Çağa ben uyamiyormuyum?

Ben çok karsi değilim, özenli davranırsanız sorun çıkmayabilir. Zaten orda tanışsanız bile sanal olarak evlenmeyeceksiniz. İllaki kanlı canlı göreceksiniz ve tanımaya çalışacaksınız. Fiziki olarak tanıştığınız bir adamın da başkaları ile gorusmediginden emin olamazsınız zaten. 24 saat birlikte olsanız yapacak adam yine yapar. O siteler sadece vesile.

Düzgün ve kalabalık bir ortamda buluştuktan sonra en fazla istemiyorum der engellersiniz.

Benim bir kuzenim de malum sitelerden birinde tanıştı eşiyle. 4 yıllık evliler, çok da mutlular. Meslek gibi detayları da secebilmeniz çabası.

Merhaba arkadaslar,

Acikcasi burdakiler okadar guzel elestiri yapiyor ki insani yerin dibine sokanlarda var :) Dusundum konuyu acsam mi diye ama dusuncelerinizi merak ettim....

Bilgisayarlar, akilli telefonlar, tabletler derken teknolojin arasinda kayboldumuz bu gunlerde arkadasliklarda sanal ortamda kurulur oldu. Ben Hollanda da dogdum buyudum ve burda arkadaslik siteleri dogal karsilaniyor. ‘Simdi kadinlarkulubu uyeler bu kiz sacmalamaya basliyor diye duyar gibiyim”

Bunun asosyalle alakasi Yok. Sosyal insanim, sosyal aktiveteler yaparim arkadas cevrem buyuk. Cogu kisi arkadaslarimdan arkadaslik sitelerine uye bekar olanlar ha :))) Bana da diyorlar uye ol af edersin kafami agritiyorlar ne kaybedersin ki Hatta istedini seciyorsun begeniyorsun sanki manavdan meyva mi aliyorum :KK70:. Kafami kurcaliyor olsam mi olmasam mi, herkez massalah uye. ..Ne kaybederim ki diye de dusunuyorum Merak ettim acikcasi :KK70: Yabanci dizilerde de goruruz misal tinder :) Ama diyelim ki ciddi ciddi hoslandin bulusdun vs vs ben dusunurum Bu Adam kac kisiyle daha boyle flort etti ki ben guvenemem ki :) Bu dusunce yanlis mi? Sonuc olarak disari ciktinda da flort edersin cafe de barda sporda alisverisde vs vs. Yada ben bu caga ayak uyduramiyorum...Tanidim herkezin uyeli mi olur bu arkadas sitelerine (dating site). Siz ne dusunuyorsunuz Bu arkadaslik siteleri hakkinda?

Caga ayak uydurmak degil de arkadas cevrenize ayak uydurmak istiyor gibisiniz. Bir yerde haklisiniz da, elbette hepimiz arkadaslarimizdan etkileniriz. Onemli olan baskalarindan gorduklerimizi kendi suzgecimizden gecirip, kisiligimize uygun olanlari hayatimiza adapte etmektir diye dusunuyorum. Kafanizda en ufak bir soru isareti varsa yapmayin.

Çağa ayak uydurmak ne zamandırlar böyle basit şeylerle kıyas edilir oldu hiç anlamıyorum Mesela bende böyle paylaşımları gördükçe gelişeceğimize geriliyor muyuz diye düşünüyorum. Kitap okuyun bol bol çağa daha kolay ayak uydurursunuz

İki kere yazıştın diye hemen buluşacak değilsin zaten..

Yazışırsın uyarsa görüntülü konuşur sonra buluşursun..

Hem artık günümüzde şurda çalışıyorum dese kontrol etmek net sayesinde daha kolay..böyle artıları da var..

