Çağırsam mı çağırmasam mı?

Sakın çağırma. Gelmezler ezik ezik kalırsın

Sizin içinizden çağırmak geliyor bence. Çağırın belki de sevinirler gelirler ya da gelmezler ama içinizde kalmaz en azından.
Gelmezlerse de hiç pişman olmayın eşinize de şikayet etmeyin onların ayıbı sonuçta siz güzel bir adım atıyorsunuz anlayana tabi..

ÇağıRma gerilme oğlunun Doğum günün de ne gerek var

Toplu bir kutlama olmayacak mı ? toplu kutlamalar da iki aile de amcalar halalar vs herkes çağırılır
Toplu bir kutlama olmayacak mı ? toplu kutlamalar da iki aile de amcalar halalar vs herkes çağırılır aşırı muhabbet olsun olmasın

Aranızda büyük bir kavga olmadıysa sadece mesafe varsa çağırın.
Görüşme vesilesi olsun diyorsanız tabi..

Benden uzak Allah'a yakın diyorsanız çağırmayın..

Cagırma net

Ben akrabasız duramam. Öyle soğukluk falan da sokamam araya.
Burada ki herkes uzak dur, çağırma falan diyeceklerdir. Ama ben akrabalık ilişkilerine güvenirim.
Zor günlerde yanınızda birilerinin olması iyidir. İyice aile ilişkilerinden soyutlanmak bana çok itici geliyor.
Kimseyi yanına sokturmayıp sonra da dert yananlar oluyor.
Ben olsam çağırırım. Gelirler veya gelmezler fark etmez.

Aynen katılıyorum

o zaman ben olsam çağırırım
eşimin memnuniyeti yeter böyle durumlarda
çağırın bence

bir tane eltim var bayramdan bayrama görürüm yüzünü bana birşey yapmadılar ama bir ara eşim abisi ile görüşmüyordu o dönem biz evlendik kızım doğdu gelen giden arayan soran olmadı ne zamanki benim kv de hastalandı ve ardından vefat etti görüşülmeye başlandı, doğum gününe ben olsam çağırırdım ama kendim davet etmezdim eşime söylerdim istersen çağır abinleri de derdim.. gerisi beni bağlamazdı, gelen gelir gelmeyen kendi bilir.
ama sizin aranızda sorunlar yasanmıs gelmeleri sizi rahatsız hissettirecekse hiç çağırmayın derim.

Allahtan daha ne ıstıyorsun acaba. Bırak esının tarafında alan memnun satan memnun onlar uc kardes bı sekılde ortsk paydada bulusurlar neden ısın ıcıne eslerı katıyosun kı bence cagırmayın hıc gerek yok
Ayıdan post eltiden dost olmaz

Çağırmak istiyorsan telefondan bir kart yap bunu gönder mesaj olarak eşinin ailesine.
Hem çağırmış olursunuz hem de toplu mesaj atıyor gibi olursunuz kişiye özel olmamış olur.
Yoksa tek tek Ayşe, Fatma doğum günü kutlayacağız sen de gel deyip gelmezlerse daha çok kırılırsınız.
Örnek bir kart atayım

bence çağırın
gelmezlerse de gelmesinler
siz çağırmayınca kardeş eşleri eşlerini dolduruşa getirmesin
bence isteyen gelir gelmez siz buna takılmayın
eşinizin hatrına ailesine bir şans verin büyük bir olay olmamış zaten
siz adım atın onlar gelmezse de gelmesin

çağırma. sevdiğin özel olan insanlarla kutla bu günü. gelseler bile laf sokarlar saçma sapan tribe girerler ne gerek var çocuğunun mutlu gününde onlar yüzünden surat asmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…