Cagri merkezi mi sekreterlik mi?

Bilmez miyim :) benim de 4 yillik cagri merkezi tecrubem var sekreterliklere basvurmaya basladim gorusmeciler sasiriyor onu anlamadim :s ama bunlara da kulak asmiycam

Bilmez miyim :) benim de 4 yillik cagri merkezi tecrubem var sekreterliklere basvurmaya basladim gorusmeciler sasiriyor onu anlamadim :s ama bunlara da kulak asmiycam
Gerçekten çağrı merkezi yıpratıyor sekreterlik de sıkıldığınız zamanlar bile olacak boşluktan ben her işi yaparım ama büyük konuşmak istemiyorum çağrı merkezinde çalışmam siz boşverin öğlen diyenleri şaşırsınlar sizin rahatınız önemli neler çektiğinizi onlar bilmiyor , bizi telefon başında sürekli gülen insanlar zannediyorlar ama öyle değil :)!

Slm cnm C Crazypinkpink ben üç yıli askin sekreterlik yapıyorum bu ikinci isyerim daha önce bende kitap satışı olan bir çağrı merkezinde çalışmıştım bütün gün yüze yakın kişi ile muhattap olmak kufur eden telefonu suratı kapatan kargosunu ulaşmayan yapamadim altı ay dayandım.Sonra sekreterlik yapmaya başladım genelde sekreterliği kucumserler ama inan bana o kadar basit bir iş değil.Ofiste bir nevi diğer insanların eli ayağı konumundadır telefonlara bakmak onları doğru yönlendirmek çoğu iş görüşmesinde telefonları yanlış bağlayan işverenler gördüm.Kargolari göndermek onun takipi muhasebedeki baba mutabakatlari faks fotokopi şirket içi özel günlerin doğumgünü gibi bunların pasrlta siparişleri şirketin yüzüdür sekreter firmaya ilk gelen müşteri ilk olarak sekreteri görür ilgi Güleryüz e çok dikkat ederler soğuk ilgisiz birini istemezler.Benim ikisi yerde de abla beste çıkar beşten sonra bir misafir gelirse çay kahve ikramıni sekreter yapar.Yapacagin seyler az çok bunlar çağrı merkezi mi sekreter mı dersen sekreterlik kesinlikle.Misafir gelmediği zaman iş yoğunluğu fazla olan bir yer değilse boş vaktin bile oluyor ben sekreterliği dene derim cnm nacizane tavsiyem

Canim bilgi verdigin icin cok tesekkur ederim. Cagri merkezi vardiya usulu ve cok yogun hat geliyor. Baska sorunlar da var. Acikcasi sekreterlik ilanlarina yogunlastim kabul edilirsem gidicem. Kadin sasirmis gibi davrandi ama bence cok sacma ve her is degerlidir.

Çağrı merkezi daha zor bence ama benim baska bir önerim olacak 4 senelik mezunsan ki falan düşünmez misin ?

Bir sekreter bi de Ofisboy şirketin eli ayağı zaten

C Crazypinkpink cnm secretcv kariyer.net Yenibiriş buradaki ilanlara her gün bak şirketin email adresine cv ini at insan kaynakları bölümüne at ilgili olunca birinden biri muhakkak görür insan kaynakları bölümü güzel aslında ama orda tecrübesiz birini almıyorlar sekreterlikle alınman yüksek ihtimal

Santral resepsiyonist ofis asistanı danışma elemanı diye de geçiyor bunlara da bak cnm ben ilkten bikmiyordum ilanlara hep sekreter olarak bakiyordum

Aynen cnm insan kaynaklari icin tecrube istiyolar

Cok isterim ama tecrubem yok diye sanirim donus alamiyorum. Insan kaynaklari asistani ilanlarina da basvurdum ama donen olmadi
O zaman sekreterlik yaparsın aynı zamanda insan kaynakları sertifikalı eğitim programları oluyor onlardan eğitim Alıp yeniden başvuru yaparsın bu sefer olur

Sekreterlik çağrı merkezinden daha kalifiye bir iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…