- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.169
- 498
- Konu Sahibi Anteplililili
-
Abooo senin umutsuz vaka deseneBen daha o halimi göremedim be canım
Daha genç ve diriyken tadini cikartmamiz lazm yaslaninca is yaş olacukLibidoşlariniz tavanmis mubarekben o kadar degilimde suan hamileliktenmi bilmiyom benimkide tavan bu aralar
En güzeli oda yetmeyince de yetmiyoYok anam ben istemem öyleaz ve öz olmalı
Dur simdi bisey yemiyoruz ortalik karisikyoncambenim dün şirdanla kapanış yaptık yemesek de yemiş kadar olduk bugün ne yiyoruz ya da yemiş kadar oluyoruz
Yeni yeni görüyo gibiyim de önce tadını cıkarıyorum sonra bıkma durumuna getiririm kendimiAbooo senin umutsuz vaka desene
Daha genç ve diriyken tadini cikartmamiz lazm yaslaninca is yaş olacuk
Ayyyyy şırdan mı evet ama o baya ofsayt bi yemek beeeyoncambenim dün şirdanla kapanış yaptık yemesek de yemiş kadar olduk bugün ne yiyoruz ya da yemiş kadar oluyoruz
Alttaki bennnnnnBak şimdi bi video atcam durumumuz net olarak budur
Cat Lovers Club on Instagram: "📽 from @可乐 - DY 😄😄😄😄😄 ~ double tap ❤❤ #catloversclub"
373K likes, 5,068 comments - catloversclub on June 17, 2021: "📽 from @可乐 - DY 😄😄😄😄😄 ~ double tap ❤❤ #catloversclub".www.instagram.com
Ahh ahhh evlendiğimiz zamanlar ne gözeldi herifin tepesine biniyodm hergün olsun diyeCimaağ eyleme
Siz yaşlanincada bastonla kovalarsiniz adamlariAbooo senin umutsuz vaka desene
Daha genç ve diriyken tadini cikartmamiz lazm yaslaninca is yaş olacuk
OlabilürSiz yaşlanincada bastonla kovalarsiniz adamlarivar o potansiyel kudurklar sizi
Fark ettim başka zevklerin peşindesinizDur simdi bisey yemiyoruz ortalik karisik
Atesli hatunlar arasinda kaldimmmFark ettim başka zevklerin peşindesiniz
Benim süpriz hamilelikten sonra soğudum o işlerden benden geçti siz tam gaz devamAtesli hatunlar arasinda kaldimmm
AbbboowwwwNormalde düşkündur ama ben pek degilim ayda 4 iyi diyorum o 7..8.9 10220298272910101010100
Doktora sordum sıkıntı yok dedi benimkide duramiyo haliyleAbbboowwwwbiz bitirdük o işleri bebek ultrasonda hareket ettiğimden beri
Yaaaaa aslında 7 aylık evliyim 3 ayım vajinismusla geçti, tam cafcaflı zamanlarım olması lazım, bizim daha uzak ,Doktora sordum sıkıntı yok dedi benimkide duramiyo haliylebirde sana 2. Olunca salıniyor diyorum
Burç nedirEn güzeli oda yetmeyince de yetmiyo
Sınıni bi slkLa olum herseye begenmedim atiyosun noluyo bi kendine gel kara cahılDisipline Girmis BirKadin
HahhahahhahahahaFark ettim başka zevklerin peşindesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?