• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cagirir miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

escuer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
474
312
113
Toplum icinde selam verip fakat yalniz tek basina disarida görduklerinde selam vermeyen amcanin cocuklarini ve annelerini dugununuze cagirir miydiniz?

Onlar kendilerini göstermeyi ve eglenceyi sevdikleri icin gelirler... ama ben samimiyetsizligi ve soguklugu sevmiyorum negatifligi..

Onlar kendilerini göstermeyi ve eglenceyi sevdikleri icin gelirler... ama ben samimiyetsizligi ve soguklugu sevmiyorum negatifligi..
Zaten düğününde onlarla ilgilenecek değilsin keyfine bakar tadını çıkarırsın. Sonrada görüşmezsin. Kimsede çağırmadı falan diye laflar edemez böylelikle.
Zaten o an onları gözün görmeyecek en özel günün :)

çağırın gelirlerse de gelmezlersede keyifleri bilir. Düğünde çok yanaşmaz yüz vermezsiniz olur biter. Akraba sonuçta sonra arkanızdan laf etmesinler boşverin

Bilmiyorum kirginim sanki, affedemiyorum.. Kinci deniliyor bana takintilisin deniliyor ama canim sıkılıyor iste.
Anneleri kuzenlerimden ayirdi beni, biz kucukken hep onlarda kalmami isterlerdi ama anneleri kas göz isareti yaparak hayir derdi bunu mesela kendi aileme bile anlatmadim.
Ondan sonra halam niye kuzeninin yanina gitmiyorsun dediginde hepsi "ama.. kendisi bizimle iliskisini kesti, hep biz gidiyoruz o gelmiyor artik" demeye basladi. halbuki ben onlarin yeni telefon numaralarini sordugumda cevap alamamistim bile. sadece ihtiyaclari olduklarinda gelirler ama nedense

Toplum icinde selam verip fakat yalniz tek basina disarida görduklerinde selam vermeyen amcanin cocuklarini ve annelerini dugununuze cagirir miydiniz?
bizde ölümde düğünde mesafe olmaz ara iyi değilse bile belli edilmez ben olsam çağırırdım

Bilmiyorum kirginim sanki, affedemiyorum.. Kinci deniliyor bana takintilisin deniliyor ama canim sıkılıyor iste.
Anneleri kuzenlerimden ayirdi beni, biz kucukken hep onlarda kalmami isterlerdi ama anneleri kas göz isareti yaparak hayir derdi bunu mesela kendi aileme bile anlatmadim.
Ondan sonra halam niye kuzeninin yanina gitmiyorsun dediginde hepsi "ama.. kendisi bizimle iliskisini kesti, hep biz gidiyoruz o gelmiyor artik" demeye basladi. halbuki ben onlarin yeni telefon numaralarini sordugumda cevap alamamistim bile. sadece ihtiyaclari olduklarinda gelirler ama nedense
Çağırın gitsin boşverin.Bu dünyada kim ne yaparsa kendine yapar.

Çağrılır tabi,

Ayrıca

Altın takarlar belki ailenin en onlara taktığı karşılığı

Yok takmazlar cunku bizim bir kutlamamiz oldugunda amcam kendi dugunlerinden bir gun önce geldi bize para verdi, sirf karsiliginda bizde onlara takalim diye ama gicik kaptigimiz icin bu samimiyetsizlikten artik birsey vermedik

Böyle günlerde çağrılır ama gelmeZse bu onun ayıbı bi daha ona göre davranursın ama düğün arasında bi sürü yoğunluk vardır bunları dert etmeyin

Iste benim istegim onlari görmemek, gelmemeleri daha iyi CD'de onlari görmek istemiyorum...

Yinede anlattiklarima ragmen herkesin fikri ayni kalicak sanirim, belkide kinciyimdir. Canim yandigi icin takiyorum böyle seyleri iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X