- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Sakın çağırma. Gelmezler ezik ezik kalırsınSelam hanımlar. Oğluma doğumgünü yapacağım. 2 eltim var. Neredeyse hiç ilişkimiz yok, öyle ki bayramlarda bile görüşmeyiz. Sadece hastalık doğum gibi konularda gidip geliyoruz. Yaşanılan bazı şeyler var, tabi bana göre ben haklıyım. Onlar da kendilerini haklı görüyorlardır. Büyük bi sorun yaşamadık belki ama sanırım kimsenin umrunda olmadığı için böyle olması hiç bi zaman da düzeleceğe benzemiyor iletişimimiz. Kardeşlerin de umrunda değil bu arada, hiç kimse görüşmek için talep etmiyor, benim eşim de dahil. Açıkçası şu saatten sonra samimi olmak gibi bir niyetim yok ama bu kadar kopukluk da doğru gelmiyor, sonuçta kardeşler. Ayrıca bi tane abi eşimin yanında çalışmaya başladı diğeri ile de normaller yani kardeşler dışarda görüşüyor, araları eskiye göre soğuk da olsa.
Böyleyken böyle, şimdi doğumgününe çağırsam mı diyorum bi yandan. Sonra onlar da çağırır falan en azından bayramda seyranda görüşülür diyorum. Gelmeme ihtimalleri çok yüksek. Gelmezlerse kendime çok kızabilirim, niye iş güzarlık yaptın diye. Bir de hediye mevzuu var. Hediye beklermiş gibi olmak istemiyorum durum buyken doğumgününe çağırsam mı çağırmasam mı?
ÇağıRma gerilme oğlunun Doğum günün de ne gerek varSelam hanımlar. Oğluma doğumgünü yapacağım. 2 eltim var. Neredeyse hiç ilişkimiz yok, öyle ki bayramlarda bile görüşmeyiz. Sadece hastalık doğum gibi konularda gidip geliyoruz. Yaşanılan bazı şeyler var, tabi bana göre ben haklıyım. Onlar da kendilerini haklı görüyorlardır. Büyük bi sorun yaşamadık belki ama sanırım kimsenin umrunda olmadığı için böyle olması hiç bi zaman da düzeleceğe benzemiyor iletişimimiz. Kardeşlerin de umrunda değil bu arada, hiç kimse görüşmek için talep etmiyor, benim eşim de dahil. Açıkçası şu saatten sonra samimi olmak gibi bir niyetim yok ama bu kadar kopukluk da doğru gelmiyor, sonuçta kardeşler. Ayrıca bi tane abi eşimin yanında çalışmaya başladı diğeri ile de normaller yani kardeşler dışarda görüşüyor, araları eskiye göre soğuk da olsa.
Böyleyken böyle, şimdi doğumgününe çağırsam mı diyorum bi yandan. Sonra onlar da çağırır falan en azından bayramda seyranda görüşülür diyorum. Gelmeme ihtimalleri çok yüksek. Gelmezlerse kendime çok kızabilirim, niye iş güzarlık yaptın diye. Bir de hediye mevzuu var. Hediye beklermiş gibi olmak istemiyorum durum buyken doğumgününe çağırsam mı çağırmasam mı?
Toplu bir kutlama olmayacak mı ? toplu kutlamalar da iki aile de amcalar halalar vs herkes çağırılır aşırı muhabbet olsun olmasınSelam hanımlar. Oğluma doğumgünü yapacağım. 2 eltim var. Neredeyse hiç ilişkimiz yok, öyle ki bayramlarda bile görüşmeyiz. Sadece hastalık doğum gibi konularda gidip geliyoruz. Yaşanılan bazı şeyler var, tabi bana göre ben haklıyım. Onlar da kendilerini haklı görüyorlardır. Büyük bi sorun yaşamadık belki ama sanırım kimsenin umrunda olmadığı için böyle olması hiç bi zaman da düzeleceğe benzemiyor iletişimimiz. Kardeşlerin de umrunda değil bu arada, hiç kimse görüşmek için talep etmiyor, benim eşim de dahil. Açıkçası şu saatten sonra samimi olmak gibi bir niyetim yok ama bu kadar kopukluk da doğru gelmiyor, sonuçta kardeşler. Ayrıca bi tane abi eşimin yanında çalışmaya başladı diğeri ile de normaller yani kardeşler dışarda görüşüyor, araları eskiye göre soğuk da olsa.
