Cadılar Evi II

ayy allah korusun ya.sonuçta kendinde değilmişsin canım sana onları yaptıran başka birşey bir nevi hastalık yani

ayy allah korusun ya.sonuçta kendinde değilmişsin canım sana onları yaptıran başka birşey bir nevi hastalık yani

evet ama ne biliyim işte insan üzülüyo hatırladıkça
Allah hiç kimsenin basına vermesin bunlar 10 da 1 i bile degil yasadıklarımın

Son düzenleme:
evet ama ne biliyim işte insan üzülüyo hatırladıkça
Allah hiç kimsenin basına vermesin bunlar 10 da 1 i bile degil yasadıklarımın

ben o dönem de uyuyamıyrdum hep kabus hep kabus uyumayı reddediyrdum 48 saat hiç uyumamıştım 3.gün uyku ilacı içip uyumuştum..Tuvalete besmelesiz girdiğimde eminim tuvalet kağıdı takılı değilken kaç kere takılı buldum mutfaktan çıktığım an tv açıldı falan ufak görünsede benim gibi herşeyde etkilenen biri için çok byük şeylerdi. Allah'ım bi daha yaşatmasın göstermesin o günleri.

bu ne ya? sıcak suyla banyoya girip çocuklarını yakmışım kısmı nedir

o tv olayı bendede oluyodu gece tv yi kapatıp odama giderdim bakardım tv açık
belirtileri şöyleydi bende

uykusuzluk
huzursuzluk
mide bulantısı
üstünden dozer eçmiş hissi yani halsizlik
sinir
dini şeylerden uzak durma
korku
vesvese
iç sesinin sürekli bi şeyler yapmak istemesi
baş agrısı sürekli

aklıma gelenler bunlar sende de öylemiydi

amin canım inşallah bi daha yaşamaız

bu ne ya? sıcak suyla banyoya girip çocuklarını yakmışım kısmı nedir

sıcak su dökerken besmele çekilir yada destur denilirmiş
bunun sebebi genellike banyoda tuvalette yasadıkları için onlara zarar vermemek miş
bundan dolayı destur denillirmiş ben geldim gidin tarzında bi sözmş
(hani eskiler bi yere girerken destur varmı derler ya o anlamda bi sözmüş)

bende sonra öğrendim

Allah inandırsın bu son 2-3 gündür bende huzursuzluk,korku,vesvese ve aynen iç sesimin fazla aktif olduğu ve şiddetli baş ağrısı ki normalde başım ağrımaz benim kolay kolay,sakin bi insanım normalde fazlasıyla sinir var nedensiz.Dini şeylerde iç sesimin abu sabuk bi yanıt verdiği an tövbe ediyorm çünkü asla öyle bişey demem dinine çok bağlı bi insanım çünkü.

banyo ve tuvalettemi yaşarlarmış
mantığınız alıyomu bunu gerçekten

benim rüyamda genelde iyi yaklasıyorlar hep bana bi şey vermeye çalısıyorlar nedenini bilmiyorum ama hoca sakın verdiklerini alma demişti
kim bilir ne veriyorlardı artık.ben hiç iyi görmedim onları bir kere kardeşim kılığında göründüler.onun dışında her gördüğümde onları evimden kovmaya çalışıyordum öyle onlarla dövüşürken uyanıyordum

aman canım sakın vesveseye kanma aklına geldikçe besmele çek her işine baslarken besmele çok faydası oluyor

bende de iki 3 gündür iç sesimin saçma istekleri var
sürekli aç saçını sanki türbanının hakkını veriyomusun falan diyo estağfur tövbe diyorum ama susmuyo hiç

Aman canım boşverelerim Rabbim çok büyük. Diyorum ya günde 10 mu desem 20 kere mi devamlı nas suresini okuyorum besmele çekiyorum...

banyo ve tuvalettemi yaşarlarmış
mantığınız alıyomu bunu gerçekten

canım sana inandırmak gibi bi çabam yok arkadaslar sordular anlattım
ben yaşadıklarımı söyledim bu konuda yalan söylecek de degilim
yaşayan bilir bu korkuyu
Allah kimseye de yasatmasın
bana da çok saçma gelirdi ama varmış öyleymiş ben acısını çok kötü gördüm umarım sen ömrün boyunca hiç rastlamazsın onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…