- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Ya evet işte de hep benim ailem hep benim ailem. Eşimin yerine koyuyorum kendimi ailesi yok gibi, annesi babası uzak zaten. Umrumda değil diyor, sen nasıl istersen diyor mesala ama bazı sözlerinden içten içe istediğini farkediyorum. Korkusundan söyleyemiyor.Seni bilmem ama ben cagirmazdim uzak olsun:)
Evet zamanla bayramda bile görüşmez olduk. İşte eşim için kursam mı o bağlantıyı diyorum. Bi yandan da bu,hale ben getirmedim. Ben niye adım atayım ki diyorum.Bayramlarda bile görüşmüyorsanız çagırmayın,
Ama baglantı kuralım artık diyorsanız çagırın.
Eşinin umrunda olsa kendi adım atar bence yada söyler :)Evet zamanla bayramda bile görüşmez olduk. İşte eşim için kursam mı o bağlantıyı diyorum. Bi yandan da bu,hale ben getirmedim. Ben niye adım atayım ki diyorum.
Demeye çekiniyor olabilir. Kendisine sordum sen bilirsin sonra bana sarma dedi. :)))Eşinin umrunda olsa kendi adım atar bence yada söyler :)
Şöyle ki kimsenin bi zararı olmadı öyle iftiradır, ne bileyim ara bozmadır bunun gibi şeyler yaşanmadı. Örnek evine gitmemizi istemezdi bi tanesi, hoşgeldin demez, bayramlarda bahaneyle kabul etmezdi, yemeğe geçerlerdi buyrun demezlerdi falan.Eger iletisim olsun diyorsan , iyi insanlarsa cagir. Ama kafa dengin insanlar degilse hic bulasma bence.
Esin istese bile.
Şöyle ki kimsenin bi zararı olmadı öyle iftiradır, ne bileyim ara bozmadır bunun gibi şeyler yaşanmadı. Örnek evine gitmemizi istemezdi bi tanesi, hoşgeldin demez, bayramlarda bahaneyle kabul etmezdi, yemeğe geçerlerdi buyrun demezlerdi falan.
Nasıl belirtme?Bunlari ilerde sorun etmeyecekseniz misal " x e gittik gecen gun yemege buyur etmedi " gibisinden. Yani onlari oylr kabul edecekseniz cagirin.. ama bence cagirirken de bunun bir adim oldugunu belirtin
Nasıl belirtme?
Vaz geçtim, çağırmayacağım.Şöyle " x canim bayagi uzak kaldik birbirimize , çocugumza dogum günü yapiyoruz. Eşim ve ben aramizdaki buzlari eritme adina sizi aramizda gormek isteriz " gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?