Cahil eski sevgili

Kadın kuyruk acısından lekeleme kampanyası gibi konu açmış, buradakilerin çoğu da alkış tutmuş

100 temel eserin 10 tanesini okumuş olmayı bırak ismini telaffuz edemeyecek insanlar ‘bura benim çöplüğüm’ dercesine ötüyor ya o egzantrik geliyor bana. Kitap da kitap. Kitap demek kültür demek rererörö Kuzum sen önce elindeki wattpad kitabını bırak Sonra ciddiye alınacaksın

Sizin ne tür bilgileriniz var merak ettim. Uzun bir süre ilişki yaşadığınıza göre bazı cahil kesimlerde buluşabilmişsiniz. Ayrıldığınız adama hala ne diye laf ediyorsunuz, konunun amacı ne onuda bi özetleyiverin.

Öyle deme kelime dağarcığı çok geniş. Adamdan fazla 3 kelime biliyor.
Sinir oluyorum haddini bilmeyen, kendini yükseklerde gören insanlara ya.

Demekki bir insanın icra ettiği mesleğine ithafen *anca olmuş* demek onu aşağılamak sayılmıyor... 'market müdür yardımcısı anca olmuş' dediniz değilmi, siz söylediniz bunu? Ve bu aşağılamak değil? yeni öğreniyorum, ne cahilim :/
gerçi bu da aşağılamak değilse aşağılamak nedir o zaman orasıda meçhul...
Bu arada tekrar söyleyim, konu terk edilmiş bir kızın kuyruk acısından mütevellit sevgilisinin arkasından sallayıp, bilmeden yorum yapanların desteğinide alıp adama hakaret ettirip aşağılatıp deşarj olduğu bir topik.
Hadi bunları göz ardı edelim.
Madem ortalık tuttuğu kitabı affetmeyen kitap kurtlarıyla dolu yahu peki neden kitap okuma oranları yerlerde sürünüyor? Mübarek konu kitap kurtlarıyla kaynıyor, ortalık bilmemek mutluluktur diyen filozoflardan geçilmiyor, peki kitap okuma oranları neden milyarda bir falan?
Hadi yine bunlarıda göz ardı edelim. Hepimiz kitap kurduyuz, sahafız! Peki kitap okuyan bir insan başkasının "kitap okumama" özgürlüğüne saygı duyması gerektiğini bilmez mi?
Umarım anlatabilmişindir.

Müsaadenizle ben cevap vereyim. Ayrılmamış, terk edilmiş. Bundan mütevellit adamın arkasından sallayıp, birkaç ultra kültürlü kitap kurdu kk yorumcusunuda arkasına alıp adama hakaret ettirip bir güzelde aşağılatıp deşarj olmak için bir konu açmış. Amaç bu.

Evet. Market mudur yardimcisi olmak kolay birsey ve hicbir sart aranmiyor. Bizzat biliyorum. En uzun calisani "sen ol" diyip yardimci yapip geciyorlar. Bu durumda ne diyim buyuk basari mi diyeyim, kendini mesleki olarak cook gelistirdigi icin olmus mu diyeyim? Olani soyluyorum asagilamiyorum. 12 senede oraya gelmek kendini gelistirmek DE-GIL. İşi disinda yine de iki kelime birsey ogrenme cabasi olsa zaten cahil olmaz meslegi ne olursa olsun.

Parasini kazaniyordur, evini gecindiriyordur ona kimse birsey demez.
Kitap okumamak sizin icin özgurlukse okumayin kimse zorlamiyor sizi.

Sizin profilinizde ön lisans yazıyor. Lisans öğrenimi alan biri gelip cahil ön lisans kazanabilmiş, lisansüstü öğrenim gören başkası ezik lisans öğrenimiyle kalmış dese nasıl bir hengame çıkar sizce? Adamla yakından uzaktan alakam yok ama bilmem şu kadar zamanda şu seviyeye gelebilmiş cahil bilmem ne diye konuşmak akıl kârı değil. Sadece kadının anlattığı birkaç cümleden yola çıkarak hem de.

Ya her şeyi geçiyorum burada kendim şu şu kitapları okudum yazamadınız, eşinizin günde yarım saat okuduğu kitapla övündünüz. Biraz durup düşünün olur mu?

