- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.655
- 498
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele bu bdv! Artık dertlerle yatıp kalkar oldum valla![]()
Bikini altını çekmesinin sebebi sezaryen yara izleriBak hala burdayim hem de canım güzelim telim %15 can çekişiyor
Su Tammy kişisini merak ettim.
İnstadan bakayım dedim.
Vay arkadaş bu insanlar nasıl yaşıyor ya.
Mesela bu kadın her an nasıl makyajla geziyor.
Sabah uyandığında ve gece yatarken?
Bir de hamile haliyle o topuklu ayakkabıları nasıl giyiyor.
En garibi o bikini altını yanlardan göbek hizasına kadar neden çekiyor
@prayforlosers
Belki sen de yazmak istersin
Kötülüğü de var tabi bi bakıyo insan saatler gecmis ne derdine sacma sapan bir sey icin bir sürü zaman vermis oluyoruz. Bazen farkında bile olmuyorum. Onun profili bunun profili derken.
Pray çıktı galiba. Ama ben varımBak hala burdayim hem de canım güzelim telim %15 can çekişiyor
Su Tammy kişisini merak ettim.
İnstadan bakayım dedim.
Vay arkadaş bu insanlar nasıl yaşıyor ya.
Mesela bu kadın her an nasıl makyajla geziyor.
Sabah uyandığında ve gece yatarken?
Bir de hamile haliyle o topuklu ayakkabıları nasıl giyiyor.
En garibi o bikini altını yanlardan göbek hizasına kadar neden çekiyor
@prayforlosers
Belki sen de yazmak istersin![]()
Kalça implantı yok :)Pray çıktı galiba. Ama ben varımhiç begenmedım Tammy kişısını kımdır necıdır bır bılgıye de ulaşamadım . Dümenden makyaj yapıyor o ya ne de olsa evde çamaşır bulaşık yemek ütüyle uğraşmıyor tüm vaktini spora ve makyaja harcıyor belli ki...kim kardashian gıbı kalça implantı yaptırmış. Eski resimlerine bakmanızı tavsıye ederm :)
Sen anca fofenk fofenk deKalça implantı yok :)
9 weeks booty program dedikleri bi şey.
Kadın sadece sporla yaptı onu
Ve çalışmasını satıyor.
Ben de aldım :))))
Ama hayatta yapamam.
Pray çıktı galiba. Ama ben varımhiç begenmedım Tammy kişısını kımdır necıdır bır bılgıye de ulaşamadım . Dümenden makyaj yapıyor o ya ne de olsa evde çamaşır bulaşık yemek ütüyle uğraşmıyor tüm vaktini spora ve makyaja harcıyor belli ki...kim kardashian gıbı kalça implantı yaptırmış. Eski resimlerine bakmanızı tavsıye ederm :)
Kalça implantı yok :)
9 weeks booty program dedikleri bi şey.
Kadın sadece sporla yaptı onu
Ve çalışmasını satıyor.
Ben de aldım :))))
Ama hayatta yapamam.
Sen anca fofenk fofenk dekalk iki popo güzelleştir
![]()
Valla popo deyip de geçemiyorum artık, kardashianlar bile bunun uğruna aldı yürüdü
Türkiyenin bir popo fenomenine ihtiyacı var aslında, kalkıp squat yapasım geldi. (babamı düşündüm ve vazgeçtim.)