Cadılar Evi II

kızlar yapmayın Allah aşkına ya su çekiyor onları ne, ne demek banyoda tuvalette yaşıyorlar akıl mantık alıyor mu bunu hiç
bu topiğe nasıl izin verilmiş kapatılmamış hayret...

kızlar yapmayın Allah aşkına ya su çekiyor onları ne, ne demek banyoda tuvalette yaşıyorlar akıl mantık alıyor mu bunu hiç
bu topiğe nasıl izin verilmiş kapatılmamış hayret...

sen inanmayabilirsin arkadaşım ekranda sağ üst köşede bi çarpı işareti olacak ona basarsın okumazsın olur biter.topicte bi sıkıntı yok da senin niyetin tartışma çıkarmak sanırım

sizinde insanları böyle saçma sapan şeylerle korkutmaya hakkınız yok
Allah akıl fikir versin
Allah'ın böyle bi düzen kuracağına inandırdıysanız kendini dicek pek bi şeyde yok,cinle tuvaltte yaşarmış vs...
heleki o nedir ya sıcak suyla çocuklarını öldürme olayı bu naasıl bişey ya hiç mi akıl mantık yok inanamıyorum
mune kazen kim görcekse görsün gerekeni yapsın saçmalığında bu kadarı artık

besmelesiz banyoya girmişim ve sıcak suyla onların çocuklarını yakmısım öldürmüşüm onlarda 11 kişi bana saldırmışlar
hele şu cümle tekrar tekrar okudum acaba ben mi yanlış anlıyorum diye
aman neyse banane ya Allah akıl fikir versin ...

kimin neye inandığı sizi ilgilendirmez.bu başlığın amacı bu tarz konulara meraklı insanların paylaşım yapması.inanmayan ya da korkan girmez okumaz olur biter.bence de daha fazla birşey söylemeyin ve gidin lütfen

sizde insanları mantık dışı şeylerle korkutmaya devam edin ozaman
11kişi olduklarını kim saymış merak ediyorum ya buna nasıl inanıyosunuz ve buraya çekinmeden yazabiliyosunuz

sizde insanları mantık dışı şeylerle korkutmaya devam edin ozaman
11kişi olduklarını kim saymış merak ediyorum ya buna nasıl inanıyosunuz ve buraya çekinmeden yazabiliyosunuz

canım gerçektende biz tartışma yaratmak istemiyoruz bu da son cevabım zaten sana
başlıkta en basta ne yazdım aynen kopyalıyorum

bu tarz şeylere inanmayanlara saygım sonsuz ki bende bi zamanar inanmazdım defalarca söyledim

kimseyi kandırmak zorla inandırmak korkutmak gibi bi amacım yok ki böyle bi şeyden ne çıkarım olabilir ki

sayfamız hoşuna gitmediyse artık girmeye biilirsin yüzlerce sayfa var sitede

biz paranormal ,mistik , yada supernatural şeylere inananlar bu sayfada konusuyoruz

saygı çerçevesinde biz halimizden memnnuz

bu yüzden inanmadıgını söyledin bizde saygı duyduk sana ama artık tadı kaçıyor sanki

tartışma yaratacak yorumlar ve kişiliğimi rencide edecek sözler duymak istemiyorum senden

iyi geceler

bu dizi 2 dir beni rezil ediyor ama ya gecen de turizm ingilizcesinde hoca (o türkçe bilmiyo bizde o sordugu şeyi ingilizce açıklıyoruz )
bize bloody mary ne diye sordu
bende dizide yeni izlemişim bi efsane işte aynanın karsısında 3 kez bloody mary dersen çıkıyo falan demeye çalıştım
kadın ders boyu dalga geçti benimle

çünkü bloody mary domates suyuyla yapılan bi içkiymiş

şu an 10. bölümdeyim oraya onuda katmısım ya aklım dizide yorum yaparsam böyle olur
çok güzel dizi daha önce nedn izlmediysem

dizi olduğuna bakma çok gerçekçi bilgiler var orada.karıştırman normal ben bi ara o diziyi izledikçe tuvalete bile elimde tuzla gidiyodum nerdeyse.ben 8 sezonu da izledim yeni bölüm gelsin diye bekliyorum her hafta

evet arastırdım bloody mary olayı efsanesine rastladım bi çok yerde

ben daha basındayım daha neler görücem bakalım

hahaha ilahi bula bula onu mu bulmuş soracak

ayetelel kürsinin abdestsiz okunması da başka sakıncalara yol açıyo diye duymuştum.Tüm gün abdestli değilse insan akla her geldiğinde okumak doğru olmayabilir

euzü besmele çekseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…