Cahil eski sevgili

Ben onu ima ettiğini düşündüm.Yani ötenazinin,dejavunun anlamını bile bilmiyor ama ben biliyorum ,kitap aldim okumadı ama ben okuyorum gibi yani gizliden bir övme hissettim :)
Ya hayır günlük hayatımızda sık karşılaştığımız yabancı kelimeler ya, onun için örnek vermiş bence.

Çok yüklenmişler konu sahibine, çok da iki yüzlü yorumlar var, şaşırdım ben valla

o kelimeleri bilmeyen bir insan da kusura bakmasın ama hiç mi bir yerde duymamış, dergi ,bulmaca , film, ne bilim çok ilginç geldi bana . İşe git gel bu mu hayat, ya da üniversiteye gidiyorum bilmiyorum yazanlar nasıl bilmiyorlar hayret ettim

Akademik hayatta bile duymayan
Ne bileyim işte
Hiç değilse dizide filmde karşına çıkar.

Duyar kasacağım derken çuvallamak olsa gerek

Bitmis gitmis barismamakta da kararlisiniz.neden bu kadar yazdiniz ki onun hakkinda hatta cahil insanlara da cok kiziyorsunuz durup dururken.aslinda bunlarin sebebi ona baya kizginsiniz bir sebeple ve ofkeniz dinmiyor.

Aynı benim eşim kendini geliştirmek hiç istemez iş ve internette sosyal paylasım siteleri haric hiçbirseyle alakası yok olmak ta istemez.Yıllardır diyorum insan kendini geliştirmeye hic mi calısmaz at gözlügü takmıs sinir oluyorum.ben kitap okumayı seven biriyim uzun bir zaman işlerimin yogunlugundan kitap okuyamıyordum yeni yeni geri basladım beni ayıplıyor kac zamandır neden okumadın ozaman seni kitap okuyor diye bilirdim benim için yapıyorsan okuma hic bosa deyip duruyor.ev kitap dolu kac zamandır hic okuadın diyor dedim ben okudugum kitabı bir daha okumamki diyorum anlamıyor.o kitap alındımı herzaman okucakmıssın simdi ise bugun kitaplarımın oldugu kücük bir dolap vardı onu bosalt kendi esyalarımı koycam dedi e ben kitaplarımı nereye koycam dedim kutuya koy dolabın üstüne koy diyor.film ve dizi izlememi anlamsız buluyor.tatil anlayısı yıllardır akraba ziyaretiydi daha yeni tatile cıkacaz bu sene insallah.bu sekilde hic ilerleyemiyor onun yanında bende iyice yıllardır asosyal oldum.Bende geriledim iyice

Ne okuyacak sanki bana apartuman yoneticisi mi olacak :)) tabiki kolay oldugu icin. Adam ölümüne tembel. Uyuz herif. Bitlidir de.

Munecim sen butun konulara nasi vakıf oluyosun?
Valla bilmediğim için soruyorum..
Eski uyeyim ama bayadir yokum buralarda.
Konuda ters giden şeyleri nasi yakaliyosun :)
Hadi Mune incilerini dök ben de merak ettim. Şikayet butonu dışında da vardır sırların

Bazen bende cahil olmak istiyorum.
Kafaları rahat adamların.
Çok bilende az bilende yaşayıp gidiyor işte.
Herkes çok bilse olur mu, herkes az bilse olur mu?
Herkes dengini bulsun diye insanlar arası dengesizlik var zaten.
Ay galiba saçmaladım ben yatayım.
Boşverin tekmeyi basmışsınız.
Bidahaki sefere kelime testi uygulayıp öle başlayın ilişkiye aşk sizinle olsun..

Munecim sen butun konulara nasi vakıf oluyosun?
Valla bilmediğim için soruyorum..
Eski uyeyim ama bayadir yokum buralarda.
Konuda ters giden şeyleri nasi yakaliyosun :)

Hadi Mune incilerini dök ben de merak ettim. Şikayet butonu dışında da vardır sırların

Üyelerine kurallara uymayan yorumları şikayet et butonuna basarak bildirmesi dışında tecrübe diyelim, hangi konu başlığı yazılırsa üyelerin dikkatini çekip yorum yazıyorlar, hangi konu içeriğinde kavga çıkması kaçınılmazdır biliyorum, o yüzden içeriği ve konu başlığı kavgaya gel diyen topikleri ara ara geziyorum

Kurtulmussun bunu kafaya takma adam en azindan soyluyormus cahil olduğunu bide cahil olupta kendini çok kültürlü kraliyet ailesindenmis gibi gösterenler var onlar igrencler gözünün içine baka baka söylerler aslinda sen ne olduğunu zaten bilirsin allah boylelerinden uzak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…