- Konu Sahibi kimyahatunn
-
aynen canım yasandı bitti artık konusmayalım geride kaldı hepsi çok şükür
kızlar yapmayın Allah aşkına ya su çekiyor onları ne, ne demek banyoda tuvalette yaşıyorlar akıl mantık alıyor mu bunu hiç
bu topiğe nasıl izin verilmiş kapatılmamış hayret...
kızlar yapmayın Allah aşkına ya su çekiyor onları ne, ne demek banyoda tuvalette yaşıyorlar akıl mantık alıyor mu bunu hiç
bu topiğe nasıl izin verilmiş kapatılmamış hayret...
kimin neye inandığı sizi ilgilendirmez.bu başlığın amacı bu tarz konulara meraklı insanların paylaşım yapması.inanmayan ya da korkan girmez okumaz olur biter.bence de daha fazla birşey söylemeyin ve gidin lütfen
sizde insanları mantık dışı şeylerle korkutmaya devam edin ozaman
11kişi olduklarını kim saymış merak ediyorum ya buna nasıl inanıyosunuz ve buraya çekinmeden yazabiliyosunuz
Bi önceki başlıgımız kapandı
güzel sohbetimizi ve bilgi paylaşımımız oldugunu düşünerek yeni başlık açmak istedim sohbete başlayalım
sohbetimizde herşeyden bahsediyoruz
astral seyahat , biokinezi, astroloji,fallar ,mistik olaylar,rüyalar aklımıza takılan sorular işte bunlardan konusucaz
NOT: tartışma ortamı yaratmamak adına dini knulara girmeyelim
burda yazılanlar hakkında rencide edici yorumlar yapmayalım
ve
fal açma topigi degildir fal açmıyoruz/bakmıyoruz belirtmek istedim
ihihi kimyahatunum supernatural dedin de aklıma geldi baktın mı supernatural dizisine?
şu an 10. bölümdeyim oraya onuda katmısım ya aklım dizide yorum yaparsam böyle olur
çok güzel dizi daha önce nedn izlmediysem
bu dizi 2 dir beni rezil ediyor ama ya gecen de turizm ingilizcesinde hoca (o türkçe bilmiyo bizde o sordugu şeyi ingilizce açıklıyoruz )
bize bloody mary ne diye sordu
bende dizide yeni izlemişim bi efsane işte aynanın karsısında 3 kez bloody mary dersen çıkıyo falan demeye çalıştım
kadın ders boyu dalga geçti benimle
çünkü bloody mary domates suyuyla yapılan bi içkiymiş
lütfen beni dinleyin . bütün gün aklınıza geldikçe ayetel kürsi okumalısınız ki hayatınızın kimyası bozulmasın çünki bunu denemişsiniz eğer geldiyse hayatınıza girdiyse daha fazla yazamam
ilkini anlatayım ben bi arkadasımla yasıyodum ev sahilde 2 katlı çok güzel bi evdi normalde kiralar 500 civarı biz 250 ye eşyalı ev tuttuk
öğrenciyiz hem ucuz hem güzel yanında eski bi kilise var sessiz bahçeli falan neyse
sonrasında öğrendikki o evden 1 yılda 7 cenaze çıkmış o yüzden kimse tutmamış bizde mal gibi atlamışız
ben hiç inanmııyorum o zaman 3 harfli karabasan fala olaylarına
önce arkadasım karabasan geldi deyip duruo ben diyorum bu karabasan sana basıyoda bana niye basmıyo hiç inamadım kız benimle yatmaya basladı koca evde aynı yatakta yattık
hergece 2-3 gibi dış kapıya iki kez vuruluyo bakıyoruz kimse yok bide ev bahçeli en sış kapıya kadar görüyosun (bahçeli villalar olurya öyle bi evdi )
önce şaka sandık ama bu sürekli devam etti
ben hala korkmuyorum biri şaka yapıyo diye sinirleniyorum hatta
arkadasım o gün sevgilisinde kalacaktı
bende tek basımayım tv izledim falan odama geçtim yatım yatagın ucundada masa var
gece 3 gibi mayıs ayı önce deprem olurda yerden çatırtılar gelir ya öyle bi ses geldi sonra gök gürültüsü sesi geldi ama ben yataktan kalkamıyorum
basımı bi kaldırdım kocaman siyah rahat 2 metre ve kafası olmayan bi şey geldi
attııgı her adımda resmen yer sallanıyo ve o sesler geliyo
ben napıcamı şaşırdım masanın orada kaldı
ayet el kürsü geldi aklıma ama Allahu la diyorum devamı gelmiyo unuttum dua yı
ve sadece bu kısmı tekrar tekrar söyledim
sonra aklıma geldi devamı okudum okudum o şey geri geri gitmeye basladı
sabaha kadar yatakta oturdum
berbat bi geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?