Ayyyy ben anlamadım zaten o esnada eşim duydu kapat ya ne dinliyosun şunu deyip bağırdı inanamadım o şekilde çocugunu benim yanıma gönderiyomus 5 günHöh
Makyaj ne alakaymış???
En büyük korkum yarın sakin kalamamak su an bile uykularım kactıHaklı olduğunuz konuda da sakinliğinizi kaybederseniz vay bizim halimize,
Cahille sınatmayın kendinizi,
Ne kadar haklı o kadar güçlü olmalıyız,
Güvenin kendinize,
Cahil olan düşünsün,siz değil.
Gülümseyin hep,En büyük korkum yarın sakin kalamamak su an bile uykularım kactı
Cahil insan. En sevdiğim!Kızlar iyi geceler..
Sinirden çatlamak üzereyim..
Ben sınıf öğretmeniyim sene başından beri elektriğimin tutmadığı bi velim var..
Kadın her şeye karışıp çocuk için en ufak bişey yapmadı..Hep laf..Öğrenci zaten çok kötü akademik açıdan..Asla düzenli ödev yapmadı özetlerini yazma okumasını geliştirmedi vs vs..Ben bunları annesine dediğimde ise geveledi durdu..
Çocuk öde yapmadıkça beni aradı aman ödevini yapmadı gelmek istemiyor bisey demeyin bir iki üc böyle yapmaya devam etti..
Dedim ki böyle yaptıkça cocuk artık hiç öde yapmıyor sıkısınca öğretmeni ara bu yine aman bisey olmaz okul bitti bilmem ne..
Aksam aradı beni iste cocuk okula gelmek istemiyor tavır almıssınız cocuga ben de 10 yasındaki cocuga tavır almayacağımı sadece sınavlardan düsük aldıkca bütün öğrencilerim gibi ona da calısmaso gerektiğini söyleyip kızdım dedim..Baya bi tartıstık en son bana siz zaten her gün makyaj yapıp geliyosunuz ben cocugumu 5 gün sizin yanınıza gönderiyorum o sekilde demez mi!!!! Allahım cıldırdım sana be benim makyajımdan sana mı soracam yarın gel müdür beyin yanında konusacaz deyip kapattım..
Kızlar ben yarın okulda nasıl kendime hakim olacam nasıl o kadına bagırıp cagırmadan duracam ya su an bile ellerim titriyo sinirden..
Ayyy anlamadım kiiiiii nasıl makyaj öğretebilirim böyle mantık mı var..Artık hanımefendi derken bi anda sana ne be sana mı soracama bagladıkKadinin makyajla sorunu var belli. Cocuk kiz mi, senden makyaj mi ogreniyor, sinifta makyaj mi ogretiyorsun derdi ne ? Nerden vuracagini bilememis , sacmalamis. Bu gayreti cocuguna verse cocuk odevlerinde daha basarili olur.
Sanki kocasından bahsediyor da kıskanıyor töbe töbe. Kız çocuk mu acaba bahsettiginiz çocuk. Kendisi gayet orman kaçkınıysa kızın sana özenebilecegini mi düşündü?Ayyyy ben anlamadım zaten o esnada eşim duydu kapat ya ne dinliyosun şunu deyip bağırdı inanamadım o şekilde çocugunu benim yanıma gönderiyomus 5 gün
Evet cocuk kız ama asla ennufak bi özenti sezmedim çocukta olsa fark eder müdahale ederdim zatenSanki kocasından bahsediyor da kıskanıyor töbe töbe. Kız çocuk mu acaba bahsettiginiz çocuk. Kendisi gayet orman kaçkınıysa kızın sana özenebilecegini mi düşündü?
Ya yemin ediyorum keske yarın okulda degil de baska bi yerde denk gelsek..Müdür bey cocuklar diger arkadaslar bileyorum acayip gerildim ve bes aylık hamileyim sinirden kemdimi tutamamaktan ve cidden öfkelenmekten cok korkuyorum
Ayyy anlamadım kiiiiii nasıl makyaj öğretebilirim böyle mantık mı var..Artık hanımefendi derken bi anda sana ne be sana mı soracama bagladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?