Cadılar Evi II

şu anda yeminle sanki yanımda karartı vardı çok korktum daha fazla yazmak istemiyorum kusuruma bakmayın

kurtulmayı denemedin mi?

ne gibi mesela kabus tarzında mıydı , yada yaşantı olarakmı terslik kavga kaza yani hepsi olabilir. bazen bunu kişi de anlayamaz

her ikiside
kabus tarzı rüyama girip bana bişeyler vermeye çalısırlar hala onu almamam lazımmış neden bilmiyorum ama öyle
anlatmamı istedigine emin misin

bencede söyleme ya boşver hem kendin için hemde benim gibiler için yani yıldızım öok düşük çabuk etkileniyorum,mesela yazdığınızı okudum ya bi etkilenme korku geliyor gibi diyim :/

canım bende yıllardır tedavi görüyorum ama sadece mutlu hissetmemi sağlıyo ilaçlar hepsi bu
en önemli şey korkmamalısın bide yanında dua tası felan nas ayet el kürsü onun seni koruyacagına inan
ben öyle yapıyorum çok şükür ondan beri rahatım

bencede söyleme ya boşver hem kendin için hemde benim gibiler için yani yıldızım öok düşük çabuk etkileniyorum,mesela yazdığınızı okudum ya bi etkilenme korku geliyor gibi diyim :/

sakin olup dua okumalısın birde unutma rabbim bizi onlaardan üstün kılmış

belki abartı gelecek ama inanın günde ben deyim 10 siz deyin 20 kere hep nas suresini falan okurum az öncede üç buçuk atınca ayetel kürsi okudum ve ciddi anlamda rahatlık geldi.Allah büyük. çünkü geçen sene çok daha kötüydüm bu durumdan anlatamam size inanın psikoloğa gitmek zorunda kaldım günlerce korkutuldum uyku ilacı alıp uyuyodum ancak

dua tasımı cevşen daha iyi olmazmı yada ayetel kürsi

canım benim. Allah yardımcın olsun ayetel kürsinin sonunda okunan son 2 3 ayet onları yakar benden bu kadar artık sürmesin

ilkini anlatayım ben bi arkadasımla yasıyodum ev sahilde 2 katlı çok güzel bi evdi normalde kiralar 500 civarı biz 250 ye eşyalı ev tuttuk
öğrenciyiz hem ucuz hem güzel yanında eski bi kilise var sessiz bahçeli falan neyse
sonrasında öğrendikki o evden 1 yılda 7 cenaze çıkmış o yüzden kimse tutmamış bizde mal gibi atlamışız
ben hiç inanmııyorum o zaman 3 harfli karabasan fala olaylarına
önce arkadasım karabasan geldi deyip duruo ben diyorum bu karabasan sana basıyoda bana niye basmıyo hiç inamadım kız benimle yatmaya basladı koca evde aynı yatakta yattık

hergece 2-3 gibi dış kapıya iki kez vuruluyo bakıyoruz kimse yok bide ev bahçeli en sış kapıya kadar görüyosun (bahçeli villalar olurya öyle bi evdi )
önce şaka sandık ama bu sürekli devam etti
ben hala korkmuyorum biri şaka yapıyo diye sinirleniyorum hatta
arkadasım o gün sevgilisinde kalacaktı
bende tek basımayım tv izledim falan odama geçtim yatım yatagın ucundada masa var
gece 3 gibi mayıs ayı önce deprem olurda yerden çatırtılar gelir ya öyle bi ses geldi sonra gök gürültüsü sesi geldi ama ben yataktan kalkamıyorum
basımı bi kaldırdım kocaman siyah rahat 2 metre ve kafası olmayan bi şey geldi
attııgı her adımda resmen yer sallanıyo ve o sesler geliyo
ben napıcamı şaşırdım masanın orada kaldı
ayet el kürsü geldi aklıma ama Allahu la diyorum devamı gelmiyo unuttum dua yı
ve sadece bu kısmı tekrar tekrar söyledim
sonra aklıma geldi devamı okudum okudum o şey geri geri gitmeye basladı
sabaha kadar yatakta oturdum
berbat bi geceydi

ayy çok korkunç.başka?

zaten her seferinde çene kitlenmesi oluyo besmeleyi dahi okuyamıyosun

dua tasımı cevşen daha iyi olmazmı yada ayetel kürsi

seni rahatlatan duaları bilgisayardan çıktı al küçük boyutta onu şeffaf şeyle kaplat(adını bilmiyorum da hani kimlik paso falan kaplıyolarya onlara işte ) zaten küçücük bişey
onuda mavi bi kumasa sar ve çengelli iğneyle sütyenine atletine artık nasıl rahat edersen tak

ben öyle yaptım tamamen kendi uydurmam ama rahatlattı beni
muska degil içinde ne yazanı biliyorum
neden mavi dersen de onu bende bilmiyorum

Tamam canım teşekkür ederim :) ama o benim başıma gelse sabahında helvam yeniyo olurdu -.-

ayy çok korkunç.başka?

başka

sabahları duş alırım güne zinde baslamak için
bigün duşa girdim hç bişey yok duştan çıktım giyindim falan ama anlatamam içimde bi sıkıntı var evden dışarı attım kendimi
sevgilim vardı o zaman onla hiç bişey yokken kavga ettim ayrıldım üstüne en akın arkadasımla küstüm
ama ortada bi şey yok bi anda çok sinirli biri oldum herkese kızıyorum durduk yere aglıyorum
gece arısına kadar dışarda gezdim
çok ii hatırlıyorum yattım uyudum sabah pazardı babam evdeydi nasıl aglıyorum sabah ama bagıra bagıra korkup yanıma geldiler soruyolar ne oldu diye
bagırıyorum kovuyorum
anneem dua okuyo yasin kitabını yere atmısım (hiç farkında degilim tövbe tövbe Allah'ım affet beni)
o dönem ölü gibiydim evde durmak istemiyodum
ve hep dini şeylere karsı geliyodum biri dinden bahsetse onlara kızıyodum (öyle biri degilim normalde yanlış anlamayın)
bi gün cuma namazını kaldırımda kılıyolardı ben onlara bagırmısım yolumu kesmeye ne hakkınız var sizin yüzünüzden yola inicem diye annem yanımda kadın ne yapacagını şaşırmış
sonra hocaya götr demişler
hocaya gittik
ve öğrendikki
besmelesiz banyoya girmişim ve sıcak suyla onların çocuklarını yakmısım öldürmüşüm onlarda 11 kişi bana saldırmışlar

adam yine dayanıklıymış baskası olsa delirirdi demiş
sonra muska falan verdi adam geçti
ama o dönemde ne yaaşadım bi ben bilirim bi annem

çok büyük günahhlara girmişim öbür tarafta nasıl hesap veririm bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…