- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Bu yüzden sosyal medya kullanmıyorum. Haa merak etmiyor muyum tabii ki. Ama çok vakit alan bir şey ya. O kadar vakti heba etmemek için hiç girmiyorum o yollara.
Hepsini kapattım kurtuldum boşa vakit kaybıKızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldiİşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.
Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası
Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)
Paylaşım yapan taraf olun, imrenilecek stalklanacak bir hayat yaşayın o halde :)
Bırakın insanlar sizi merak etsinler..
İnternete girdiğimde bana bir şeyler katan, güzel sitelere yoğunlaşıyorum. Veya sözlüğe falan giriyorum ne var ne yok diye. Hiç kimseyi stalklamıyorum.
Sosyal medya kullanmıyorum belki bunun faydası oluyordur. Kullanıyorsanız bile daha az kullanmaya çalışın.
Ah keşke! Adonisli sevgilim olsa da her anımızı paylaşsam
Engelleyebilirsin, ben gıcık olduklarımı direkt engelliyorumSözlüğe giriyorum orada da eski sevgilim çıkıyor karşıma
Bakmıyorum. En kesin yol. :)Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldiİşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.
Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası
Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)
Her sabah uyanırım, ilk işim Tammy Hembrow yeni post atmış mı diye bakarım
İlk işim budur
Yüzümü yıkamadan bunu yaparım
Ne yapayım be alışkanlık
Hee sen ne diyon kardeşinini kocası TürkmüşDoğumuna gün saydık kardeşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?