Zaten düğününde onlarla ilgilenecek değilsin keyfine bakar tadını çıkarırsın. Sonrada görüşmezsin. Kimsede çağırmadı falan diye laflar edemez böylelikle.Onlar kendilerini göstermeyi ve eglenceyi sevdikleri icin gelirler... ama ben samimiyetsizligi ve soguklugu sevmiyorum negatifligi..
bizde ölümde düğünde mesafe olmaz ara iyi değilse bile belli edilmez ben olsam çağırırdımToplum icinde selam verip fakat yalniz tek basina disarida görduklerinde selam vermeyen amcanin cocuklarini ve annelerini dugununuze cagirir miydiniz?
Çağırın gitsin boşverin.Bu dünyada kim ne yaparsa kendine yapar.Bilmiyorum kirginim sanki, affedemiyorum.. Kinci deniliyor bana takintilisin deniliyor ama canim sıkılıyor iste.
Anneleri kuzenlerimden ayirdi beni, biz kucukken hep onlarda kalmami isterlerdi ama anneleri kas göz isareti yaparak hayir derdi bunu mesela kendi aileme bile anlatmadim.
Ondan sonra halam niye kuzeninin yanina gitmiyorsun dediginde hepsi "ama.. kendisi bizimle iliskisini kesti, hep biz gidiyoruz o gelmiyor artik" demeye basladi. halbuki ben onlarin yeni telefon numaralarini sordugumda cevap alamamistim bile. sadece ihtiyaclari olduklarinda gelirler ama nedense
Toplum icinde selam verip fakat yalniz tek basina disarida görduklerinde selam vermeyen amcanin cocuklarini ve annelerini dugununuze cagirir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?