Ben direk böbrek.avı diye bakmıyorum olaya..böyle sitelerde işe yaramazları eleyip uzun süreli ilişki yaşayan yada evlenenlerde var..barda yada parkta tanışmaktan farklı görmüyorum ben..nette takılan adam kötüde, parkta takılan adamın iyi olacağının garantisi yok..üye ol gitsin hadi göreyim seni ;)

Çağa ayak uydurmak ile internetten birileriyle buluşmanın ne alakası var yahu.
Ordan tanistigin kisiden Başına birşey gelse haketti derler burası türkiye.
Unut sen o işleri

Sırf sevgili olmak amaçlı üye olunan siteler onlar.. Herkes kendini beğenilsin diye tanıtıyor, kusurlar saklanıyor, olmayan özellikler var gibi gösteriliyor. Nereden bileceksin doğru mu yanlış mı?

Hem artık günümüzde şurda çalışıyorum dese kontrol etmek net sayesinde daha kolay..böyle artıları da var..

Ben direk böbrek.avı diye bakmıyorum olaya..böyle sitelerde işe yaramazları eleyip uzun süreli ilişki yaşayan yada evlenenlerde var..barda yada parkta tanışmaktan farklı görmüyorum ben..nette takılan adam kötüde, parkta takılan adamın iyi olacağının garantisi yok..üye ol gitsin hadi göreyim seni :KK66:

Yorumun tebessum ettirdi Beni :) tesekkur ederim...Onu bende dusundum aslinda hic farkli degil ha barda disardaki takilan kisinin iyi olacagini nerden bilebiliriz ki sonucda onu da tanimiyorsun.

Arkadaşlık sitesi değildir onlar, yatmak için takılıyorlar diye özellikle erkek çevremden çok duydum.
Ayrıca o tarz arkadaşlık siteleri modern değil ,aksine çok demode.

Ben çok karsi değilim, özenli davranırsanız sorun çıkmayabilir. Zaten orda tanışsanız bile sanal olarak evlenmeyeceksiniz. İllaki kanlı canlı göreceksiniz ve tanımaya çalışacaksınız. Fiziki olarak tanıştığınız bir adamın da başkaları ile gorusmediginden emin olamazsınız zaten. 24 saat birlikte olsanız yapacak adam yine yapar. O siteler sadece vesile.

Düzgün ve kalabalık bir ortamda buluştuktan sonra en fazla istemiyorum der engellersiniz.

Benim bir kuzenim de malum sitelerden birinde tanıştı eşiyle. 4 yıllık evliler, çok da mutlular. Meslek gibi detayları da secebilmeniz çabası.

O kadar mantikli ve dogru yazmissiniz ki :KK9:
Evet ozenli olmak gerekir ve canli canli gormen de gerekiyor tabiki :) ilerletmek istiyorsan. Tesekkur ederim

Ben direk böbrek.avı diye bakmıyorum olaya..böyle sitelerde işe yaramazları eleyip uzun süreli ilişki yaşayan yada evlenenlerde var..barda yada parkta tanışmaktan farklı görmüyorum ben..nette takılan adam kötüde, parkta takılan adamın iyi olacağının garantisi yok..üye ol gitsin hadi göreyim seni :KK66:
Söylediklerinize katılmakla beraber,
Insanların hala böbrek avı efsanesine inanıyor olmasına anlam veremiyorum.
Insanlar uygun doku bulacak, sonra bu işin uzmanı olacak, sonra merdiven altı bir yerde çıkardığı böbreği yaşatacak, ondan sonra da transfer yapılınca ihtiyaç sahibi hicbir sorun olmaksizin yaşayacak :)
Tam teşekküllü hastaneler bile bunu başaramazken yurdum insanı buz dolu küvet hikayelerine çok inanıyor.

Tinder tarzı uygulamalar günübirlik ilişki için kullanıluyor, hatta meet&f*ck deniyor bunlara. Yani ciddi bi ilişkim olsun, daha önce kimlerle buluşmuş etmiş kontrolümde olsun diyorsanız böyle uygulamalar pek uygun değil bence.
+1
Hatta günübirlik ilişkiye ek olarak çoğu kişi de ego tatmini için kullanıyor. Şu şehre gittim çevreden şu kadar like aldım vs demek için. Konu sahibi, sana uyuyorsa bu durum kullanabilirsin. Ama bence gereksiz ve çağa uymakla bir ilgisi yok. 28 yaşındayım haberim bile yoktu bu tarz uygulamalardan. Eşimle tanıştıktan sonra gördüm millette, saçma gelmişti bana. Gerçek ortamda tanışmalar daha değerli ve güçlü bir kişilik özelliği bence. Eşimle bir cafede tanıştık mesela. Sıfır ortak arkadaş sıfır sanal ortam. Sanaldan tanışıp evlenen de var tabii kısmet.Yani sırf arkadaş çevrene uymak için kullanmak zorunda değilsin içinden gelmiyorsa.

