- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Sekteterlik bence, çağrı merkezi biraz sıkıcı sanki
Sekreterlik daha basit degil:)) birsuru sey organize edip dusunmen lazim. Ozel zamaninda bile yetismesi gerejen ayarlaman gereken seyler oluyor. Tabii ben buyuk bir sirketten bahsediorum
Çağrı merkezinde çalışmak sekreterlikten daha mı üst pozisyonmuş kiYani bence de cagri merkezi cok zor:) aralarinda da pek bi fark yok ki kadin niye boyle dedi anlamadim
Çağrı merkezinde çalışmak sekreterlikten daha mı üst pozisyonmuş ki
Evet yonetici kisinin sekreterligi.. tek sekretersen kucuk sirkette olsa bu isler sana bakar. Buyuk bi sirkette 5 sekreterden 1 i mi? Yoksa kucuk sirkette tek mi desen? Ilkini secerim ben:)Ama o sanirim yonetici asistanligi icin gecerli. Bu direkt sekreterlik isi 10 kisilik kuck bi ofis...tabi bilemedim hic yapmadim bu isi belki de haklisiniz
Çağrı merkezi tam bir hamallık. Ne işiniz var? Diğeri tabi ama şirket neresi? Kurumsal bir şirket mi? Onlar da önemli.
Sekreterlik bir çeşit değil ki. Yönetici asistanı isen yabancı dil de lazım. Senin görüştüğün yer telefon bağlayacak lise mezunu biri arıyor anlaşılan.
Kesinlikle katılıyorum.Sekreterlik daha basit degil:)) birsuru sey organize edip dusunmen lazim. Ozel zamaninda bile yetismesi gerejen ayarlaman gereken seyler oluyor. Tabii ben buyuk bir sirketten bahsediorum
Cagri merkezinde calistim ogrencilik yillarimda.. cv im icin cok artisi oldu diyebilirim. Supervisor degildim niyetimda olmadi hic. Cunku yillarca o isi yapip oluyodu millet. Bana gore degildi bu kadar uzun sureligine.. monoton oluyo bi zaman sonra.. sekreterlik daha zor ama daha heyecan verici..Kesinlikle katılıyorum.
Basit görüyorlar sekreterliği ama öyle değil işte.
Gene de çağrı merkezi mi sekreterlik mi dersen sekreterlik derim.
Bende öyle.Cagri merkezinde calistim ogrencilik yillarimda.. cv im icin cok artisi oldu diyebilirim. Supervisor degildim niyetimda olmadi hic. Cunku yillarca o isi yapip oluyodu millet. Bana gore degildi bu kadar uzun sureligine.. monoton oluyo bi zaman sonra.. sekreterlik daha zor ama daha heyecan verici..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?