Cahil insanla mücadele

Ben çamaşırlarımın anneminkilerle yıkanmasını sorun etmiyorum sorun babamınkilerle yıkanması nefret ettiğim bi insan annem de buna saygı göstermiyor konu neden anne babaya saygı olayına geldi ki bu benim hayatım kimsenin bu konuda fikrine ihtiyacım yok herkes kendisi bilir ne yaşadığını keşke basit bi çamaşır meselesi olsaydı ben de saygısız biri olduğumu düşünürdüm
Al bir tane poşet, dolabının içinde bir köşeye sakla. İki günde bir de birikenleri yıka. Ne kadar birikebilir ki tek kişinin çamaşırı.

Ben çamaşırlarımın anneminkilerle yıkanmasını sorun etmiyorum sorun babamınkilerle yıkanması nefret ettiğim bi insan annem de buna saygı göstermiyor konu neden anne babaya saygı olayına geldi ki bu benim hayatım kimsenin bu konuda fikrine ihtiyacım yok herkes kendisi bilir ne yaşadığını keşke basit bi çamaşır meselesi olsaydı ben de saygısız biri olduğumu düşünürdüm
Sizin hayatınızı bilemeyiz, buraya ne yazarsanız onu yorumlayabiliriz. Çamaşırlarını karışık yıkayan annesine cahil ve daha bi ton laf söyleyen birine ne denmesini beklersiniz? Sorunlarınızı tez zamanda çözersiniz inşallah, yaşamaktan bıkmak yerine daha mutlu olmanızı dilerim.. Bana göre tek çözüm ya taşınmak ya da çamaşır görevini üstlenmek..

Çamaşırların ayrı yıkanmasını isteyebilirsin ama annene çingene gibi dersen tabii ki anne babaya saygıya gelir konu. Anneannenle tartışırken bağırdığını tahmin ediyorum kadını hırpaladığını düşünüyorum umarım yanılıyorumdur ama genel olarak Allah ailene yardım etsin

Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
“Romanlardan hiçbir farkı yok çingene gibi biri” demişken, ırkçılık cahilliğin başat göstergelerindendir.

Gerçekten artık çıldırmak üzereyim. Anneme 273747 kez kıyafetlerime dokunma ayrı yıkıycam dememe rağmen gidip evdekilerle yıkıyor. İstemiyorum midem bulanıyor giymek istemiyorum diyorum en az 10 kez kavga etmişimdir gerçekten abartmıyorum ısrarla birlikte atıyor. Arkadaşım babamın iç çamaşırıyla benimkiler niye beraber yıkansın bende mi bi sorun var ya ?Kirli sepetim ayrı evdekilerden. İnsan gibi söylüyorum yok kavga ediyorum yok. Bıktım bu kadından romanlardan hiçbir farkı yok cinngene gibi biri. Önceden kıyafetlerimi onlarla yıkardım resmen kokardı hala devam ediyor yine atmış makinede gördüm şimdi gelince kavga mı edeyim ağlayayım mı ne diyim bilmiyorum bi çözümünüz var mı? Kavga etmekten de yoruldum. Çoğunlukla benim odamda uyuyor yatağını toplamaz yatağının içinde çantası kıyafetleri gerçekten yıllardır nasıl sabretmişim bilmiyorum ama aşırı pis biri iş yerine gittikçe evdekiler anormal geliyor bunlar insansa bunlar ne diyorum
Ne kadar çirkin üslup. Çok üzüldüm.
annenizin çamaşırlarınızı ev halkı ile beraber yıkama istediği için bunları söylediyseniz gerçekten çok yazık.

Umarım size muhtaç olmazlar.

Aşmanız gereken bir takıntınız var. Doktora gidin. Ailenizden tiksiniyorsunuz.

Onlar için de çekilmez bir durum.
Siz o anne babadan düşmüşsünüz.

İki, isyerinde insan gördünüz diye havalara girmenize gerek yok.

Şimdi insanlar iki don için 8 kiloluk makine mi çalıştırıp dursun.

Siz bir ailesiniz tabi ki çamaşırlarınız birlikte yıkanacak.

Kendisini 9 ay karnında taşıyan Anasından tiksinen kızlar da gidip koca diye bulduklarınının her şeyini yalayıp yutuyor. Bu ne tezatlık!

Bu kafayla sizin gibilerin işi de rast gitmez..

