- 18 Ocak 2018
- 47
- 40
- 8
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Erkege mınnet edecegıne kendın koy ustune ve al sınır oluyorum ya erkegın elıne bakanlara.Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorum
Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorum
Aralık ayında evlenen bir arkadaşım 4.500 vermişti gelinliğine, daha giymeden pişmandı, "niye verdik bu kadar parayı, amma gereksiz oldu" diye.
Şu anda kim hatırlıyor gelinliğin modelini? Hiçkimse.
2016 Şubatta düğün yaptım, durumumuz da müsait olmasına rağmen girdim bir gelinlikçiye, 1000 lira verip bizzat kendim satın aldım, zaten ailelerin "mürüvvet görme" arzusundan yapılmış bir düğündü, geçti gitti. Bir gün bile pişman olmadım, aksine aklımı seveyim diyorum, bir tek akşam giyilmiş, kıymeti abartılmış bir elbise işte.
Benim gelinliğin modelini kim hatırlıyor? Yine hiçkimse.
Sizin yerinizde olsam gelinliğe 3.500-4.500 vereceğime beyaz eşyalarımın kalitesini arttırırım, bir yerde ucuza kaçılacaksa gelinliği seçin derim.
Ha "illa da o gelinlik olacak" diyorsanız bastırın parasını alın, damat da kendi giyeceğini kendisi alsın. Neticede parayı verecek olan o olunca söz hakkı oluyor fiyatta da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?