- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Ayy yorulmuştum baya iyi oldı ellerine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yorulmuştum baya iyi oldı ellerine sağlık
Afiyet olsun canımAyy yorulmuştum baya iyi oldı ellerine sağlık![]()
Abooo cuma kaçamağı yapacaktım tüm istahim içime kaçtı şuan
Abooo cuma kaçamağı yapacaktım tüm istahim içime kaçtı şuan%3 mu
![]()
Yap sen yap afiyet olsun.
Yok yahu kassam %5 çıkarırım da 4 ten fazlası sayılmıyor boşa gitmesin diye dedimhihi yaptım yaptım sen rahat rahat takıl bence relax ol gerek yok kasmana ben yüzde üç hiç görmedim :)
Şimdi belli oldu planın bu hafta az verdin vuruşu bende yapacaksınYok yahu kassam %5 çıkarırım da 4 ten fazlası sayılmıyor boşa gitmesin diye dedimaman bee sen de çabuk pes ettin
bu hafta gide gide 300 gr gitti benden
![]()
düzeltiyorum..
Ben tutayım elini kaybolmasın :)))))Konuyu sabitleyeceğim bu sefer.
Elinden tutan olmayınca kayıp gidiyor bebe![]()
Sabitledim artık hayırlı olsun.Ben tutayım elini kaybolmasın :)))))
Tesekkur ederiz ❤Sabitledim artık hayırlı olsun.
![]()
Çok teşekkürler bahar ellerine sağlık yorduk seniSabitledim artık hayırlı olsun.
![]()
Hayrlı olsun o zamann bizeer :) :)Kızlar merhaba
Paylaşım alanındaki paylaşımların karışmaması için sohbet bölümünü açtık.
Gruplarında online kimse olmadığında, canınız sıkıldığında, kilolarınızla ilgili dert yanmak istediğinizde her türlü sohbet Cafe Light'ta...
De hadi buyurun![]()
Enerjiye veee biraz morale ihtiyacım varrdııı saoalsın ya canım :\Kızlar merhaba
Paylaşım alanındaki paylaşımların karışmaması için sohbet bölümünü açtık.
Gruplarında online kimse olmadığında, canınız sıkıldığında, kilolarınızla ilgili dert yanmak istediğinizde her türlü sohbet Cafe Light'ta...
De hadi buyurun![]()
sesin çıkmadı rakibem hafta sonu ye yedin ictinÇok teşekkürler bahar ellerine sağlık yorduk seni![]()
Yaaa ben seni yarışmak istemiyorsun sandımdı yarışıyor muyuzsesin çıkmadı rakibem hafta sonu ye yedin ictin![]()
Yarisiyoruz dedik bir kereYaaa ben seni yarışmak istemiyorsun sandımdı yarışıyor muyuz![]()