Istediginiz kadar cahil, ezik diyebilirsiniz veya diyebilirler "BURADAYKEN" hiçbir önemi yok.Kendi okumadigim, esimin okudugu kitapla ovunmuyorum, esimin hangi kitaplari okudugunu da yazmadim:).
Esimin vakti oldukca dar oldugu icin onu ornek verdim yarim saat dahi olsa en azindan kapak acmamazlik yapmiyor. Benim vaktim var. :)
Ben buraya her istedigim kitabi okudugum okumadigim yazar gecerim özet mi isteyeceksin tek tek sorguya mi cekeceksin? Niye cekineyim?

Ben ne oldugumun da, ne olmadigimin da farkindayim. 12 yilda bunu anca olmuş dememin sebebi "mesleki acidan kendini gelistiriyor" demesiydi konu sahibinin. Daha kaç kere ve kaç sekilde yazmam geregi anlamaniz icin bilmiyorum. Universite okuyorum diyip 3 kelimenin anlsmini bilmedigini yazan üye var şurada. Anlayan anlar, yoruldum sizin duyarinizdan.

Konu sahibinin üslubu gayet normal, hakaret etmeden , duyar kasmadan, yaşadığı olayları anlatmış, hatta bence kibirli konuşmaktan gayet uzak durmuş.

Eski sevgilisi olan bu şahsı da belki sevdi ve o yuzden ayrılamadı, sebepler olabilir ama bahsettiği konu bu değil zaten. Yaşadığı durumdan hareketle neden insanlar cahil kalmayı secerler demiş.

Bu kadar kizacak, çirkin bulacak ne var anlamadım.

Kimsenin avukatı değilim , bazı yorumlara şaşırdım sadece.

böyle bir görgüsüz öküz ile de çokkk eskiden ben sevgili oldum. Üniversiteye gitmeyi aşağılardı küçük beyniyle. O da bir yerde müdürdü bu arada. Havuz örneğini vermişsin ya, bu yüzme kursuna yazıldım diye bile kıyametleri koparmıştı düşün. Bir yere gidince rezil ederdi. Garsonlara kaba davranırdı. Niye böyle davrandın diyince böyle daha çok ilgileniyorlar, önemli görüyorlar beni demişti. Niye hemen ayrılmadın dersen aşkından ölüp bitiyordu , yapamadım . Sonra o benden ayrıldı. Sebep ailemle tatile gittim diye Allahtan o ayrılmış gerizekalı , beyin yok işte. Gerçekten acıyorum o zamanlara, nasıl böyle birini hayatıma almışım yakıştırmışım. Cahil olduklarını kabul etmez bide böyleleri. Mesaj atınca aklın karıştı sanırım. Bana da uzunn bir mail atmıştı sonra. Sakın dönme sakın . Eşimin tırnağı olamaz. Gerçekten sadece evlilik değil, arkadaşlıkta bile hayat görüşü, görgü çok önemli.

İyide bundan size ne? Adamın kariyeri hakkında yorum yapmak sizin işiniz mi? Hemde terk edilme acısı ile açılmış bir konuya ölesiye inanarak?

Diye soracaktım ama siz iki yıllık mezunuymuşsunuz ya :/ iki yıllık ne var kazanmakta bitirmekte... Doğru değil mi ne diyim büyük bir akademik başarı mı deyim? Akademik hayatın en alt kademesindesiniz yalan mı... üstelik sadece bir hemşiresiniz! Doktor bile değilsiniz ve Aslada olamayacaksınız...
Sevgiler...

eski sevgiliden sana ne bir insanin arkasindan cahil demeniz ne kadar ayip. 8 ayy birde cahil biriyle beraber olmussunuz askin gozu kordur bence sizin kisi terk ediltikten sonraki. klasik. ben ondan daha ustunum sendromu

Konuda birde barışmak için uzun mesajlar attığı yazıyor. Cahillikle onu bi ilişkilendirseydi de bu kadar eğreti durmasaydı bari.

Kendini övmek,başka birini asağılamak cehalet sayılmaz mı :)

Zira bilgi sonsuz,her an yeni bir şey öğreniyoruz ,bilmediğimiz bir çok şey oluyor.Bir kaç kitap okumuş olmamin beni kültürlü yapmadigi gibi , kitap okumamış olmam da beni kültürsüz yapmaz.

Ama kendini övmemiş ki? Ben mi kaçırdım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…