- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi Perilla_06
-
Hepsinin farkında zaten fedakarlığımıda sadece oda bu isteğini geri çevirmesin isterdim zaten bu saatten sonra gururumu kırıpta almam boyun eğmem kaporayı vermedim gelince hazır bir gelinlik alırız dedim içim sinmesede giycem gurursuzluktan daha iyidir .
Ben bu yüzden hastaneye düşmedim tansiyon sorunu var hep olan birşey zaten evet paylaştım gıcık olsun beni sinirlendirdi diye umurumda değilAdam kendini yakiyor da haberi yok. 4.000lik gelinlik alinmadi diye hastanelere düşen ve bunu durum olarak paylaşan eş adayi. :) yazik. Simdi gider alir belki ama bir ömür bu kafayla gecmez dedi dersin.
Bu yaptığınız biraz abartı ve çocukça olmuş .Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
O zaman haklısınız herşeyden de kıstığınız da karşı taraf bu ne fedakar gelin demiyor. İçinizde kalmasın bence de. Ama kendinizi de çok yıpratmayın sadece kararlı olun.Tayinci olcaz o yüzden herşeyden kıstım ev eşyasını beyaz eşya dahil en ucuzundan alcaz. düğün yeri bile 4 bine tutuldu tek istediğim gelinliğimin farklı güzel olması bu kadarada hakkım yok mu sice
Siz nasıl şımarık bir insansınız. Hastane de canımızın derdine dusmussunuz güya ama durum paylaşmaya mecaliniz var.Nisanliniz adına çok üzüldüm. Tek başına çalışıyor her şeyi tek yapacak ama şımarık nişanlısı 3 saat giyeceği alamadığı için olay çıkarıyor.Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Abartiyorsunuz...Bayanlar benim haziranda düğünüm var dün bir gelinlikçiyle görüştüm 3.500 e gelinlik ayarladım kaporasını bugün verecektim girerken başka gelinlikçi gördüm ve başka gelinlik hoşuma gitti onun fiyatıda bin tl fazla nişanlımı aradım durumu anlattım. dün öyle dedin bugün böyke diyorsun olmaz dedi bin tl değerim yokmu dedim hayır olmaz dedi yaptırma dedi bende içimde kalacağını söyledim tekrat hayır diye bağırınca bana bende o zaman almıyorum gelinlik falan istemiyorum dedim kaporayıda vermedim iptal ettim herşeyi cafede oturdum sinirlerim bozuldu Allah aşkına içimde kaldı bir kere giycem birşey zaten ev alışverişinde en ucuzundan alcam eşyaları bunu çok iyi biliyor yanlış mı düşünüyorumEv eşyasını 10 binlik paketten alcam köy gibi biryerde yaşıycam görevinden dolayı ankaradan kalkıp elazığa gitcem tek isteğim bu sizcede abartıyormyum 6 bin maaş alıyor
Siz evlilik için yeterli olgunluğa ulasamamissiniz.Ben bu yüzden hastaneye düşmedim tansiyon sorunu var hep olan birşey zaten evet paylaştım gıcık olsun beni sinirlendirdi diye umurumda değil
Katiloyorum size ne kadar saçma birşey ya yazık adama acidim ya.Siz nasıl şımarık bir insansınız. Hastane de canımızın derdine dusmussunuz güya ama durum paylaşmaya mecaliniz var.Nisanliniz adına çok üzüldüm. Tek başına çalışıyor her şeyi tek yapacak ama şımarık nişanlısı 3 saat giyeceği alamadığı için olay çıkarıyor.
değeriniz maddiyatla mi ölçülüyor? Peki adam hesabını ona göre yaptıysa oda benim değerim bı gelinlik etmez mi diyorsa ne olacak!!!Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
Siz evlilik için yeterli olgunluğa ulasamamissiniz.
Yok zaten kaporayı vermedim bende çok önem veriyorum herkes abartmışsın diyor ama benim için önemli buda benim zevkim napabilirim yani bu zamana kadar hiç isteğim olmadı ondan başka yerler daha fazla diyor bana ama aramadım şuan arıyor açmıyorumda hastanedeyim şekerim düştü serum verdiler tansiyonum düşüyor devamlı durum paylaştım oda arayp duruyor benimi cezalandırıyosun diye msjlar atmış kendi düşünsün karar versin iyice bakalım değerim ne görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?