hareket ettirdin kavgası olurdu bide o sıra fincan hareket edince mutlu olurduk ama ii ki gelmemiş ya gelse kesin kötü şeyler olurdu
bi arada tutturmustum barıs akarsu nun ruhunu çağırıcam diye ii ki yapmamısım kara büyü oldugunu bilmiyordum
ayyyyy,demeeee,naptınız?noldu?soru mu sordunuz?nasıl emin oldun geldiğinden?tek başına nasıl denedin,nasıl bir cesaret
hatırladıgım kadarıyla harfleri çember şeklinde dizerdik bize bi şey sorardık saçma sapan şeyler yazılırdı fncanla
birileri bu ruh türk degil anlamıyo bizi derdi
sonra öylece kalırdı aynen şimdi yap deseler yapmam .
arada anlamsız kelimeler harfler çıkıyor evet.ben öyle olduğunda durup baştan sorardım ya da soruyu değiştirirdim
bak o hiç aklıma gelmedi benim
şimdi yapasım geldi
hahaaa aman dur başına bela alma durduk yerde :)
Aman Allah'ım nasıl bi cesaret sizdeki :))) benim okuyunca tüylerim ürperiyor uyuyabilir miyim diye düşünüyorum siz vallahi bravo
ben dersimi aldım daha da bulaşmam onlara :)
ama gerçekten uzak durulması gerek böyle şeylerden :/
bizimkisi o zamanlar cahillik işte korunmayı bildikten sonra birşey olmaz da o zaman nasıl yapacağımı bilmiyordum.öğrendiğimde de hevesim kalmamıştı onlarla görüşmeye
bakın güzel arkadaşlarım ben sizi düşündüğüm için nacizane uyaarmak istiyorum lütfen kabalık olrak algılamayın sizin çağırdığınız kesinlikle ruh olamaz sadece 3 harfliler gelir bi gelirsede feleğiniz şaşar kurtulmanız çok zordur . kendinize dikkat edin
haklısın canım 3 harfliler çok tehlikeli
4-5 kez felegimi şaşırttılar
haklısın canım 3 harfliler çok tehlikeli
4-5 kez felegimi şaşırttılar
ne gibi mesela kabus tarzında mıydı , yada yaşantı olarakmı terslik kavga kaza yani hepsi olabilir. bazen bunu kişi de anlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?