- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi kullanilmayanhesap91
-
Ama kendini övmemiş ki? Ben mi kaçırdım orayı
Ya hayır günlük hayatımızda sık karşılaştığımız yabancı kelimeler ya, onun için örnek vermiş bence.Ben onu ima ettiğini düşündüm.Yani ötenazinin,dejavunun anlamını bile bilmiyor ama ben biliyorum ,kitap aldim okumadı ama ben okuyorum gibi yani gizliden bir övme hissettim :)
Ya hayır günlük hayatımızda sık karşılaştığımız yabancı kelimeler ya, onun için örnek vermiş bence.
Çok yüklenmişler konu sahibine, çok da iki yüzlü yorumlar var, şaşırdım ben valla
Akademik hayatta bile duymayano kelimeleri bilmeyen bir insan da kusura bakmasın ama hiç mi bir yerde duymamış, dergi ,bulmaca , film, ne bilim çok ilginç geldi bana . İşe git gel bu mu hayat, ya da üniversiteye gidiyorum bilmiyorum yazanlar nasıl bilmiyorlar hayret ettim
Aynı benim eşim kendini geliştirmek hiç istemez iş ve internette sosyal paylasım siteleri haric hiçbirseyle alakası yok olmak ta istemez.Yıllardır diyorum insan kendini geliştirmeye hic mi calısmaz at gözlügü takmıs sinir oluyorum.ben kitap okumayı seven biriyim uzun bir zaman işlerimin yogunlugundan kitap okuyamıyordum yeni yeni geri basladım beni ayıplıyor kac zamandır neden okumadın ozaman seni kitap okuyor diye bilirdim benim için yapıyorsan okuma hic bosa deyip duruyor.ev kitap dolu kac zamandır hic okuadın diyor dedim ben okudugum kitabı bir daha okumamki diyorum anlamıyor.o kitap alındımı herzaman okucakmıssın simdi ise bugun kitaplarımın oldugu kücük bir dolap vardı onu bosalt kendi esyalarımı koycam dedi e ben kitaplarımı nereye koycam dedim kutuya koy dolabın üstüne koy diyor.film ve dizi izlememi anlamsız buluyor.tatil anlayısı yıllardır akraba ziyaretiydi daha yeni tatile cıkacaz bu sene insallah.bu sekilde hic ilerleyemiyor onun yanında bende iyice yıllardır asosyal oldum.Bende geriledim iyice8 aylık beraberliğimiz oldu 4 ay önce tamamen kendisi bitirmişti. Tamam dedim güzellikle vedalaştık konu kapandı. Bu şahıs 4 ay sonra farklı hesap açıp bana ulaştı uzunca bir mesaj yazmış barışmak istiyor. 30 yaşında 12 senedir bir markette çalışıyor 6 aydır da aynı markette müdür yardımcısı olarak devam ediyor. Bu yaşına kadar kendini çalışmak dışında hiçbir konuda geliştirmemiş. (İhtiyacı olmasa iş konusunda da kendini geliştirmezdi eminim.) İlgi duyduğu alanlar olsa da başladığı işi hep yarım bırakmış birisi. Ayrılmadan önce ve ayrıldıktan sonra onu fazlasıyla tanıma fırsatım oldu. 8 ay nasıl tahammül ettim bilmiyorum. Gerçekten çok zıt karakterleriz. İlişki bitince daha kolay idrak edebildim. Şöyle ki; konuşma arasında geçen dejavu, ötenazi, bilmukabele ve bunun gibi birçok kelimeyi bilmiyor, o ne diye soruyor. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, demek ki bu adam öğrenmek istiyor kafasıyla adama izah ediyorum öğrendikten sonra beninle dalga geçiyor. Kardeşimi yazın kapalı havuza götürdük içeri girerken beni durdurup napıyosun lan içeri girip milleti mi seyredecez yasak değil mi diyor. Öyle olmadığını bunun gayet normal olduğunu anlatıp seyretmek için yukarı çıktığımızda pişkin pişkin yine dalga geçer gibi gülüyor. Bir ortamda nasıl davranılması gerektiğini bilmiyor. Hatta bir keresinde ben görgüsüzüm arkadaş yol yordam bilmem ben böyleyim demişti. Hayatında 3 kitap bitirebilmiş bir insan değil. Kitap hediye etmiştim kapağına baktı arkasına baktı içini karıştırmaya tenezzül etmeden sağol canım sen oku benim zamanım yok biliyorsun çalışan bir insanım dedi. Cahil kalmayı tercih ediyor ve cehaleti ile çok mutlu. Kendini geliştirmek, değiştirmek, eksiklerini tamamlamak için çaba sarf etmiyor.. Dediğim gibi tek profesyonel olduğu konu işi.. Mesajını açmadım bu kişiye kesinlikle tekrar şans vermek istemiyorum çok başımı ağrıtır. Tek sorum bazı insanlar neden cahil kalmayı tercih eder? Elinde imkânlar varken neden cehaletiyle mutlu olur?
Munecim sen butun konulara nasi vakıf oluyosun?Tartışma çıkmasın lütfen.
Hadi Mune incilerini dök ben de merak ettim. Şikayet butonu dışında da vardır sırlarınMunecim sen butun konulara nasi vakıf oluyosun?
Valla bilmediğim için soruyorum..
Eski uyeyim ama bayadir yokum buralarda.
Konuda ters giden şeyleri nasi yakaliyosun :)
Munecim sen butun konulara nasi vakıf oluyosun?
Valla bilmediğim için soruyorum..
Eski uyeyim ama bayadir yokum buralarda.
Konuda ters giden şeyleri nasi yakaliyosun :)
Hadi Mune incilerini dök ben de merak ettim. Şikayet butonu dışında da vardır sırların
Ne okuyacak sanki bana apartuman yoneticisi mi olacak :)) tabiki kolay oldugu icin. Adam ölümüne tembel. Uyuz herif. Bitlidir de.
Alay ettiğiniz insandan daha vahim durumdasınız ama farkında değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?