Cagırma netSelam hanımlar. Oğluma doğumgünü yapacağım. 2 eltim var. Neredeyse hiç ilişkimiz yok, öyle ki bayramlarda bile görüşmeyiz. Sadece hastalık doğum gibi konularda gidip geliyoruz. Yaşanılan bazı şeyler var, tabi bana göre ben haklıyım. Onlar da kendilerini haklı görüyorlardır. Büyük bi sorun yaşamadık belki ama sanırım kimsenin umrunda olmadığı için böyle olması hiç bi zaman da düzeleceğe benzemiyor iletişimimiz. Kardeşlerin de umrunda değil bu arada, hiç kimse görüşmek için talep etmiyor, benim eşim de dahil. Açıkçası şu saatten sonra samimi olmak gibi bir niyetim yok ama bu kadar kopukluk da doğru gelmiyor, sonuçta kardeşler. Ayrıca bi tane abi eşimin yanında çalışmaya başladı diğeri ile de normaller yani kardeşler dışarda görüşüyor, araları eskiye göre soğuk da olsa.
Sizin içinizden çağırmak geliyor bence. Çağırın belki de sevinirler gelirler ya da gelmezler ama içinizde kalmaz en azından.
Gelmezlerse de hiç pişman olmayın eşinize de şikayet etmeyin onların ayıbı sonuçta siz güzel bir adım atıyorsunuz anlayana tabi..
o zaman ben olsam çağırırımŞöyle ki kimsenin bi zararı olmadı öyle iftiradır, ne bileyim ara bozmadır bunun gibi şeyler yaşanmadı. Örnek evine gitmemizi istemezdi bi tanesi, hoşgeldin demez, bayramlarda bahaneyle kabul etmezdi, yemeğe geçerlerdi buyrun demezlerdi falan.
bir tane eltim var bayramdan bayrama görürüm yüzünü bana birşey yapmadılar ama bir ara eşim abisi ile görüşmüyordu o dönem biz evlendik kızım doğdu gelen giden arayan soran olmadı ne zamanki benim kv de hastalandı ve ardından vefat etti görüşülmeye başlandı, doğum gününe ben olsam çağırırdım ama kendim davet etmezdim eşime söylerdim istersen çağır abinleri de derdim.. gerisi beni bağlamazdı, gelen gelir gelmeyen kendi bilir.Selam hanımlar. Oğluma doğumgünü yapacağım. 2 eltim var. Neredeyse hiç ilişkimiz yok, öyle ki bayramlarda bile görüşmeyiz. Sadece hastalık doğum gibi konularda gidip geliyoruz. Yaşanılan bazı şeyler var, tabi bana göre ben haklıyım. Onlar da kendilerini haklı görüyorlardır. Büyük bi sorun yaşamadık belki ama sanırım kimsenin umrunda olmadığı için böyle olması hiç bi zaman da düzeleceğe benzemiyor iletişimimiz. Kardeşlerin de umrunda değil bu arada, hiç kimse görüşmek için talep etmiyor, benim eşim de dahil. Açıkçası şu saatten sonra samimi olmak gibi bir niyetim yok ama bu kadar kopukluk da doğru gelmiyor, sonuçta kardeşler. Ayrıca bi tane abi eşimin yanında çalışmaya başladı diğeri ile de normaller yani kardeşler dışarda görüşüyor, araları eskiye göre soğuk da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?