cok güzel bi isim. tek dezavantajı iki tane Türkçe karakter olması.
bilmiyorumkismile
kızlar ben henüz 1 aylık hamişim ama oğlum olcak gibi hissettiğimden aklıma bir isim geldi..kız olursa tabi kız düşüncez ama,şimdilik böyle bi sorayım dedim...
ÇAĞAN:bayram,kutlu gün demekmiş sizce nasıl?
çağan diyince insanın aklına karizmatık biri gelio :) valla ben çok beğendim. cnm senın kayınpederr ismi koyma gibi bi derdin yok heralde ne güzel kendın secebilmişssin ya :))
ben cok sevıyorum çağan ısmını aklıma boylu poslu yakısıklı hıssı verıyo bende bana bole hısler uyandıran ısımlerı koymayı sevıyorum erkek cocuklarına
çok güzel zaten hep ilk akla gelen isimler konuyor bende ilk hamile olduğumu öğrenince adı oğuz olacak dedim eşimle başka isimler de düşündük sonra erkek oldu genede oğuz koyduk içine hangisi siniiyorsa onu koy bence seninde erkek olacak insanın hamileyken içine doğuyor
kulağa hoş gelen bi isim.. sölendiği gibi karizmatik bi isim benım kusenımın 1 yaşında oğlu var adı
ali çağan şimdiden çok yakışıklı ve karizmatik bi velet
bencede cok guzeel cunku bızde oglumuzun adını cagan koycaz...
ole oluyo cnm nedense bu ablalar sessızse kız kardesler cok cadı oluyo benım gıbıbak sende sesını cıkarıyorsun sankı anne baba farklıymıs gıbı caganın yanına oğuz cok guzel gıder oğuz ısmınıde cok severım ama kardesımın ısmı kendı cok capkındır oğuzlar sankı bıraz capkın mı oluyo ne butun bıldıklerım ole
ewt cnm allah hepımızın evladını hayırlı etsın.boşver sıkayete gelırlersede aranızı ben mı yaptımda bana sıkayet edıyosunuz dersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?