Doğuma Hazırlık çağan ismi nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
286
4
96
Şırnak
kızlar ben henüz 1 aylık hamişim ama oğlum olcak gibi hissettiğimden aklıma bir isim geldi..kız olursa tabi kız düşüncez ama,şimdilik böyle bi sorayım dedim...

ÇAĞAN:bayram,kutlu gün demekmiş sizce nasıl?

ben cok sevıyorum çağan ısmını aklıma boylu poslu yakısıklı hıssı verıyo bende bana bole hısler uyandıran ısımlerı koymayı sevıyorum erkek cocuklarına

çok güzel zaten hep ilk akla gelen isimler konuyor bende ilk hamile olduğumu öğrenince adı oğuz olacak dedim eşimle başka isimler de düşündük sonra erkek oldu genede oğuz koyduk içine hangisi siniiyorsa onu koy bence seninde erkek olacak insanın hamileyken içine doğuyor

çağan diyince insanın aklına karizmatık biri gelio :) valla ben çok beğendim. cnm senın kayınpederr ismi koyma gibi bi derdin yok heralde ne güzel kendın secebilmişssin ya :))

çağan diyince insanın aklına karizmatık biri gelio :) valla ben çok beğendim. cnm senın kayınpederr ismi koyma gibi bi derdin yok heralde ne güzel kendın secebilmişssin ya :))

oy canım benim yaa...ya ben çok kızıyorum isim hakkını anneden alan insana..en çok annenin hakkıdır yaa..9 ay taşı,ismini başkası koysun,oldu canım ...inşallah sende kendi istediğin isimleri koyarsın canım..yorumun için teşekkürler...a.s.

ben cok sevıyorum çağan ısmını aklıma boylu poslu yakısıklı hıssı verıyo bende bana bole hısler uyandıran ısımlerı koymayı sevıyorum erkek cocuklarına

teşekkürler canım,yorumun cesaret verdi,aynen bende öyle hissettim bu isme karşı...

valla kız olursa apışcam ama..hiç kız isimlerine bakmıyorum tatlım yaa:)kaydirigubbakcemile3

cnm ınankı ılk ne hıssedersen o oluyo genelde ama olsun cınsıyetını orendıkten sonra kızda olsa bulursun bısı olmaz bende cok kızıyorum anne koymuycakta kım koycak butun zorluklar bıze guzel hanlar mıllete oldu valla... bız ıkı ısım koyduk kız olursa ılk ısmını ben ıkınıcısını kocam erkek olursada ılk ısmını esım ıknıcısını ben koycaktım erkek oldu esım dedesının ısmını koydu omer ben doguma kadar kımseye bısı demedım karısmasınlar dıye ama yıne su ısmı koy fılan dedıler ben dedım ben koyucam benım cocugum... sonundada dağhan koydum beyenmıyenler oldu cevremde o karısmak ısteyenler valla hıc sallamadım ben sevıyorum dağhan ısmını yeter yanı

kulağa hoş gelen bi isim.. sölendiği gibi karizmatik bi isim benım kusenımın 1 yaşında oğlu var adı
ali çağan şimdiden çok yakışıklı ve karizmatik bi velet

iyi yapmışsın en güzeli valla,sen beğeniyorsan gerisi boş,hiç değilse içine dert olmyacak canım..Ablamın ilk kızı oldu pat kayın validesi annesin ismini koydu...FATMA,...sevmedik(yanlış anlaşılmasın bu benim fikrimdir,kimseyi rencide etmek istemem)...ikincisi oldu,enişte bey bencil adam(!) gitti sudenaz olsun dedi..ben HıLAL koysunlar istemiştim..kız olursa HıLAL,ELıF,ECE,GÜZıN,HANDE,MELıS,CEREN,SEZıN den birini düşünüyorum,Ben iki isimi çok seviyorum o yüzden çift isimli olsun istiyorum..yıllardan beri sevdiğim isimlerdir.Neyse ablam kısacası iki kızınada isim koyamadı..anlamıyorum neden tepki vermedi ki..ben olsam tepkilenirdim.şimdi oğlan istiyomuş enişte bey,neymiş kayınpederi vefat ettide onun ismini koycaklarmış..haydaaaaaaa......yahu bu ne.bizim kız doğuruyo isimleri adam pat pat kendi koyuyo..bizim kızda suç az sesini çıkarması lazım bence.neyse büyük konuşmayalım tabidekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kulağa hoş gelen bi isim.. sölendiği gibi karizmatik bi isim benım kusenımın 1 yaşında oğlu var adı
ali çağan şimdiden çok yakışıklı ve karizmatik bi velet

Simacığımmm sen bana zorla oğlan doğurtacan kızzzzz,gaza getirme beni :))delikafadulden

valla siz böyle deyince kafamda sabitlendi iyice..yanına birde AYKUT,OĞUZ dan birini eklersek değme keyfine allaaahhihoyyyt

ole oluyo cnm nedense bu ablalar sessızse kız kardesler cok cadı oluyo benım gıbı bak sende sesını cıkarıyorsun sankı anne baba farklıymıs gıbı caganın yanına oğuz cok guzel gıder oğuz ısmınıde cok severım ama kardesımın ısmı kendı cok capkındır oğuzlar sankı bıraz capkın mı oluyo ne butun bıldıklerım ole

ilahi esra güldürdün beni kızzzzsırnaşık şey

oğuz çağan güzel duruyor ama haklısın..e yakışıklı olcek ya malum çapkın olur azcık:) çapkınlığınıda artık kız arkadaşları düşünsün napalım:))):roflol::roflol: tabi bana şikayete gelirslerse ben yandım o zaman çekerim kulaklarını ama..Allah hayılrı evlat versin hepimize canım yaa,merhametli,dürüst,vicdanlı,mert,çalışkan...:Saruboceq:

Son düzenleme:
ewt cnm allah hepımızın evladını hayırlı etsın.boşver sıkayete gelırlersede aranızı ben mı yaptımda bana sıkayet edıyosunuz dersın

ewt cnm allah hepımızın evladını hayırlı etsın.boşver sıkayete gelırlersede aranızı ben mı yaptımda bana sıkayet edıyosunuz dersın

tamam esram aklımda olsun öle derim,direk cadı kaynana modu hehehsırnaşık şey:roflol:

aynen cnm kısın olursa tabı deişir o zaman cadı kaynanalara lanet dersın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…