Çağımızın vebası: Stalk!

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldi İşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.

Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası

Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)

İnternete girdiğimde bana bir şeyler katan, güzel sitelere yoğunlaşıyorum. Veya sözlüğe falan giriyorum ne var ne yok diye. Hiç kimseyi stalklamıyorum.

Sosyal medya kullanmıyorum belki bunun faydası oluyordur. Kullanıyorsanız bile daha az kullanmaya çalışın.

Bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum. Haa merak etmiyor muyum tabii ki. Ama çok vakit alan bir şey ya. O kadar vakti heba etmemek için hiç girmiyorum o yollara.

Gerçekten insanın hayatını ufak da olsa etkiliyor bir yerden sonra. Ama çekirdek yemek gibi, başladın mı da bırakamıyorsun

Ay resmen stalk virüsü kapmış gibi hissediyorum kendimi.

Hepsini kapattım kurtuldum boşa vakit kaybı

Sözlüğe giriyorum orada da eski sevgilim çıkıyor karşıma

Bende sosyal medya kullanmayan eski bir hesabı olan herşeyi ordsn öğrenen hiç bişeyden geri kalmayan tipik bir bayanım merak etmeyin herkeste aynı olurmu bilmem ama tecrübe edindiö artık çok takılıp bi süre sonra hersey aynılaşmaya başladıktan sonra bıranda bir soğuma geliyor basında saatlerını verdığımız uygulama göz ucuyla bakılıp çıkılan bısey haline dönüsüyor

Bakmıyorum. En kesin yol. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…