• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı Merkezi Eğitimlerine Katılan Var mı?

Efsun64

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
3.996
4.795
408
Arkadaşlar aranızda daha önce çağrı merkezi eğitimlerine katılan oldu mu ? nasıl bir eğitim veriliyor bilgi verebilir misiniz? Bu işe yeni katılacaklar için tavsiyeleriniz nelerdir?

Arkadaşlar aranızda daha önce çağrı merkezi eğitimlerine katılan oldu mu ? nasıl bir eğitim veriliyor bilgi verebilir misiniz? Bu işe yeni katılacaklar için tavsiyeleriniz nelerdir?

Projene göre eğitim veriliyor! Hangi çm seninki ?

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teleperformance.. bugün görüşmeden geldim 1 ay eğitim olacakmış... Çok meraklandım nasıl bir eğitim olacak neler öğretecekler acaba :)

teleperformance.. bugün görüşmeden geldim 1 ay eğitim olacakmış... Çok meraklandım nasıl bir eğitim olacak neler öğretecekler acaba :)

Anladım! Çağrı kuralları var onlardan bahsedecekler artık bıkacaksın! Konuşma kuralları kullandığın proğramlarla ilgili bilgiler, çağrı merkezi terimleri vs oryantasyon olurbide klasik işte :)

8 yıldır çağrı merkezinde çalışan biri olarak sana tavsiyem...
KAÇ KAÇ KAÇ.....,
yavaş yavaş delirtiyolar bu şekilde insanı...
hatta bence bi çeşit maaşlı işkence...

heyecanımı kırmayın ilk iş deneyimim sayılır bu benim daha önce part-time servis elemanlığı yaptım.. Ama bu mezun olduktan sonra ilk iş deneyimim olacak çok heyecanlıyııımmm :) Hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum artık :)

8 yıldır çağrı merkezinde çalışan biri olarak sana tavsiyem...
KAÇ KAÇ KAÇ.....,
yavaş yavaş delirtiyolar bu şekilde insanı...
hatta bence bi çeşit maaşlı işkence...

Haha bende ilk yorumumda yazacaktım ama hevesini kırmayım dedim :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim bilgilendirmeler için :)) olumsuz yazılarınızı görmemiş sayıyorum :D

merhaba

flatofisteki yerde mi çalışacaksın?
ve hangi projede?
projeye göre çalışma koşulları ve yoğunluğu değişiyor çünkü.

hayırlı olsun bu arada.

Valla yol yakinken don. Git yine servis elemanligi yap ama uzak dur bu isten. Hic yapmadim ama ilk mezun zamanlarimda denemek istedim. Allah korumus yapmadim. Bu isi yapan tanidiklarim var resmen psikolojileri bozulmus durumda. Sana bir abla tavsiyesi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer başka bir yerde calisma imkanin ya da başka bir arama sansin varsa hic cagri merkezine girmeni tavsiye etmiyorum.Ben de bir bankanin cagri merkezinde calistim ama şükürler olsun kurtuldum oradan.O kadar kurumsal bir yer gibi dursa da disardan ,içerisi psikolojini bitirmeye yeter.

bu zamanda iş bulmak kolay değil, o yüzden hayırlısı olsun diyelim bence :)

Back
X