Makine tam olarak dolmadan açılmaz kalabalık ailelerde bu şekilde yapılır. İşten geliyorsun hazır çamaşırın yıkanmış sevineceğine kavga çıkartıyorsun. Ya artık evin çamaşırlarını bundan sonra sen yıka ben artık sıkıldım deseydi, yıkama ve kurutma işini sana verseydi ne yapacaktın. Ayrıca bu kadar büyük konuşup evdekilerle tartışma çıkardığın için umarım ileride eşinle de bu konuda sınanmazsın. Makine çamurlu kıyafeti de bir gün giyilmiş kıyafeti de yıkarken ikisini de hijyenik yıkar. Su faturası fazla gelir diye tasarruf yapıyorlar yaptıkları gayet normal

iç çamaşırlarının normal kıyafetle yıkanmasını ben de sevmem. hep ayrı ve 90 derecede yıkarım. siz de ayrı yıkansın istiyorsanız ayrı kirli sepeti yerine dolabınızda bir raf ayırın, normal katlayıp ya da posetle oraya koyun. üslubunuz pek hoş değil ama bunu da söylemeden gecemeyecegim

eşim sanayide çalışıyor geldıgınde mazot kokan çamaşırlar makınadan çıkınca lilyum kokuyor

Sen eve şöyle güzel kaliteli bi Makına ve deterjanlar al
Tam bunu yazacaktım benim babam da Sanayici ve eve tulumları iş kıyafetleri gelir kapkara kirli araba yağı ve mazot kokulu . Fakat makineye bir atarız tertemiz çıkar yani nasıl bir makine ki kötü kokulu çıkıyor tuhaf :/ Belki de konu sahibi kişi fazla titizdir

Ben de ailemle yaşıyorum çamaşırların hepsini birlikte yıkıyoruz. Hiçbir zaman ayrı yıkansın diye düşünmedim. Zaten makine yüksek derecede çok güzel temizliyor. Durumu abartmışsınız.

Ama benim takıldığım nokta anneniz neden odanızda uyuyor? Ev küçük mü?

Bizde de herkesin camasırı aynı yıkanıyor ayrı ayrı yıkacak olsak makine 24 saat çalışır hiç kapanmaz üstelik tek tek kullanmak istesek ve yıkasak 3-5 parça kıyafet için makinemi çalışır.

Sinirle yazdığım şeyler annem eve geldiğinde söyledim tartışmaktan yoruldum lütfen yapma falan filan diye o da anlayış göstermiş gibi yaptı umarım tekrar atmaz karışmış diğerleriyle dedi tartışmadık yani. Konu sadece çamaşır degil annem gerçekten ev temizliği yapmayı sevmiyor ve dağınık biri yılların birikmişlipi var benim üstümde de bi yeri temizlemek istesem kavga çıkarır dokunma der evde hiç kullanmadığımız saçma sapan bi şeyi bile atsam tartışma çıkar o yüzden eve karışmıyorum artık teyzemler hatta aile apartmanında oturuyoruz babaannem bile kaç defa annemi uyardı bu konuda ama hala aynı yani benim bu temizlik konusunda hassas ve tahammülsüz olma sebebim bu. Yukarda biri atanma konusunu sormuş üni son sınıfım staj yaptığım yer için işyeri dedim. Anneme de çok iyi davranan sürekli öpen sarılan biriyim sevgimi gösteriyorum yani kimseye bunu ispatlamak zorunda değilim saygısız vs cümlelerinize cevap verme gereği duymuyorum bu yüzden.

Ve çamaşır konusunda da babam annemi aldatıyor sürekli farklı kadınlarla bu sebepten galiba benim babamdan midem bulanıyor bana dokunsun dahi istemiyorum çamaşırlarımı ayrı yıkamak istiyorum psikolojik bi durum onunkilerden ayrı olsun gibi gibi yoksa anneminkşlerle yıkanabilir sorun degil ama annem bunu defalarca söylememe rağmen saygı duymuyor

Allah yardımcın olsun. Pasaklı anne zor benim yakın akrabam ve kızı da böyle kadın inanılmaz dağınık ve pasaklı kızcağız sinirden çok kötü oluyor bu sebeple. O yüzden sinirinizi anlıyorum ama annedir yine de dikkat et fazla kırma. Kendi duzenini Kurana kadar dış sıkacaksin mecbur

Back
X