- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Ben kaptanlarla yarışmak istiyorumdemekki bi yerlerde hata yaptin cnm
Cokmu karbonlu beslendin
Listede 30-40 hatunla yarisiyon, yetmiyomu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kaptanlarla yarışmak istiyorumdemekki bi yerlerde hata yaptin cnm
Cokmu karbonlu beslendin
Listede 30-40 hatunla yarisiyon, yetmiyomu![]()
Kız ne kilosu alıyorsun zor veriliyor alma sakın. Hamilelik olur bişey olur neyse durup dururken alma sakın :)Bende listeye donebilme surem gelsin, o zamana kadar kilomu alir, takima donerim diyordumAnka kaptanimin yazisi ustune tam oldu
![]()
Bosver hiç niyetlenme cnmBende listeye donebilme surem gelsin, o zamana kadar kilomu alir, takima donerim diyordumAnka kaptanimin yazisi ustune tam oldu
![]()
Eks kaptan olarak yarışabilirimBırakma yaa toparlan hadi burda da liste yapalım olmazsakaptanlar yarışıyor yaparız
yarışamadım gitti ben de biriyle
![]()
Yapalım hadi güncel kilon kaçEks kaptan olarak yarışabilirim![]()
Seni hep yeniyom yaa
Yeni gördüm lanet olsunduYapalım hadi güncel kilon kaç![]()
anka kaptanım ben bu mesajı yeni gördüm hiç bakmamışım buralara yahuuuSelamlar herkese
Kızlar dikkat ettim de şöyle 4 ve 6 hariç diğer bütün kaptanlar kiloluyuz
Biz de burada birbirimizi kontrol etsek mi napsak. Kendimize niye faydamız yok![]()
gecikmeli mesaj olsa da , hadi liste yapalım kaptanımız da sen olBırakma yaa toparlan hadi burda da liste yapalım olmazsakaptanlar yarışıyor yaparız
yarışamadım gitti ben de biriyle
![]()
evet evet hadigecikmeli mesaj olsa da , hadi liste yapalım kaptanımız da sen ol![]()
Kızlar aspir yağını duyan varmı?
Zayıflama ilacı
Kaptanım aspir yağı kabızlık için iyiymiş öbürleri motivasyon amaçlıSen boş ver bunları.. Sağlıkla, sporla zayıflamaya bak.![]()
aspir yağı nasıl kullanılıyormuşKaptanım aspir yağı kabızlık için iyiymiş öbürleri motivasyon amaçlı![]()