Çağımızın vebası: Stalk!

:110:Bence boş Zaman'larda derdi kederi unutturuyor baya zevkli terapi gibi oluyor bana eğer baya bi boş. Vaktim olursa kuzenimin etlisinin kardeşinin komşusuna ulaşmışlığım vardır benimki zararsız tamamen terapi amaçlı:bicak:

Kötülüğü de var tabi bi bakıyo insan saatler gecmis ne derdine sacma sapan bir sey icin bir sürü zaman vermis oluyoruz. Bazen farkında bile olmuyorum. Onun profili bunun profili derken.

İnstagramda sırf belli şeyleri takip etmek için hesabım var (komik capsler belli ünlüler önce sonra değişim yaşamış insanlar gibi) ama ben paylaşım yapmıyorum bu stalk olmuyor heralde

Sosyal medya kullanma. Gerek yok.
Bende bi insta var bide kk var.
Insta da hic resim felan paylasmam zaten. Kapatasim var yine o hesabima. Sabah uyanir uyanmaz ordayim. Bagimli oldum.

Hele bu bdv! Artık dertlerle yatıp kalkar oldum valla :KK70:

Bak hala burdayim hem de canım güzelim telim %15 can çekişiyor :KK70:

Su Tammy kişisini merak ettim.
İnstadan bakayım dedim.
Vay arkadaş bu insanlar nasıl yaşıyor ya.
Mesela bu kadın her an nasıl makyajla geziyor.
Sabah uyandığında ve gece yatarken?:süslü:

Bir de hamile haliyle o topuklu ayakkabıları nasıl giyiyor. o_O
En garibi o bikini altını yanlardan göbek hizasına kadar neden çekiyor :KK53:

@prayforlosers
Belki sen de yazmak istersin:kahve:

Bitttter Bitttter O şekilde olduğunda sorun yok tabii, kafa da dağıtıyor :)

Ama bir gün eski sevgilimin ya da hoşlandığım çocuğun başka bir kızla aşk dolu fotoğraflarını görme ihtimali korkutuyor. "Gözlerimin önünde birbirlerini seviyolar" diye ağlayan bihter moduna girmek istemiyorum :)

İnstadan bakayım dedim.

@prayforlosers
Belki sen de yazmak istersin
Bikini altını çekmesinin sebebi sezaryen yara izleri
Hala geçmediğini söylemişti
Kirpikleri takma
Teni de fake.
Her zaman makyajlı foto atmıyor ama, her gün 2 adet foto yüklüyor instaya
Onlar da makyajlı
ayakkabılar louboutin
Bana versen ben de yürürüm hamile halimle :)

Sosyal medya kullanmıyorum kafam rahat o yüzden zaten kim ne yedi ne içti nereyi gezdi diye düşünmüyorum bi de gidemediğim yerler olunca bacımla gıybet yapıyoruz onun pişmanlığı daha fena :confused:

Kötülüğü de var tabi bi bakıyo insan saatler gecmis ne derdine sacma sapan bir sey icin bir sürü zaman vermis oluyoruz. Bazen farkında bile olmuyorum. Onun profili bunun profili derken.

Gerçekten vakif israfı ya. Ama dipsiz kuyu gibi, girdin mi çıkamıyorsun :KK51:

İnstadan bakayım dedim.

@prayforlosers
Belki sen de yazmak istersin:kahve:
Pray çıktı galiba. Ama ben varım :KK66: hiç begenmedım Tammy kişısını kımdır necıdır bır bılgıye de ulaşamadım . Dümenden makyaj yapıyor o ya ne de olsa evde çamaşır bulaşık yemek ütüyle uğraşmıyor tüm vaktini spora ve makyaja harcıyor belli ki...Eski resimlerine bakmanızı tavsıye ederm :)

Son düzenleme:
Pray çıktı galiba. Ama ben varım :KK66: hiç begenmedım Tammy kişısını kımdır necıdır bır bılgıye de ulaşamadım . Dümenden makyaj yapıyor o ya ne de olsa evde çamaşır bulaşık yemek ütüyle uğraşmıyor tüm vaktini spora ve makyaja harcıyor belli ki...kim kardashian gıbı kalça implantı yaptırmış. Eski resimlerine bakmanızı tavsıye ederm :)
Kalça implantı yok :)
9 weeks booty program dedikleri bi şey.
Kadın sadece sporla yaptı onu
Ve çalışmasını satıyor.
Ben de aldım :))))

Ama hayatta yapamam.

Pray çıktı galiba. Ama ben varım :KK66: hiç begenmedım Tammy kişısını kımdır necıdır bır bılgıye de ulaşamadım . Dümenden makyaj yapıyor o ya ne de olsa evde çamaşır bulaşık yemek ütüyle uğraşmıyor tüm vaktini spora ve makyaja harcıyor belli ki...kim kardashian gıbı kalça implantı yaptırmış. Eski resimlerine bakmanızı tavsıye ederm :)

Kalça implantı yok :)
9 weeks booty program dedikleri bi şey.
Kadın sadece sporla yaptı onu
Ve çalışmasını satıyor.
Ben de aldım :))))

Ama hayatta yapamam.

94'lü kız ikinci bebesini doğurdu, bir şekilde dünyanın parasını da kazanıyor :) Burada bdv'de vakit öldürürken tammy'ye b.k atamam allah çarpar :D

Gerçekten çok kötü bir bağımlılık ya, mesela birkaç kişi daha var benim bakmadan duramadığım. Gece de sevmediklerimin yorumumdan alıntı yaptığını görüyorum mesela.

Çıldırıyorum kendi kendime. Uyanıyorum salak ne yazdı kim bilir diyorum.
Giriyorum bakıyorum sadece rüya

1 saat uyuyorum yine aynısı.
Sadece stalk değil, internet çok kötü bir bağımlılık ya

Sen anca fofenk fofenk de :KK53: kalk iki popo güzelleştir :KK70:

Valla popo deyip de geçemiyorum artık, kardashianlar bile bunun uğruna aldı yürüdü :D

Türkiyenin bir popo fenomenine ihtiyacı var aslında, kalkıp squat yapasım geldi. (babamı düşündüm ve vazgeçtim.)

Valla popo deyip de geçemiyorum artık, kardashianlar bile bunun uğruna aldı yürüdü :KK70:

Türkiyenin bir popo fenomenine ihtiyacı var aslında, kalkıp squat yapasım geldi. (babamı düşündüm ve vazgeçtim.)
:70:
Ay bana kardaşcıklardan bahsetme geçen mayolu bir fotosunu gördüm o ne be :kusmuk:

Bune Allah aşkına

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    unnamed (1).webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 72
Back
X