- 8 Eylül 2016
- 103.551
- 438.783
- 898
- 36
Aynı annem gibisin günesi görünce temizliğe baslıyordaDışarda çok güzel bi hava var gaza geldim temizlik yapıyorum![]()
Kolay gelsin canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı annem gibisin günesi görünce temizliğe baslıyordaDışarda çok güzel bi hava var gaza geldim temizlik yapıyorum![]()
Mesajlara bakınırken denk geldim ciddi misin?Evet son çare onu yaptık ama öyle de hamile kalanlar var![]()
Iyiyim kaptanım sen nasılsın ❤Selam hanımlar ben de bi bakınayım dedim, nasılsınız?? :)
Sağol kaptanım ben de iyiyim, iş güçten sıkıldım bakayım dedim :)Iyiyim kaptanım sen nasılsın ❤
Iyi yapmıssın :)))Sağol kaptanım ben de iyiyim, iş güçten sıkıldım bakayım dedim :)
Evet galiba konusmadık haklısın :)Iyi yapmıssın :)))
Hiç konusmamıstım galiba sizinle denk gelmedim daha önce:))

Calısıyorsun sanırım kaptanım ondandır kolay gelsin takıma yetişmek calısan biri için cook zor gercekten,Evet galiba konusmadık haklısın :)
Bazen kendi takımıma bile zor yetişiyorum yoğun zamanlarım oluyor fazlaca![]()
Evet çalışıyorum ve doktora yapıyorum aynı zamanda, doktora tezi ile uğraşıyorum genelde, o sebeple.. Evde de çocuk olunca vallahi iyi yetişiyorum takıma bile benceCalısıyorsun sanırım kaptanım ondandır kolay gelsin takıma yetişmek calısan biri için cook zor gercekten,
Ben bos oldugum için sürekli buralardayım :)))
Gercekten cook iyi yetişiyormussun o zaman bende hiç biri yok :)))Evet çalışıyorum ve doktora yapıyorum aynı zamanda, doktora tezi ile uğraşıyorum genelde, o sebeple.. Evde de çocuk olunca vallahi iyi yetişiyorum takıma bile bence
Olsun, sen de takımla iyi ilgilenebiliyorsundur bu sayede işte :)
Boşver keyfini çıkar o zaman bugünlerin bence :)) İnsan sonradan çok arıyor. Şöyle bomboş sadece kendime ayırdığım bir gün olabilseydi keşkeGercekten cook iyi yetişiyormussun o zaman bende hiç biri yok :)))
Elimden geldiğince ilgileniyorum zaten 1 ay oldu ben kaptan olalı :)))
Evli değilim kaptanım 30 yasındayım okul felan derken hersey gecikti :)Boşver keyfini çıkar o zaman bugünlerin bence :)) İnsan sonradan çok arıyor. Şöyle bomboş sadece kendime ayırdığım bir gün olabilseydi keşke
Evli misin peki?
Bence de çıkart :)Evli değilim kaptanım 30 yasındayım okul felan derken hersey gecikti :)
Bende buralarda takılıyorum keyfini cıkartıyorum simdilik :)
Inşallah o günlerde gelir kaptanım
Iyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınız![]()
Ben de iyiyim çok şükür. Tembellik yapıyorum bu günIyiyim canım sen nasılsın

Tembellik yapabiliyorsan cook güzel :))Ben de iyiyim çok şükür. Tembellik yapıyorum bu gün![]()
Ben aynı koşturmaya devamKızlar nasılsınız![]()
Akşama yemeğim var bulaşık çamaşır ev işi hiç birini ellemiyorum bu günTembellik yapabiliyorsan cook güzel :))
Yarın giriyor musun listeye :))
Kolay gelsin canım sen de salla boşver ya yap yap aynıBen aynı koşturmaya devam![]()
En güzeli dinlen canım :))Akşama yemeğim var bulaşık çamaşır ev işi hiç birini ellemiyorum bu gün
İnşallah gireceğim bakalım kiloma bağlı.