Bir suru site var yahu, yok hepsi yatmak icinmis bilmem ne. Hollanda da yasiyorsunuz Turkiye'de degil. Gayet normal, arkadas ortami olmayan yerlerde herkes ayni yontemi kullaniyor ki, bir cok ulkede ayni isyerinden biri ile date yapmak hos karsilanmaz.

Dating sitelerden evlenen en az uc arkadasim var, ucu de kadin ve esleri hem iyi insanlar, hem meslekleri iyi hem de yakisikliklar. Cekinmeyin bence ama biraz yazisirsiniz icinize yatarsa yuzyuze gorusursunuz.

Internetten tanismaya onyargili degilim. Bizde eşimle bu şekilde tanışmıştık. Ancak! Asla flört, partner, evlilik, tanisma, buluşma amaçlı sitelere üyeliğim olmadi. Oyle biyerden biriyle tanışmazdım.

Bu da benim önyargım. Ben arayişta olmayı sevmiyorum, sevgilim olsun diye aranan insani da istemem. Herkes hayatinda biri olsun, sevsin sevilsin ister, tanismak ister ama bu sitelere kayit olacak derecede, bu denli bir aramaya girmek benim normalim değil. Belki iyi insanlar vardir orada onu bilemem. Ben kendi adıma tesadüfleri severim bu konularda.

Internetten tanismaya onyargili degilim. Bizde eşimle bu şekilde tanışmıştık. Ancak! Asla flört, partner, evlilik, tanisma, buluşma amaçlı sitelere üyeliğim olmadi. Oyle biyerden biriyle tanışmazdım.

Bu da benim önyargım. Ben arayişta olmayı sevmiyorum, sevgilim olsun diye aranan insani da istemem. Herkes hayatinda biri olsun, sevsin sevilsin ister, tanismak ister ama bu sitelere kayit olacak derecede, bu denli bir aramaya girmek benim normalim değil. Belki iyi insanlar vardir orada onu bilemem. Ben kendi adıma tesadüfleri severim bu konularda.

arkadasa katılıyorum. bende amacı flort olan sıtelere uye olmazdım ama netten tanısmaya karsı degılım

Ben esimle öyle bir sanalda tanistim. Ikimizde hemen evlilik olsrak düsünmedik yani aslinda ben biraz bakarim konusurum zaten tanimiyorum istedigimde silerim olur biter dedim aynisini o da düsünmüs :)

Neyse tanistik yaklasik 7-8 ay hic bulusmadik sonra bulusmaya karar verdik ve kalabalik olan bir yere gittik. Öyle böyle evliyiz iste.

Evliligimizde mutlu huzurlu ve saglikli geciyor cok sükür.

Tinder farklı bir amaçla kullanılıyor ama, oradan tanışıp da ciddi ilişki yaşayanlar da vardır muhakkak. Ama azımsanmayacak bir kısım belli bir amaç için kullanıyor. Öte yandan sosyal medyada tanışmayı garip bulmuyorum. Doğru düzgün insanlar da var, oradan tanışıp evlenen, çok da mutlu insanlar da var. Ama burada güven önemli bir nokta, nasıl emin olacaksın ? Nasıl tanıyacaksın ? Aklında kalacaksa üye ol, insanları tanımaya çalış. Ama bu süreçte dikkatli ol, asla resim, video yollama, yollayacaksan da başkası gördüğünde garip karşılayacağı şeyler olmasın. Maddi durumun hakkında konuşma, açık adres verme, dikkatli ol özetle. Biriyle yüz yüze görüşecek olursan da halka açık bir alan olsun, arabasına binme, görüştüğün kişiden muhakkak birisinin daha haberi olsun.

Back
X