benim annem de banane sizin sorununuz beni ilgilendirmiyor diyor
Allah'tan iyi öğretmen de o yüzden kimse laf edemiyor
geleni aynen geldiği gibi gönderiyor ama
Kızlar iyi geceler..
Sinirden çatlamak üzereyim..
Ben sınıf öğretmeniyim sene başından beri elektriğimin tutmadığı bi velim var..
Kadın her şeye karışıp çocuk için en ufak bişey yapmadı..Hep laf..Öğrenci zaten çok kötü akademik açıdan..Asla düzenli ödev yapmadı özetlerini yazma okumasını geliştirmedi vs vs..Ben bunları annesine dediğimde ise geveledi durdu..
Çocuk öde yapmadıkça beni aradı aman ödevini yapmadı gelmek istemiyor bisey demeyin bir iki üc böyle yapmaya devam etti..
Dedim ki böyle yaptıkça cocuk artık hiç öde yapmıyor sıkısınca öğretmeni ara bu yine aman bisey olmaz okul bitti bilmem ne..
Aksam aradı beni iste cocuk okula gelmek istemiyor tavır almıssınız cocuga ben de 10 yasındaki cocuga tavır almayacağımı sadece sınavlardan düsük aldıkca bütün öğrencilerim gibi ona da calısmaso gerektiğini söyleyip kızdım dedim..Baya bi tartıstık en son bana siz zaten her gün makyaj yapıp geliyosunuz ben cocugumu 5 gün sizin yanınıza gönderiyorum o sekilde demez mi!!!! Allahım cıldırdım sana be benim makyajımdan sana mı soracam yarın gel müdür beyin yanında konusacaz deyip kapattım..
Kızlar ben yarın okulda nasıl kendime hakim olacam nasıl o kadına bagırıp cagırmadan duracam ya su an bile ellerim titriyo sinirden..
Bu öğrencileredevelilerede ne olmus ben anlamıyorum bız ogretmenımızın yuzune bakmaya utanırdık annelerımız gayet saygılıydılar evde pasta corek yapılınca hemen bır tabak ogretmene ayrılırdı. Bosverın hocam takılmayın böyle ınsanlara o kadın sizin makyajınızla ugrasacagına acsın bir ıkı bırsey okusun ne diyor Hz. Ali ''bana bır harf öğretenın bın yıl kölesı olurum.''