- 10 Ağustos 2009
- 26.191
- 18.334
- 823
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Kızlar son zamanlarda tam bir stalker oldum. Sosyal medyayla vakit harcamaktan nefret eden ben (ki hala paylaşım yapmıyorum) sabah uyanır uyanmaz instagrama girip belli profillere göz atıyorum. Adeta ritüel haline geldiİşin dozunu öyle abarttım ki bir yıldan fazladır merak edip de öğrenmediğim şeyleri kurcalar oldum; birkaç dakikalık google araştırması sonucu eski sevgilimin yeni sevgilisiyle nasıl tanıştığını bile öğrendim. O kadar kafa yormanın üzerine dün gece daha hiç rüyama girmemiş adamı rüyamda gördüm iyi mi.
Aştığım, geride bıraktığım şeyleri içimde hortlatmaktan korkuyorum. Cool tavrıma da hiç yakışmıyor açıkçası
Sözün özü, siz kendinizi nasıl dizginliyorsunuz bu konuda kızlar? Biliyorum stalk ata sporumuz ama en azından gördüğümüz mutluluk tablolarını nasıl önemsemeyeceğimizi öğretin bana :)
Ben de evimin kadını çocuklarımın anası olsam da eskilerle ilgilenecek hevesim olmasa
Oooy. Fena olmuş. Toparlama şansı yok mu hiç?
Hahahah tabi canim adam bildigin cakalmista 6 ay anlayamamisim taki suphelenip ona itiraf ettirenince ayrildim amaaaan ne olaylar ne olaylar anlatsam aklin duser
Kadin boyle facede ya laf sokma derdinde yada mutluyum havalarina girme pesinde bendeki potansiyel magazincilerde yok herseyi hissedet oldum
Bende dizginleyemiyorum ama eğlenceli oluyordu şuan kafamda kimse olmadığı icin stalklanacak birileri de yokEski sevgilimin sosyal medyada takip ettigi 1400 kızdan guzel olanları, bakmayacaklarını, bikinili fotograf atanlari, bizimle ayni sehirde yasayanlari kategorilere ayirip her gun stalklar sevgilisi olanlari elerdim. Bide hoslandigim cocuklarin anne babalarini stalklayip sunnet fotograflarini bulmak da hobimdi Yîllar once cikmis olsalar da kizlari stalklar fotograflarini aklima kazir begeniyolar mu hala diye bakarım. Benimki stalki asmis ruh hastaligina girmis
Ha bir de stalkı aldattığından şüphelendigim icin yapiyordum sonunda aldattigi kizla stalklarimiz kesişti. Arastirmaci ruhum bundan haz duydu o gün bu gundur stalki biraktim stalklamiyorum
Tek sosyal alanim burasi.
Ben sizleri gormeden de sevdim KK üyeleri.
Yoluna kurban KK
Bu facede millet ne buluyor anlamış değilim twitter ok, kk ok, ve haber sisteleri olmazsa olmazım belli yaştan sonra uzun filmlere vaktimi harcamıyorum bir film beni 2 saat esir alamaz , birde senaryo kadının hamileliği üzeri ise yada zengin kız fakir oğlan senaryolar artık baydı , kalite yerlerde hep aynı senaryolar , bakmıyorum bu kadar basit
çoğu insan bunu yapıyor ama saklıyor . bende bir ara çok yapıyordum ama artık sıkıldım . eski sevgililerime yapıyordum ben eski arkadaşlarıma falan değil . abartmıştım epey . sonra baktım boş işler bunlar onlar kim ya onlara stalkelık yapıcam dedim bu sefer de ünlü insanlara yapıyorum ama sevdiğim bir yabancı dizi oyuncusunu falan takip ediyorum oda instegramdan falan .
Bende artik sikildim hep ayni sanki millet disarda parti vermislerde beni davet etmemisler gibi hissediyorum millet cok egleniyoda bi ben yalnizim gibi geliyo.benim profilimde oyle sanalda ama normalde oyle mi. Gelen orda gordugune geliyo kisisel anlamda gercekten tanimak isteyen yok yani
Stalk, ilk kez duydum valla. O yüzlere yapılan şirin köpek, ayıcık efektleri de snapchatmiş, onu da dün öğrendim dahahiç ilgim merakım yok. Sadece facebook kullanıyorum o da şöyle bir bakmaca günde birkaç kez. Tavsiyem bu yönde, gereksiz gereksiz uygulamalar çıkıyor valla. En iyisi kullanmamak. Tek facebook yeter, artar bile
Cok zor toparlama sansim.stalk yapmasam kk ya takılıyorum internet basli basina zehir.eskiden ne cok kitap okurdum...
Amaaan ne sosyal medyası ya zaman kaybı.. Kapadım hesabımı oh rahatladım.. Bekarız ya artık asılan asılanaMesaj kutum doldu dedim noluyoz yaa ne bu böyle Saçma salak şeyler.. Bide ordan orayı geziom bi oyuncunun profilinden çıkıp diğerine geçiom, şu salak vine videolar ama cidden komik oluyo ya neyse Ders çalışmam lazım sınavda kimi takip etmeli diye sormuyorlar
Daha boşanmadan böyleyse maşallahKonularınızı biliyorum, güzel bir aşk yaşayıp o uyuz eşinizi tamamen unutursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?