• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cahil kadın ..

Cahil kadın lafından önce ''seninle evlendiğime pişmanım'' sözü üzerinde durun bence..
Bu sözü söyleyen erkek, cahil de der, herşeyi der..

Sorunlarınızı masaya yatırma zamanı............

cahillik asıl kendinde bu lafı söylüyerek senin gözünde ne kadar küçüldügünü bilmez bide senden sevgi bekler bundan sonra..

Son düzenleme:
olay tatlıya bağlanmış .. ama değdimi sence eşine bu kadar eleştiri gelmesine .bence konu ne ve ne manada söğledi ,bu sizin özeliniz ve siz kendiniz daha bilirsiniz .eğitimli olduğunuzu söğlüyorsunuz zaten bunu eşinizde biliyo okadar akılsız ve kör değildir heralde ....

bilmiyorum ki...
ben eşimden iki kat fazla maaş almıyorum, üst düzey yönetici de değilim...
anlayamadığımbu kadar kabul gören vasıflara sahip birinin "cahil" kelimesine takılması..
eşinizin sizinle sorunları var belli ki ve siz sadece "söylenen lafa" takılıyorsunuz...
ön plana çıkardığınız sadece kariyeriniz, kişiliğinizle ilgili olarak kullanmış olabilir bu sözü...
bunu düşündünüz mü?

Size "evlendiğime pişmanım" diyor. Siz onu hiç düşünmeden "cahil kadın" sözü üzerinde vakit kaybediyorsunuz. Cehalet, cahillik, üst düzey yöneticilikle çalışmakla ve yüksek miktarda ücret alınmakla alt edilmiyor... Eşinizin sözleri çok acımasız ve hatalı, ama sizinde üzerinde durduğunuz nokta yanlış.

esimle 3 senelik evliyiz.sabah tartıstık.bana dediki seninle evlendigime pişmanım cahil kadın..sok oldum.özel sirkette üst düzey yöneticiyim.lisans mezunuyum.ayrıca esimden 2kat fazla maas alıyorum.acaba erkekler kadınların onlardan bir adım,önde olmalarını kaldıramıyorlarmı.hala morelim sıfır.

vurguladığım cümlelerinizi okuyunca... eşinizin tarafındayım

tatlıya bağlanmasına sevindim , bi daha komplekslik oyunlarını oynamazsınız inşallah :delphin:

Back
X